Komentari na vest

Vilson Isidor sve bliži promociji u Francuskoj - pitanje samo klub

S

Salamander

pre 8 meseci

Samo polako. Bolje da ne dovedu špica nego kao onog što su doveli prošle godine. Cela procena je da li sa ovakvim timom možemo da izađemo na kraj sa Jang Bojsima. Naša realna šansa je tu, a ako se ukaže prilika i protiv Lajpciga, što da ne. Terza je dao jednu mudru izjavu. Mi smo u LŠ, Jang Bojsi su protivnik po meri da bi se prezimilo u Evropi a tim se gradi za sledeću sezonu gde igramo plej of. Bićemo nosioci, i tu leži kvaka. Ciklus. Nadam se pozitivan, da možemo da vežemo 3-4 učešća u LŠ. To će i finansijski da podigne klub, da ojača koeficijent, treba biti pametan. Kolike su šanse da dovedemo igrača koji ima ponudu Marseja, znamo i sami. Dosta komentara ovde ukazuje i na problem naše lige. To je baš tačno. I da dovedeš špica od 6 miliona, zaglaviće u blatu, u Ligi koja nema tempo i dinamiku. Savez mora da prati i parira ligama poput Austrije, Danske, Švajcarske, pa i Hrvatske. Manji broj klubova, kvalitetni tereni, i sve ostalo. Skautiraju se dobri igrači, to je za pohvalu, neki napredak se vidi. Lično, treće mesto je po meri, drugo je san, četvrto bi bio neuspeh, mada ne možemo da kažemo da smo za koplje iznad Jang Bojs. Ostaje nam da čekamo i vidimo, podržimo klub. Ako Isidor dođe, svaka čast.
g

gubernija

pre 8 meseci

Mi mislimo da smo svet, a smatraju nas svuda ruskom gubernijom. Tako da nemojmo da se palimo,ko ovde dodje i to se hoce uzeti igrac za 2 mil avangarda,a prodati neki domaci za 5 mil i vise to ne pije vodu igde vise. Uzmes 6 mil za onog Lazetica sto dao jedan gol u Zvezdi i eno tavori sad u austriji, mozes jednom ali ne i deset puta.
P

Politiko

pre 8 meseci

Bolje da smo kao Ukrajina (američka kolonija) pp tebi
g

gubernija

pre 8 meseci

@politiko Pa lo tebi ajde da igramo rusku ligu,a verovatno se palis na LS i gledas premijer ligu i zabarsku i ostalo. Ne vidim da amerila ima molonije,ali gde ruska noga krocila tu trava tek ne raste. Drago mi je sto vozis ladu i sto letujes u rusiji. Muka mi je od vas foliranata i busadzija rusijom,a niko da je poseti,vec fura po zapadu samo i morima mefiterana i vozi mecke ili tezi njon
Š

Šiljokuran

pre 8 meseci

Niti odbrane, niti sredine, niti napada ali zato napadamo LŠ.....:)))))))
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Postali smo taoci očajne infrastrukture ove lige i lošeg kvaliteta timova. To odbija igrače koji bi bili viši bivo od trenutnih jednostavno mnogima tih 6 utakmica LŠ nisu dovoljne. Lepša je Francuska ili Italija.
T

Tango za dvoje

pre 8 meseci

Sa druge strane, svi timovi su taoci davanja para države za vas i nema za njih i umiru dok je bar vama lepo i ništa se ne menja dok se vi igrate šampionizma tuđim parama.
P

Pera genije

pre 8 meseci

Znaš koliko nekog igrača zaboli ona stvar kakva je infrastruktura? Možda oni vrhunski? Mnogo mu je bitnije da li su primanja redovna, da nema muljanja i drugih zajebancija. A to da li će da odigra 6ili 66 utakmica i to da li je Surdulica, Novi Sad, ili Beograd njima u opšte nije važno.
G

Gost ali pravi

pre 8 meseci

@Tango za dvoje a kome bi ti dao pare kada 70% Srba ma gde god živeli na svetu navija za Zvezdu?
T

Tango za dvoje

pre 8 meseci

Gost ali pravi, pa onda igrajte ligu sami sa sobom ako je tebi to normalno čega nigde nema. Što bi drugi uopšte postojali je l da?
K

Koan

pre 8 meseci

Viši nivo, do kojeg je Zvezda došla, ima i svoju težinu. Nije samo dovesti nekog igrača već treba da ima i kvalitet. E sad, takvi igrači nisu "nevidljivi" da samo Zvezda zna za njih već na razne načine(skauting, menadžeri) znaju i drugi. Samim tim a i činjenicom da imaju određen kvalitet ni cena nije, za naše uslove, tako mala. Kad se uzmu o obzir i druge činjenice, kvalitet lige, uslovi života...nije baš lako biti konkurentan jer ni LŠ nije jedino što privlači.
o

orsolini

pre 8 meseci

Sa napadačima možemo da budemo zadovoljni/nezadovoljni, ali smo prenatrpani na toj poziciji. Nemamo klasičnu 9, sve razumem, ali prenatrpani smo. Doslovno prenatrpani sa igračima koji bi tu igrali. Za spas nam je potreban jedan štoper koji bi bio u prvoj sa Dragovićem, Degenek i Mijailović u rotaciji i mali Đurić izmena. Fali nam jedna šestica i jedna osmica. Ne razumem zašto smo olako pustili Stankovića u Čuku, baš nam fali taj profil igrača. Kangwa može jedino da bude zamena Ivaniću i nadam se da će tako i biti, odnosno da će ga Bahar stavljati u igru u drugom poluvremenu. Statistički on tada jedino pruža dobre partije.
I

Insajder82

pre 8 meseci

Agenti nude kao opciju za napad Belfodil, o njemu je i Terzic pricao, da nude igraca od 30.godina. Nadam se da ce do kraja prelaznog roka naci neku bolju opciju u napadu.
P

Podrska za Upravu

pre 8 meseci

Bolje bi nam legao onaj spic iz Mancestera,bolji je od ovog duplo!
Л

Лулк

pre 8 meseci

Таман помислиш нешто је другачије, опаметили су се, они опет све по старом...дајте људи, дајте паре, платите 3м за Дркушића кад траже, а не да се циганимо месец дана, дајте 3 сад, 3 за годину дана за Исидора, морате дати паре, и морате појачања доводити пре минут до 12. Сваке године иста прича, док тако настављамо, никад нећемо бити озбиљни, него шибицарски клуб...
1

123456666

pre 8 meseci

Nece da ga prodaju, jedsn klub iz Francuske davao više od Zvezde skoro duplo i predsednik rekao nije na prodaju. Tako da nije do para a i da jeste ne pita se samo Zvezda već i klub a bogami i menadžer, igrač plus ako ima konkurencije...
M

Mele

pre 8 meseci

Odbrana spora u bušna,oni jure napadače
p

pticica

pre 8 meseci

Kakvi Isidori, Terza pregovara sa spicem iz Alzira i slobodan je, momak trazi preko miliona godisnje i dolazi.
e

ej bre

pre 8 meseci

Evo sta nas je dovelo botovsko ponavljanje kao pa sta ako smo kiksnuli Bajen isto kiksne i slicne lazi, Uporedjujuci dve lige nebo i zemlja... ovi iz uprave ni ne nameravaju da dovedu pojacanaj a posle sledec kiksa ce i Bahar da leti to je to sto oni svesno rade...idu u propast.
N

NoName 1

pre 8 meseci

Isto i Bajern nije želeo pojačanja, i oni idu u propast
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Pojačanja je teško dovesti jer ih neprivlači naša očajna liga, a dovoditi bez veze samo radi dovođenja je nepotrebno.
b

bruka...

pre 8 meseci

I onda se ovde hvali marin? nesposoban koliko i Mrkela... prodali igrace a nikog nisu doveli
D

Don Vito Corleone

pre 8 meseci

Pa zar je neko očekivao da će biti drugačije. Još smo mi male bebe za transfere, čak ni igrače koji se vuku po pozajmicama ne možemo da priuštimo, a da ne pričam tek za one koji igraju standardno u nekoj jačoj ligi. Ni liga šampiona ne može da ih privuče, ni titule, ni ništa. Ne govorim samo o ovom slučaju nego uopšte. Bolje da ne dovodi nikoga nego opet nekog Tomanea, Dionia, Rišaira, Kulibalija itd itd itdddddd.
D

Don Vito Corleone

pre 8 meseci

Da dopunim, ili neka dovede igrače koji će odmah igrati startnu postavu i odmah doneti kvalitet više, ako to ne može onda bolje nikoga ne dovoditi.
F

Forever Young

pre 8 meseci

Neće on nikoga dovoditi više. Imao je dva meseca fore da dovede prava pojačanja za ligu šampiona i napravi tim koji će pružiti ozbiljan otpor svima čak i imati rezultate, doveo je par igrača koji su došli za džabe, platio je Glazera, Degeneka, Kabića itd. Ne možeš sa dva tri miliona ulaganja u tim da očekuješ nešto kada igraš sa ekipama koje ulažu nezamislivo više para. A non stop nam priča kako treba stalo investirati pare u tim, kako bi Zvezda bila svake godine sve jača i jača. To su prazne priče, hoće da dovodi samo za džabe, a kada se ukaže šansa da se dovede kvalitetan igrač, onda neće da plati i ako bih mogao malo da probije granicu.
S

Sramota

pre 8 meseci

Gde su pojacanja???? Primili 3 gola od Vozdovca a nisu ni rukom mrdnuli, sramota je sta rade ,nesposobna uprava koja ne zna da dovede napadaca vise od 6 godina ... sve je marketing kod njih
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Ajd ubedi ti igrača koji bi bio pojačanje da dođe da igra u Surdulici, Lučanima, Ivanjici...,a može da uživa u Francuskoj ili Italiji. Jednostavno naša liga je užasna infrastrukturno i kvalitetu da bi se neko koje igrač na nivou LŠ odlučio da dođe zbog šest utakmica. Jednostavno postali smo taoci očajne lige.
V

Visente Del Boske

pre 8 meseci

Ako je vec tako okrenuti se Alfredu Morelosu ili Santiju Mini koji su slobodni igraci,obojica su u najboljim godinama imaju po 27 prvi za rendzers dao 124 gola,a drugi za valensiju i seltu 84 gola kojeg god da angazujemo nebi pogresili.
T

Ti

pre 8 meseci

Danas reče,da ovaj sigurno dolazi.
S

Somborac

pre 8 meseci

Slobodni su i Musa Marega i Marijano Dijaz ima jos da se probere dobrih i kvalitetnih napadaca
E

E Isidore

pre 8 meseci

E bre Isidore, zar da propustiš da pikaš fucu na atletskim prastarim stadionima, vidiš livade Surdulice, Lučana, Ivanjice, Niša, Kruševca (...), spektakularno prazne stadiončiće koji izgledaju kao pomoćni tereni klubova iz šlj liga ostalih zemalja Evrope... Takva prilika ti se pruža jednom u životu, za malo avanture, nešto drugačije od normalnog. Budi muško, dođi ovde.
P

Pantelejac

pre 8 meseci

Svaje je....ne sezone ista prica,jurimo neke igrace onda u cajtnotu dovedemo Bakajoka ili Dionija
S

Sladajac

pre 8 meseci

A gde je mag Arizona???...
d

dejan77

pre 8 meseci

Naci ce Mita boljeg za 2000e....cim kosta nije to dobro
h

heroes....

pre 8 meseci

Zar ne ceka na aerodromu let? zar nije lale lat vec dosao?
B

Burek

pre 8 meseci

Nisu stigli, ali mene zato zanima da li je Mirota održao reč ?
Ч

Чокот

pre 8 meseci

Не, дошли су рекреативци Северина, Калулулу и Кануте да узму лаку кинту без много напора...
N

Ne

pre 8 meseci

Razumem pisanje o njemu,kad svi znamo da neće u Zvezdu.Svakog prelaznog roka se tako uhvatite nekog fudbalera,i smatrate sa njima.