Viola amortizuje slobodan pad Artura Mela

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.07.23. | 19:04

Brazilski vezista promovisan u Firenci, Juventusu 2.000.000 evra za jednogodišnju pozajmicu

Slobodan pad Artura Mela koji traje godinama pokušaće da amortizuje Fjorentina koja je danas ozvaničila angažman Brazilca. Vezni fudbaler Juventusa stigao je u Violu na jednogodišnji privremeni rad za šta je klub iz Firence izdvojio 2.000.000 evra, a ugovorom je predviđena i opcija otkupa za 20.000.000 evropskih novčanica.

Od dolaska u Evropu, svaki naredni korak Artura Mela predstavljao je novo razočaranje. Posle bledih izdanja u Barseloni i Juventusu, brazilski vezista pokušao je da oživi karijeru u Liverpulu, međutim dolazak na Enfild u vidu pozajmice ispostavio se čak i kao najgore od dosadašnjih iskustava, te je njegov povratak u Torino sa sobom doneo i glavobolje sportskog sektora.

Izabrane vesti

Rukovodstvo Stare dame međutim je brzo pronašlo rešenje i postiglo dogovor sa Fjorentinom te je Artur prosleđen u Firencu gde će provesti narednu sezonu.

Drugo pojačanje ovog leta, posle Fabijana Parisija, levog beka iz Empolija, zaoštriće konkurenciju na sredini terena posebno posle odlazaka Jusefa Maleha i Sajmona Zurkovskog.

Imajući u vidu da je Brazilac u prethodnoj sezoni upisao samo 76 minuta u prvom timu Liverpula, aktuelna sezona možda je i poslednja prilika da se vrati na željeni kolosek i zaustavi strmoglavi pad.


tagovi

Artur Melo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara