Komentari na vest

Vojvodina promovisala trenera i odbila ponude za trojicu igrača: Cilj je treće mesto

Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Vukan Savićević dolazi kao slobodan igrač?
C

Chiske1

pre 4 meseca

Meni je receno da dolazi ali da je moguce da ceo posao propadne tj kao sve je reseno ali mozda i nije e to je meni receno Znaci bukv j. lud zbunjenog. Sve u svemu vrhunski igrac po meni. Ali mene zanima da li Amer Gojak dolazi isto, jer bi to bila bomba. Receno mi je da je u finalnim razgovorima.
i

interesne grupe

pre 4 meseca

Bitno je, da TI je rečeno. To nedvosmisleno znači da si nečiji čovek od poverenja, ko onaj dvojac sa for... Svaki pi**n poštar treba da zna, gde i kome aber da plasira, pošto svaka roba ima svog kupca.
C

Chiske1

pre 4 meseca

@interesne grupe Najopasniji ljudi su glupi ljudi. Oni, koji pretpostavljaju bez da imaju informacije. Pa sada ti vidi kojoj grupi pripadas. Dovoljno je sto sam 10 godina proveo sa firmom na severu da poznajem neke ljude bliske klubu. P.S. Slaninari, spremite se polecemo. Narednih par dana ce da bude karambol, tj cela sledeca nedelja... Rosic je potpisao. Rekao bih jos nesto ali ne zelim da trcim pred rudu i da izigram poverenje osobe koja mi daje info...
D

Don Vito Corleone.

pre 4 meseca

Bandović je u jednom kratkom periodu bio fudbaler Zvezde. Bio je sjajan potencijal, mnogo je obećavao. Ako bude trener i približno onome kakasv je bio igrač, ne sumnjam da će izgraditi dobru karijeru. U svakom slučaju PODRŠKA za Bandovića!
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Rosić je novi golman Vojvodine.
D

DeKiJaS

pre 4 meseca

*prijatelj hvala na pravim infotmacijama; vec neko vreme sam siguran da neko iz kluba preko poznatih forumaša pokušava da se dodvori nama retkim iskrenim navijacima; toliko je postalo ocigledno u poslednjih nekoliko meseci da je bukvalno kipelo na Jovanovićevu lik i delo kroz njihova pisanja. Malo preko njih opipavaju puls pa onda kao po tome se vode; prosto mi je neverovatno da neko ima obraza da nas tako manipulise; sve kao okolo naokolo ustvari direktna promocija naprednjastine Zbiljica i Jovanovica. Posle se cudimo kada se spominju fudbaleri i manjak obrazovanja.
S

Subutice si

pre 4 meseca

Michael Steven Lopez je jedan od retkih koji je prilikomdolaska dobio validizaciju svih skauta. Naime Serif ima skaut sluzbu od 25 skauta, i Lopez je jedan od 3 igraca koji je prosao sa pozitivnom kod svih skauta.
R

Rendy

pre 4 meseca

Kad čujem Maradonu, znam da će opet neko natezanje da usledi. A čovek kad bi samo malo priseban bio, moglo bi svašta dobro da se napravi. Ne bih da licitiram, ali pošto je već rekao da će odbiti ponude koje se ne odbijaju, to verovatno znači da se još nije utalio. Ne znam zašto Vojvodina nema sreće sa sportskim direktorima: Dunđerski, Drakulić, Vranješ, Lazetić i ovaj Jovanović. Imam utisak da bi neki dipečer GSP-a bolje radio ovaj posao.
S

Subutice si

pre 4 meseca

Michael Steven Lopez je najvece zelja Kuntica, skautirani su svi segmenti. Nije u Serifu dobio pravu priliku, zbog prejake konkurencija, ali kad je dobijao, koristio je. Argentinski, skolovan
M

Meri

pre 4 meseca

Je prešao danas u Manisu druga liga Turske kao slobodan igrač. A ta Manisa po transferu vredi 7 m evra manje od Vojvodine. Procenjen je na 600 h evra a to znači da mu je godišnja plata 300 h evra što je prihvatljivo bili. E sad menadžeri ko zna šta se tu radi. Meri jeprošle g dao intervju za novosadski Dnevnik dok je bio u NS sa ženom i kćerkama koje žive u NS i rekao da će sigurno jednog dana da se vrati u Vojvodinu i igra bar sezonu.. Verovatno pred kraj karijere. Moglo bi to biti iduće g jer ima 31 g. Svakako Vojvodini treba napadač Merijevih kvaliteta
p

prijatelj

pre 4 meseca

Sa ljudima koji podržavaju ove koji danas vode Vojvodinu, na prvom mestu Maradona svakako, pa onda i Zbiljic koji je jednako odgovoran ( tek cu da pisem o njemu, svakako nije onako kako neko prenosi po forumu da nisam pisao nista lose o Zbiljicu ) nemam sta da pricam, nemamo dodirne tacke, Maradonini gaseri stvarno nisu moje drustvo.
C

Chiske1

pre 4 meseca

Info za sve koji bi voleli Merija u klubu. Skoro sam dobio info da se zamerio menadzerima i da im je duzan novac i to pozamasan. I tesko ds ce ikad vise biti igrac Vojvodine. E sada kakve to veze ima sa Vosom ne znam. Moguce je da bi Vosa morala da otplati deo duga kada bi htela da ga dovede.
p

prijatelj

pre 4 meseca

Iz Maradonine kuhinje, vole on i drugari drustvene mreze i caskanja u gradu. Sa info da turista ne dolazi, bukvalno su te iskoristili, verovatno druga, treca ruka... Pitaju za platu Savicevica. Deep
C

Chiske1

pre 4 meseca

Dosta bzvz ovo preucavanje na dva medija. Idi na forum pa se tamo raspravljajte i delite info. Pisem zbog sebe da mi bude lakse da pratim. 😂
P

Pavkov1

pre 4 meseca

Uzas...
ђ

ђорђе

pre 4 meseca

Неажурни клупски сајт доноси једну или ни једну информацију недељно. Док није представљен - а то је данас - клуб је могао да нам да више података о новом тренеру и његовим сарадницима. Могли су и неки разговор да уприличе са њим. Такође: ни речи о Болинги-у, а нема га на прозивци. Да ли се на њега уопште рачуна? Шта је са Вуком Богдановићем, који се вратио из Вождовца? Итд, итд. Кад ће обнова стадиона? Неки разговор са управом ? Милион битних тема. Ништа, само честитке за Нову годину и Божић, што је у реду, али није само то сврха сајта клуба.Нема великог клуба без свакодневне приче, Звезда је сваки дан по три пута на страницама свих медија, Партизан такође. Па, о Лучанима више знам у Новом Саду него о Војводини!
G

Giblas

pre 4 meseca

Najvece pojacanja dovesti onog Vladasa Litvanca i sportskog direktora Litvanca da rade profi u korist kluba.
W

WildWest

pre 4 meseca

Prijatelj brat nas!
s

s.d.

pre 4 meseca

A sigurno je Vosa odbila ponude jer sportski direktor Jovanovic nije zadovoljan koliki je njegov deo, po istom principu radi i kada su dolasci igraca u pitanju i samo strance jer tu vise uzme
p

prijatelj

pre 4 meseca

Postavljanjem turiste za trenera su pokazani sposobnost i ambicije. Klub je predmet ismevanja na brdu, krovu i palanci. Ovo se znalo jos pre mesec i vise dana, plan je bio samo da se objavi resenje. Kada je ovde procurelo ime i krenuli negativni komentari i price, Joca je predlozio da se amortizuje sa Lalatom i da krene spin da ovaj sa Tajlanda nije opcija. Vidim da je Savicevic sada kao dobro pojacanja!? Decko je mlak, bez loptica. Nesto slabija verzija Comija, a vrednost na godisnjem nivou 200+k, ako se bas, bas sve uracuna. Kunta je zanimljiv lik, ali ga ne drzi mesto, nece on ni ovde dugo. Nije on bio prvi skaut u Madj, prosao je kod nekih italijana kratku obuku za koriscenje skaut programa i odradjivao je posao i pratio sta mu se kaze. Ima neku bazu igraca iz Madj, iz Gorice i Serifa sto se pratilo. Inace povodljiv, ali nije los covek. On nije dao pristanak za Savicevica, zbog karaktera, ali ce proci posto je kao dogovoreno pre njega. Lane je posebna prica i trenutno najveci problem u klubu. Gde su pali i neki otkazi, gde se boksuju slobodni papiri, traze minuti. Lik je platio pre dosta godina jednom treneru za spisak najboljih omladinaca u klubu. Kacio se na transfere kluba, o trosku kluba, a ne Genka i ostalih. Gojak je njegov bivsi igraci, tako da nece doci. Sto se tice dva glavna informatora, jednog uvredljivog, a drugog cesto banovanog. Selektivne info stizu iz Maradonine kuhinje. Zelim da verujem da nisu zlonamerni, samo su gastosi koji zele da budu vazni sa vise informacija koje se planski plasiraju. Zbog toga je Maradona i objasnjavao predsedniku ko je doveo Vukica, Kajevica itd. Filtrirajte sta procitate. Sa ovakvim sportskim delom i nazovi trenerima, sva skuplja pojacanja su samo trosak za klub, ali verovatno ne i za njih.
S

Subutice si

pre 4 meseca

Neki od predlozenih Kunticevih su Fortune Bassey, Stefan Loncar, Mats Knoester, Didier Bueno, Lasha Dvali, Musa Muhammed, Luvannor, Michael López. Naravno, da nece svi doci.
@

@Subutice si

pre 4 meseca

Pa dobro, ako su to predlozi Zorana Kuntića, to uopšte nije loše. E sad, kako kažeš, neće svi doći. Dvali iz Apoella neće doći sigurno, taj je dobro vezan ugovorom do iduće godine. Što se ostalih tiče, možda neki koji dobije slobodne papire na leto. Samo dva su bez kluba i ti bi mogli doći, ali to ništa ne znači. I Jablonski je bio bez kluba, pa je umesto u Vojvodini završio kod Mime Rastavca u Asterasu (pametnom dosta).Luvannor je slobodan, ali mator čoveče, ti preko 30+ su upitni sa fizičkom spremom. Ovaj Michael López što igra napad, bi možda i bio moguće rešenje. Svaka čast Kuntiću na predlozima, ali po svemu pokazanom, pa i po ovom tekstu... Mislim da neće biti nekih velikih dolazaka, već evenutalno neki superligaški povratnik ili neka kombinacija. Maradona je već podcrtao letnji rok kao ključni, što znači da je suštinski otpisao ovu sezonu. A i videli smo da on nije sklon plaćanju transfera igrača pod ugovorom u inostranim klubovima. Možda iznenadi, pa se odluči na pozajmicu; ali pošto lik voli kombinacije i lovu, teško. Kako god, jesu dobri predlozi, ali realno verovatno su u domenu naučne fantastike.
J

Jel se

pre 4 meseca

zna ko su ta dva igrača pojačanja. Stranci ili domaći povratnici iz inostranstva
B

Bili idol

pre 4 meseca

Vukan Savicevic komb.Rosic komb
K

KILAVO IGRAMO.

pre 4 meseca

MILIONE BACAMO NA PRIPREME !? ZA 50 MIN. TRCANJA PO UTAKMICI. STRUKA NAM JE KRIMINAL ,AMATERSKA !
B

BRZO TRCANJE BRZA IGRA

pre 4 meseca

FIZICKA SPREMA JE NASA BOLJKA. TRECELIGASI U EVROPI VISE I BRZE TRCE ! NASI SE SVERCUJU 90 min.
D

Dosta

pre 4 meseca

Od ovog sportskog. 3 prelazna roka od 2022 a samo su Čumić Traore Indio i Radulović prava pojačanja. A prva 2 su brže bolje prodali. I kako misli da Vojvodina osvoji KUP ili 3 mesto ako se ne dovedu bar tri vrhunska igrača u odbrani vezi i napadu. Ima toliko slobodnih stranaca vrhunskih za naše uslove jer od slobodnih domaćih igrača nema kvaliteta ni na vidiku. Tako da uprava mora ovom dati otkaz ako sad kad ima 4 m evra na raspolaganju ne dovede prava pojačanja za Evropu
b

bambi22

pre 4 meseca

Mogao bi novi šef struke da posavetuje direktora gde je išao na transplataciju, primecuje se kvalitetan rad.
g

gostrr

pre 4 meseca

Realnost je 4.mesto i nekom cudom polufinale kupa
V

Vojvodjanin

pre 4 meseca

Dovedite golmana Mairkovica iz Pazara najbolji golman u ligi ,nemoj da nam ga neko uzme ispred nosa
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Zaboravite Kup, inače će igrači Zvezde završiti na baušteli, na Beogradu na vodi! Nema ništa od toga!
a

asa1914

pre 4 meseca

Kup je naš!🔴⚪️
v

v1ad

pre 4 meseca

Ovo dovodjenje trenera koji nisu videli fudbal u Evropi 10 godina i proveli 3/4 karijere na nekoj egzoticnoj destinaciji i onda ocekivati kakve rezultate od njih mi je potpuno nejasno. Mada nije ni to gore od dovodjenja trenera koje je direktni konkurent za mesto u Evropi otpustio pa mislis da ces ti imati vise srece ko sto je Novi Pazar doveo Matica. Potpuno odsutvo plana i strategije.