Komentari na vest

Vojvodina se uplašila pobede u Ivanjici: Lale za 12 minuta prokockale dva gola prednosti

S

Salernitana33

pre oko 2 meseca

Ovako: u skoli vam je suplje, prvi tim supalj. Odakle se cisti riba? Zbiljo, ako mislis da vratis ulozeno, a i da se zaradi neki dinar- pocni da cistis!!! Krtola direktor moladinske skole; sve trenercice napolje! Prvi MARKO JOVANOVIC- OUT!!! Korenite reforme; ako to ne uradis, zapitaj se gde ces biti i ti i klub- za 365 dana!!! Btw- kako radis tako ti se vrati- kako tretirate omladinu Vose, tako ce vam i biti!!!
G

GOST 510

pre oko 2 meseca

Od Vojvodine je ostalo samo ime. Nekada standardno treći klub u državi sada nije više ni u prvih 5.
V

Vosa Lima

pre oko 2 meseca

Dzaba menjati trenera , igrace , to se pokazalo ,problem je u ljudima koi vode klub i ljudi sa strane kluba
L

Lalos

pre oko 2 meseca

"Lala" je izraz koji se odnosi na stanovnike Banata. Koliko znam, Vojvodina je iz Novog Sada, geografski Backa.
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Избаците вест да Бандовић није више тренер Војводине,љубим вас.
d

dale23

pre oko 2 meseca

Malbasic je problem. On je pokvario hemiju ekipe. Inace bi filijala bila prva.
T

Touareg

pre oko 2 meseca

Z Jankovic i Dobrasinovic su predlozi ovih sto su dovodili Bataka, Popovica i Bandovica... Mesto trenera je imalo neki svoj sled, dobro se znalo ko bira trenera za jed...
D

Dokle maste

pre oko 2 meseca

Vidite Dobrasinovic nemoze biti trener jer je čovek iz Ns i ne j zivu silu a ne da mu neko se mesa oko bilo čega zato je i oteran iz Np jer njega samo fudbal zanima. Teren, igraci i nek neki menadzer ga okrene taj igrač ne igra to mi je lično potvrdio bivši njegov pomoćnik. Znaci fudbalska priča totalno,a to ne odgovara ni Bg ni nikom ni situaciji u ligi. Tako da iz Bg dolazi trener i smirimo strasti oko svega.
C

Chiske1

pre oko 2 meseca

Sta sam rekao! X ko kuca!
A

Astoria

pre oko 2 meseca

Isto sam i ja predvideo u komentaru dan pred utakmicu. Nerešen rezultat i otkaz Bandoviću. Za sada sam pogodio samo ovo prvo.
N

NeoZbiljno

pre oko 2 meseca

Vladas Dambrauskas je jedino pravo resenje u ovom trenutku! Ne mogu na njega uticati maradone i vavani... Ocekujem Marka Savica i da ga stiskaju dok ne popusti da oni menadzerise. Ko ce sada preuzeti odgovornost? Kad na red dolaze Maradona i Gruja Trans?
M

Mislim da

pre oko 2 meseca

Ja sam mislio da je Voša bolje od Novog Pazara,Ali danasnjom utakmicom i proslom utakmicom na karadjordje igraci vojvodine su me demantovali.i sto je najgore Voša nema podrsku sa tribina da ih malo pogura,a Pazar ima podrsku kuci koja daje krila igracima,tj videli smo na tv kako igraju kad je publika dozvoljena(kazna im istekla prošlo kolo).bice Voši teško da izbori makar 5 mesto.
p

prijatelj

pre oko 2 meseca

Bandu nije doveo Ranko, vec Vavan preko iste agencije. Naravno da mu je bila potrebna podrska Nene, kao i uz dogovor sa Maradonom i Jocom. U klubu je sve trulo i lazno. Pocev od Gruje, pa na gore i dole. Poslednja prilika neozbiljicu za restart ili razlaz, kad bi bilo snage sa (po)sustalih tribina. Ovde ne prolaze svi komentari, a na fkv ne pisem da ne bi prosao kao jedan drugi forum.
a

a ko su

pre oko 2 meseca

ti vavan i nena?joco je vrv tanasijevic a matadona jovanovic..
V

Vojvodinaš ja

pre oko 2 meseca

Taj sto ga zoves neozbiljic je jedini problem odnosno prvi, neko ko tenderima i sa mnogim svojim firmama pravi milione da je naivan i da ne zna sta ko radi je besmisleno, on to radi po receptu gazde, oko sebe okupi svakakve da bi manipulisao i izigravao postenje, dakle on prvi a onda ce sami da odu ovi njegovi pod uslovom da dodju oni koji stvarno vole Vosu a bojim se da je to u ovim uslovima nemoguće.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Piši lepo imena ili nemoj ništa.
G

Gost0007

pre oko 2 meseca

Sada ce Zbiljic kao i njegov gazda da zakaze konferenciju za stampu, da prica kako nikad nisu bili jaci, da je cilj evropa, da se para ima, da se napada titula u narednom periodu, jednom recju demagogija. E Voso, Voso …
E

Ej ne

pre oko 2 meseca

Kazes Voso Voso, sta te cudi pa takvi vode drzavu i isto tako pricaju
G

Gost0007

pre oko 2 meseca

Voso, Voso kazem jer sam navijac tog tima, odrastao sam uz taj klub, navijao a sada kad pogledam ko vodi i sta se radi mogu samo da se jedim od muke.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Vojvodina odnosno grad Novi Sad treba da ulozi MNOGO VISE NOVCA u odbojkasku,vaterpolo,hokejasku,atletsku,gimnasticarsku,kosarkasku,veslacku,rukometnu i sve ostale sekcije i tu bi pali veliki rezultati.Sportski pozdrav.
p

pa u rulometu

pre oko 2 meseca

djordjic ima 15000 e mesecno..kao da igra bundes ligu
Н

НС

pre oko 2 meseca

Из авиона се види да ништа не ваља, али то није разлог да оставимо екипу и клуб без подршке. Зато сви на Карађорђе да покажемо да Нови Сад воли Војводину!!!
V

Vojvodinaš ja

pre oko 2 meseca

Samo polako, sve ce to tenderas da dovede u red, haaahhahaha Odbojkaski klub je procvetao njegovim odlaskom, dovodio je svasta placao novcem koji je namicao preko svoje bratije, rezultati su morali biti kao u rukometu a nisu ni izbliza, ostavio im haos od tima, ostavio im svoje ljude a onda su te najurili i dosli novi mnogo bolji, nemaju toliko novca ali sa mladim timom vec uzeli dva trofeja i u prvenstvu su odlicni, on je samo sredio finansije i to je to naravno nije mala stvar medjutim i to je prividno jer novac nije njegov vec raznih sponzora koji su to "zasluzili". Nema Vosi napred dok je tu napredno!!
S

Svaka

pre oko 2 meseca

Cast za komentar
f

firma

pre oko 2 meseca

Vosa je ocigledno najopasnija iz kontre posto ima brze igrace poput Vukanovica, Radulovica, Serija pa i Petrovica. Iz pozicionog napada smo totalno bezopasni..
G

Goistt

pre oko 2 meseca

Radulovic je talentovan igrac Ali jedan od sporiji u celoj ligi
L

Losa

pre oko 2 meseca

Ja mislim da je vojvodina najvece razocarenje super lige.ulozili su u igracki kadar kao nikad u istoriji kluba ,a ocito da su ti igraci placeni mnogo vise nego sto vrede.
T

Tubeki

pre oko 2 meseca

Graficar ofk 2 0 Iz "nepoznatog" razloga nisu igrali Knezevic i Mituljikici
Ф

ФКВ

pre oko 2 meseca

Војводина нема класичног спица, Вукановић може да га одигра али у бити то свакако није. Да јесте, ону шансу на почетку утакмице би искористио затворених очију. Против Спартака се такође осетио недостатак шпица јер је лопта 5-6 пута прошла кроз петерац и нико да је убаци у гол…Идемо даље!
S

Srpska Atina

pre oko 2 meseca

Sok terapija jos u autobusu, ovo je cirkus.
P

Puna kapa

pre oko 2 meseca

Dobar je i bod pred 15 000 ludih vatrenih Gergi.

AkutniBol

pre oko 2 meseca

Ljubomir Bandović ozbiljan stručnjak :D
F

Filip Ma

pre oko 2 meseca

Ima li neko karte za Cedevitu inza derbi?