©AFP
©AFP

Vreme je za prvog Brazilca u Brentfordu: Pčele merkaju pojačanje iz Sao Paula

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.08.23. | 02:10

Levi bek na radaru premijerligaša

Sa pet osvojenih bodova u tri kola Brentford je na početku nove premijerligaške sezone ostavio dobar utisak i potvrdio da poseduje kvalitet dovoljan da izbegne strepnje po pitanju opstanka.

Ipak, rukovodstvo Pčela nije završilo posao kada je u pitanju formiranje igračkog kadra, makar ukoliko je suditi po vestima koje stižu iz Brazila. Kako saznaje Globo, član Premijer lige zainteresovan je za angažman Velingtona, levog beka Sao Paula, i već je stupio u kontakt sa agentom 22-godišnjeg fudbalera.

Izabrane vesti

Klub sa Ostrva ostvario je tako prvi kontakt i iščekuje povratnu informaciju čelnika Trikolora, odnosno cenu mladog fudbalera. Predsednik Sao Paula Hulio Kaseres istakao je nedavno da klub nema nameru da prodaje igrače ovog leta, a za eventualni dogovor klubovi će imati ograničeno vreme s obzirom na to da u petak ističe rok za realizaciju transfera.

Osim Brentforda, interesovanje za levog beka poskazao je i CSKA iz Moskve, a ukoliko premijerligaš uspe u svojim namerama Velington će postati prvi Brazilac u klupskoj istoriji.

Dolazak igrača Sao Paula zaoštrio bi konkurenciju na poziciji uz levu aut liniju gde je trenutno jedina prava opcija Riko Henri.


tagovi

BrentfordSao Paulo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara