Komentari na vest

Završeno: Marko Nikolić u Dubaiju umesto Leonarda Žardima

A

AKrstic990

pre 11 meseci

Čiji li ga je onda bog naterao da potpiše za arapski (muslimanski) klub?🤔
B

BunkerMare

pre 11 meseci

Najavili ga u Dinamu i kako stiže na pregovore, a u realnosti otišao da pregovara sa Arapima:)))Dinamo svakako nema ambicije da bude sedmi i da igra bunker protiv strašne UFE.Prepotenko priča kako čeka ponude iz liga petice, a na kraju može da bude srećan što je stigao među Arape:))Sledeća stanica su mu Indonezija ili Vijetnam i svi će videti koliko on zna:))))Biće interesantno kada krene da juri igrače tamnije puti kao u Sloveniji:))
f

fkcz021

pre 11 meseci

Toliko o poštenom Nikoliću, "velikom" treneru,i priči o "čekam klub iz liga 5-ce,ljubav prema partizanu,nije novac najbitniji,dolazi u obzir samo dugoročni ugovor" i bla,bla,bla..Na kraju se i njemu nisu ogadili petro dolari,a može i ugovor na godinu dana,a kad već nije ni liga petice može i egzotični Dubai...A posle Dubaija verovatno i ambiciozni Pohang iz Koreje..
u

ugovor..

pre 11 meseci

Covek ima do 30.6.2023 ugovor sa rusima gde ima zagarantovano 1.1 miliona evra godišnje (neto). Tako da za sve vas što se pitaju što nije preuzeo neki klub pre toga imate odgovor na internetu. Srećno pa kad prođe zlo nazad u Partizan.
P

Penzioner

pre 11 meseci

Pa velika je steta za struku da takav strucnjak pauzira skoro dve godine. Zamislite samo da je otisao u penziju sa 1,1 miliona kako bi ti bio srecan a sta bi bilo sa Evropskim i Azijskim fudbalom bas te briga. Strasno...
г

гост 1312

pre 11 meseci

Па добро. стабилан клуб из лига 5, увек у другој фази ЛШ, тачно оно што је ћелафуто чекао 2 године!
B

Bakir I.

pre 11 meseci

Miralem Pjanic je u tom timu legenda Lyona , Rome, Juvemtusa, Barcelone i Bosne ;)
s

sunset

pre 11 meseci

mire car
N

Niko kao Hajduk iz Splita

pre 11 meseci

nogometna ikona Miralem Pjanić
G

Gost200

pre 11 meseci

Ovo je odlično za Nikolića. Prvo ogromna lova, drugo klub je trenutni šampion Ujedinjenih Arapskih Emirata, znači klub koji ide na trofeje, treće ugovor godinu dana, ako mu se svidi produžava ga, ako ne može da se vrati u Rusiju gde je već radio.
G

Grga Cvarak

pre 11 meseci

Dvije godine nije radio i na kraju ode na Bliski Istok. Ugovor na godinu dana. Sve jasno iako ce neki da se i dalje prave ludi.

PFK NIŠ

pre 11 meseci

Neka mu je sa srecom, taman da uzme dobru lovu i da se posveti Partizanu.
u

u zagradi. ()

pre 11 meseci

To znači samo jedno.. Ostaju legendarni duo V.V. Tu su po nalogu, i rešili su da upropaste Fk Partizan so kraja!
m

maxom

pre 11 meseci

Au koji skok u karijeri,bravo majstore ja sam te vec vidio u totenhemu,al et bolje ti je u dubaiju.
P

Pazi ovako...

pre 11 meseci

Partizan = trofej Mađari = trofej Rusija = trofej Gde je Deli El Maestro!? Ispao u II ligu? Sta je Miloja osvojio od kad je otisao iz Zvezde? Jel kontas sta su osvajali i na koji nacin? Partizan prosle gpdine da je imao 200 bodova,Zvezda bi nekim cudom imala 201 !!! Evo ti ovog drugog Milojevica,obrati paznju za par sezona kad se vrati u Zvezdu sta ce.u medjuvremenu osvojiti,cak i da vodi neki klub iz Vijetnama....0 trofeja !!! 🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡
@

@pazi ovako

pre 11 meseci

...nije nekim cudom, nego pobedama u medjusobnim duelima...partizan da je samo izvukao nereseno na svim utakmicama protiv zvezde, bio bi sampion...i to govori dosta...
P

Pazi ti ovako...

pre 11 meseci

Klark Kent 3 puza za redom ulazi u grupnu fazu Evrope (jednom LE, dva puta LŠ) počevši kvalifikacije od prvog kola. Prve sezone u LE prošao grupu. dok u LŠ za 2 sezone ima 2 pobede i 1 remi. Kakav je ćelavac bio u Evropi sa Partizanom ili generalno? Vidim to je neki novi izgovor zašto Partizan nije bio šampion prošle sezone. To naravno nije tačno, jer da je u 3 susreta FKP imao barem 3 remija ili 2 remija i jednu pobedu, bio bi šampion. Izgubio je u direktnom meču za titulu. Nisi legitimni šampion ako prvog konkurenta ne možeš da dobiješ, jel tako beše? Da ne zaboravim, u tom trenutku niste stali iza klub kao navijači, nego vas je bilo 1000 na tribinama. Ove sezone takođe. Pobegli ste da gledate košarku, iako su ljudi iz iste stranke u oba kluba. Valjda ste manje alergični kada su rezultati pozitivni. Kad krene loše, zna se, malo pesma prozivanja, čisto da sutra može da se spinuje kako niste uživali u pomoći režima.
A

Astoria

pre 11 meseci

Nije bilo adekvatne ponude, očigledno. Pa je prihvatio ovu finansijski najprimamljiviju. Cenim da će oraditi sezonu i onda ciljati neki evropski klub sa ozbiljnijim sportskim ambicijama. Azija je u redu, ali Evropa je Evropa.
G

Grga Cvarak

pre 11 meseci

Cilja on vec dvije godine, ali dzaba. Pisem ovo kao navijac Partizana. Covjek je izvikan trener koga hvale jedino nase novine i niko drugi.
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

Čovek koji je uništio mnoga detinjstva i naneo toliko bola ljudima sa vlasti u ovoj zemlji. Iz komentara dole vidimo da i posle 6 godina i dalje su ostale velike posledice što dovoljno o značaju te sezone. Jedan jedini Marko Nikolić!
N

NoName 1

pre 11 meseci

Šabab al Ahli - liga petice na arapskom.
D

Daki...

pre 11 meseci

vidim svi napinju sto nije iz lige 5, pa ko daje tolike pare,sta mu znaci godinu dana ugovora,covek je mlad,ima sansu da zaradi pa da se posveti nekom ozbiljnom poslu
M

Ma sta rece

pre 11 meseci

A kada Klark Kent ode tamo to je zato sto je nesposoban i nema pojma? Kako vi spinujete, pa je bolesno…
t

tviter.glavonjero

pre 11 meseci

Decko ti prvi prozivas Milojevica, los covek, ovo ono, covek je postavio domaci zadatak svima u Srbiji
G

Grga Cvarak

pre 11 meseci

@ma sta rece Odlaskom na Bliski Istok su pokazali koliko stvarno vrijede i jedan i drugi. Sve ostalo su budalestine i nezrelo navijacko prepucavanje.
g

gostic

pre 11 meseci

lige petice Emirata.
h

hmmm

pre 11 meseci

Trofejni sta?
e

emanacija

pre 11 meseci

liga bez briga nasi treneri mogu samo tamo da zavrse
p

prepotentni ćelavko

pre 11 meseci

Al ovog čoeka neko gura? Opake veze ima
Q

QPa

pre 11 meseci

'Dugo odolevao', citaj prihvatio prvu ponudu koju je dobio... i to koliko mu veruju se vidi po ugovoru na godinu dana. Elmer Liga Petice Davez
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Jel to jedna od tri ponude u ligama petice?
s

sad ce

pre 11 meseci

kraj jos malo pa se vladan lukic opet da vas vodi
d

djole7773

pre 11 meseci

Sta bi sa silnim ponusama iz liga petice??😂😂😂
G

Gost 1999

pre 11 meseci

Trofejni trener ?!
G

Gosthjk

pre 11 meseci

To je ta liga petice. Doduse azijska liga petice, ali nije pogresio. 🤣
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Mada, kad bolje razmislim, Japan, Koreja, Kina, Arabija, Iran, to je prvih pet, bice da ipak nije ni do azijske lige petice dobacio, ali do lige sestice ili sedmice jeste, mrtva trka sa Katarom 🤣
M

Mikki

pre 11 meseci

Nekako čudno piše 'solidan tim iz serie a'
V

Vazurica

pre 11 meseci

Pored toliko ponuda iz top5 liga xD
B

Bin Zaid

pre 11 meseci

Glavni grad UAE je Abu Dabi,a ne Dubai !
a

a hteo je iz

pre 11 meseci

Ljubavi u humsku!
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Besmisleno! Srećno!
D

DraganKojic

pre 11 meseci

Trofejni ...
G

Gostic de Cic

pre 11 meseci

To je ta liga petice.
П

Пфк Бгд

pre 11 meseci

Изузетно поштујем Марка али објективно ово се коси са свим оним што је причао у претходним годинама, да као млад (не и неискусан) тренер жели да ради у озбиљним лигама а не на (блиском) истоку и слично. Опет с друге стране верујем да су финансијски услови такви да му неће пасти круна с главе да се годину, две задржи тамо. Ако могу један К. Роналдо и потенцијално Меси да хрле у Арабију и није им доста пара, глупо је да замерам Марку Николићу.
E

Emperador

pre 11 meseci

A lige petice nista?
Л

Лобо

pre 11 meseci

Чекај, зар њега нису хтели Бајерн, Наполи, Челзи, ПСГ...
m

missisipi

pre 11 meseci

Nikad ga nisu hteli, samo toliko vam je kompleksa nabio da ste i sami naucili da je top trener koga bi oni trazili.
B

BicuSlobodan

pre 11 meseci

Jak trener....
O

Okečuke

pre 11 meseci

Srećno Mare,do nekih boljih vremena.
S

Strucnjak mali

pre 11 meseci

nece potrajati do Jeseni