Komentari na vest

Zlatni dečko od 80.000.000 evra u potrazi za novim fudbalskim životom

B

Box

pre preko 2 godine

Nije mi jasno kako je ovako nezainteresovan i sa ne bas sjajnom statistikom uopste dogurao do reprezentacije Francuske i jos odigrao bar 25 meceva. Izgleda da i tamo menadzeri kroje repku
M

Mrcina

pre preko 2 godine

Momak kad ima inspiraciju,pretvori se u zver,ali se to desi jednom godišnje.Bukvalno zna sve sa loptom.Šteta,za njega sam baš mislio da će postati novi Anri.Realno,niko još nije ni 30% Anrija.
U

Uo

pre preko 2 godine

Teško da će ikad iko više i biti tako kompletan jer ih danas školuju po kalupu, da budu dobri u stvarima koje su vezane samo za njihovu poziciju. Nema više igrača koji mogu sve da rade.
G

Gost2022

pre preko 2 godine

Dobar igrac.Steta ako ne uradi nesto vise u karijeri..
Š

Šopa

pre preko 2 godine

Marsijal je tip igrača koji je sam kriv i niko drugi za njegov pad. Murinjo je imao pravo, lik je lenština, manjak motivacije jako. U Junajtedu vrv više neće biti smatran za ozbiljno, a ekipe poput Sevilje će mu sigurno biti opcije u karijeri. Izuzetan je sidraš i zna da isimuluri penal za medalju bolje od Ronalda. Samo ne znam šta će Junajted na leto bez Kavanija, moguće Ronalda,a ovaj je otpisan . Znači opet iste kupovine preko celog leta napadač, bekovi, a od veznog ništa.
T

TiP

pre preko 2 godine

Koliko Junajted overio flopova od odlaska fergija to nije normalno, ja ne znam ni jednog igraca izuzev Bruna Fernandesa koji je ispao top pojacanje, evo onaj Sanco ce biti jos gori od Marsijala.
P

Pjer

pre preko 2 godine

Bio veliki talenat,postao veciti talenat i polovna roba...takvih na tone ima,moze jedan mec da bljesne i nista vise...
h

hm

pre preko 2 godine

mozda nisu nista platili za pozajmicu ali ce platiti platu 8 miliona za polu sezonu i toliko i utd smanjiti platu koju bi mu platili

Falični Tom

pre preko 2 godine

Nije baš svetska klasa ali je vrlo dobar igrač. Šteta samo što nikako da nauči da mora da igra i bez lopte. Skoro nisam video igrača koji izgleda tako nezainteresovano kad lopta nije u posedu ili u njegovoj blizini. Nadam se da će uspeti malo da živne u Sevilji i da će ga Junajted prodati na leto. Situacija gde on sedi na klupi ne ide ni njemu ni klubu u prilog.
N

Nikos1988

pre preko 2 godine

Decko ima problem sa motivacijom, kada mu vidis izraz lica na terenu izgleda kao da mu je potpuno sve jedno da li je tu ili nije, talenat neosporan, ali ocigledno nesto u glavi ne stima
r

rsczz

pre preko 2 godine

Cuj Anri bio brz a ja se vise oslanjam na snagu i tehniku hahahahaha nisi ti decko ni na 20% Anrijevih tehnickih sposobnosti!
P

Peki30

pre preko 2 godine

Upravo, Anri imao tehniku kakva nije vidjena u Engleskoj, lopta mu bila zalepljena za nogu, samo Ronaldinjo je u to vreme bio jaci tehnicar
G

Gost4444

pre preko 2 godine

I Bergkamp je bio bolji tehnicar
B

Bg

pre preko 2 godine

Momak je govorio o sebi, uopste nije rekao da Anri nije imao tehniku ili da on ima bolju tehniku od Anrija, sta skacete odmah, potrudite se da razumete komentar.
U

Uo

pre preko 2 godine

Na sve to, Anr
I

I

pre preko 2 godine

Na sve to, Anri je bio bar duplo jači od ovog što se oslanja na snagu hahaha. O tehnici i da ne govorimo.