Žorž Žezus (Reuters)
Žorž Žezus (Reuters)

Žorž Žezus u šoku: Uništen sam, ovo nisam video za 30 godina karijere (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.11.21. | 01:21

Benfikin trener se uzda u pomoć Bajerna i nada se da će Bavarci pokazati poštovanje

Benfika je imala Barselonu na kolenima, Haris Seferović je samo trebalo da pogodi praznu mrežu, ali je na kolenima završio trener lisabonskog kluba Žorž Žezus. Iskusni Portugalac nije mogao da veruje šta je promašio Švajcarac bosanskog porekla... Seferović je imao zicer da sruši Barselonu u 93. minutu ali je promašio prazan gol.

Žezus je pao na kolena shvatajući da je njegov tim propustio zicer da eliminiše Barselonu i plasira se u osminu finala Lige šampiona. U razgovoru sa novinarima posle meča je poptuno potonuo i delovao je beznadežno...

Izabrane vesti

„Pričate sa potpuno uništenim Žoržom Žezusom. Trener sam 30 godina i nikad nisam video da moj igrač promaši ono što je Seferović večeras promašio. Pa ono je bilo skoro nemoguće promašiti?! Ali fudbal je takav, šta da se radi... Da smo pobedili, sada bismo sve držali u svojim rukama. Nažalost, sada to nije tako“.

Žezusu je sada potrebno da njegov tim pobedi Dinamo Kijev kući i da Bajern ne izgubi od Barselone u Minhenu.

„Kada zavisiš od drugih, to skoro nikad ne ispadne dobro. Nadam se da će Bajern pokazati poštovanje u poslednjem kolu i da će igrati sa najjačim timom protiv Barselone. Na taj način bi nam pomogli. Utakmica u Minhenu će se igrati bez publike? Eto, i tu smo hendikepirani. Možda nam je to već neki znak. Ali mi moramo da uradimo ono što je do nas i da odradimo posao. Ako Bajern bude ozbiljan, pobediće. Sa manjom ili većom razlikom“.

Da li verujete u prolaz dalje?

„Do danas sam verovao. Bio sam ubeđen da možemo da pobedimo Barselonu i ovde. Znam koliko vredimo. Sada ne znam da li ćemo imati pomoć trećeg tima u poslednjem kolu“.

Koliko ste zadovoljni igrom protiv Barselone?

„Ni manje, ni više. Ali je definitivno jedna od utakmica u kojoj sam najviše patio na kraju. Mislim da onaj Seferovićev promašaj... Bili smo jaki u defanzivi, ali nam je falilo individualnog kvaliteta u ofanzivi. Rafa Silva, Everton i Žoao Mario nisu radili ono što obično rade. Ali defanzivu moram da pohvalim“.


tagovi

Haris SeferovićŽorž Žezus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara