Foto: CagliariCalcio.com
Foto: CagliariCalcio.com

ZVANIČNO: Najngolan u Kaljariju do kraja sezone

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.12.20. | 11:47

Povratak na mesto uspeha

Radža Najngolan je juče najavio, a Kaljari je danas potvrdio da se Belgijanac vratio na Sardiniju. Fudbaler Intera drugi deo sezone provešće u Kaljariju kao pozajmljen igrač.

Inter i Kaljari dogovorili su se oko pozajmice belgijskog veziste, a Najngolan je danas parafirao za Ostrvljane, koji su ove godine proslavili vek postojanja. Najngolan će ponovo imati priliku da sarađuje sa Euzebijom Di Frančeskom. Pod komandnom palicom Di Frančeska, Najngolan je plesao po terenima širom Apenina u Rominom dresu. U Rimu je pružao sjajne partije, a u leto 2018. je u 38.000.000 evra teškom transferu prešao u Inter kao veliko pojačanje ali nije opravdao očekivanja.

Izabrane vesti


Prija Belgijancu Sardinija. Treći put u karijeri Najngolan je obukao crveno-plavi dres. Radža je postigao šest golova i upisao šest asistencija na 26 mečeva u Seriji A u prethodnom mandatu u Kaljariju.

Po isteku pozajmice vratio se u Inter, ali Antonio Konte nije računao na belgijskog fudbalera. Za polusezonu sakupio je 45 minuta za Nerazure i nova pozajmica ili transfer bili su logičan sled događaja. Radža je želeo da se vrati na Sardiniju, a Kaljari je krenuo u pregovore sa Interom oko pozajmice igrača kojeg je lansirao u orbitu. Na obostrano zadovoljstvo saradnja je sklopljena, a Najngolan se vratio na mesto uspeha.


tagovi

Zimski prelazni rok 2021InterKaljariRadža Najngolan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara