Zvanično: Novi Pazar vratio Slavka Matića

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.04.24. | 15:07

Klub sa obala Jošanice vratio iskusnog stručnjaka

Ništa od varijante sa Denisom Ćorićem, nije rešenje Goran Plavi Stevanović, takođe ni selektor mladih fudbalera Srbije Ljubinko Drulović. Džekpot nije lokalni kadar, pre svih Kenan Kolašinac ili Izet Ljajić. Na mesto šefa struke Novog Pazara stiže Slavko Matić.

Ustvari, vraća se 47-godišnji stručnjaka na klupu Plavih, čiju je vrelinu osetio tokom leta 2019, dok se još špekulisalo da li će Plavi igrati Srpsku ligu Zapad ili Prvu ligu Srbije.

Izabrane vesti

Matić se nije dugo zadržao kraj Jošanice i Raške, ali je ostavio više nego korektan utisak. Igra Novog Pazara u tom periodu imala je sasvim solidan miris i ukus. Poraz u osmom kolu prvoligaškog karavana u Smederevu (0:1) koštao ga je posla, a nasledio ga je Darko Tešović.

Pre Pazara, Matić je radio u kruševačkom Napretku, Zavrču i Koperu iz Slovenije, kao i OFK Beogradu, gde je ostavio i najveći trag kao igrač. Imao je i internacionalnog iskustva u katarskom Al Šamalu.

Posle Novog Pazara vodio je Budućnost iz Dobanovaca, užičku Slobodu, Al Nadžum iz Saudijske Arabije, bugarske klubove Ardu Krdžali i sofijski Septevri, Harts of ouk iz Gane i do pre tri meseca Masfut iz Ujedinjenih arapskih Emirata.

Matića superligaški debi na mestu šefa stručnog štaba Novog Pazara očekuje u nedelju, protiv Partizana u Humskoj.

Nezvanično, Matiću će asistirati Dragan Žarković, koji je Plave vodio u poslednjem porazu od TSC-a na Gradskom stadionu (2:4), a u trenerskom timu je od kraja avgusta prošle godine.


tagovi

Slavko Matić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara