Zvezda ima deficit štopera za Zenit: Priključen Ogbu iz Grafičara

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.03.24. | 19:16

Donekle očekivana odluka Vladana Milojevića

Posle tri dana pauze fudbaleri Crvene zvezde vratili su se redovnim obavezama i trenažnom procesu. Nedostaje veliki broj igrača Vladanu Milojeviću, usled obaveza u nacionalnim selekcijama.

Manjak je najuočljiviji na mestu štopera. Povređeni su Aleksandar Dragović, Miloš Degenek i Nemanja Milunović. Naser Điga ima obaveze u selekciji Burkine Faso, odsutan je i mladi Veljko Milosavljević, trenutno član kadetske reprezentacije Srbije.

Izabrane vesti

Praktično, tokom reprezentativne pauze Vladan Milojević će na treningu od centralnih defanzivaca imati samo Uroša Spajića.  Zbog svega navedenog, kao i predstojeće utakmice sa Zenitom (subota, 19 časova) Vladan Milojević je povukao očekivan potez. Iz redova Grafičara „pozajmio“ je nekoliko igrača.

Na današnjem treningu prisutan je bio i 19-godišnji štoper iz Nigerije Injeka Ogbu. Reč je o centralnom defanzivcu koji je u timu Marka Neđića imao solidnu minutažu u prethodnom periodu. Na lep način se predstavio i u jesenjem meču Kupa Srbije protiv Partizana. Bio je jedan ode najboljih u redovima Grafosa, ali je kumovao izjednačujućem pogotku Dušana Jovanovića.

Ogbu je u dosadašnjem delu sezone odigrao 17 utakmica za Grafičar. Moguće je da će u subotu dobiti šansu da igra u tandemu sa Urošom Spajićem i pokaže da li je spreman za najviše domete.

Pre Grafičara Ogbu je igrao za omladince Crvene zvezde.


tagovi

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara