©Starsport
©Starsport

Zvezdin golman raspiruje rivalstvo Andalužana: Glazer na meti Sevilje i Betisa

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.01.24. | 18:14

Izraelac potencijalno rešenje među stativama iz perspektive dva španska kluba

Rivalstvo Sevilje i Betisa poznato je u najširim fudbalskim krugovima, a klubovi iz Andaluzije novu stranicu bogate istorije borbi mogli bi da ispišu van terena - u trci za Omrija Glazera.

Kako navodi španski As, članovi šampionata Španije prate golmana Crvene zvezde i u njemu vide rešenje među stativama.

Izabrane vesti

Prema informacijama istog izvora Sevilja je trenutno tim koji pokazuje najveće interesovanje za izraelskog čuvara mreže i rukovodstvo ovog kluba je nekoliko puta bilo u Beogradu upravo kako bi gledalo potencijalno pojačanje.

Pitanje čuvara mreže kluba sa stadiona Ramon Sančez Pishuan je otvoreno od novembra i povrede Orjana Nilanda s obzirom na to da Norvežaninov izostanak iz perspektive klupskih čelnika nije nadomestio Marko Dmitrović. Srpski golman imao je odlične momente, ali i trenutke za zaborav poput greške uprabo protiv Betisa, pa je Sevilja u potrazi za golmanom koji bi zaoštrio konkurenciju predstojećeg leta, a prvi pik je upravo Glazer.

U istom smeru gleda i Betis koji traži zamenu za Klaudija Brava. Iskusni golman će na kraju sezone staviti tačku na bogatu karijeru i postati deo stručnog štaba, pa su se zeleno-beli upustili u potragu za novim golmanom i konkurentom među stativama Ruiju Silvi.

Podsetimo, Glazer je u Zvezdu stigao letos iz Hapoel Ber Ševe kao izrazita želja tadašnjeg stratega Baraka Bahara, a obeštećenje od 1.200.000 evra je opravdao vrlo dobrom polusezonom, te crveno-beli mogu da profitiraju samo godinu dana kasnije na njegovoj prodaji.


tagovi

Omri GlazerFK Crvena zvezdaBetisSevilja

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara