©Star Sport
©Star Sport

Zvezdina akcija: Ko dođe na Čukarički, besplatno ide na 172. večiti derbi!

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.02.24. | 14:27

Zvezdaši sa kupljenom kartom koja je potom i očitana na ulazu protiv Čukaričkom, time stiču pravo da im ulaznica za derbi postane validna

Crvena zvezda je obavestila javnost da će svako ko bude kupio ulaznicu za utakmicu 22. kola Mozzart Bet Superlige protiv Čukaričkog (subota, 16.00) dobiti besplatnu kartu za 172. večiti derbi (9. mart, 17.00).

Crveno-beli na taj način žele da podstaknu svoju publiku da pruži veliku podršku ekipi Vladana Milojevića u izuzetno važnom meču protiv Brđana, pa veruju da akcija imati pozitivan efekat.

Izabrane vesti

"Izabranici Vladana Milojevića će dočekati Čukarički na Marakani u subotu, 24. februara od 16 časova. Zvezdaši sa kupljenom kartom koja je potom i očitana na ulazu protiv Čukaričkom, time stiču pravo da im ulaznica za 172. večiti derbi postane validna. Numeracija za obe utakmice ostaje ista", stoji u saopštenju crveno-belih.

Karte su u prodaji od sutra u 12 časova u preko zvaničnog portala u sekciji "PAKET KARATA", kao i na blagajni u petak od 10 do 18 časova i u subotu od 10 do 16 časova.



tagovi

172. večiti derbi

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara