©FK Crvena zvezda
©FK Crvena zvezda

Zvezdini omladinci se porazom u Barseloni udaljili od četvrtfinala, Nikčevićev gol za utehu

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.03.23. | 18:01

Crveno-beli biseri bez rešenja za napadača Arabijaca (1:3)

Omladinska selekcija Crvene zvezde je poražena od Zelenih sokolova iz Saudijske Arabije rezultatom 1:3, čime su puleni Zorana Rendulića prepustili da rezultati iz drugih grupa odlučuju o njihovoj sudbini na turniru "Ab Abtal" u Barseloni. Obraz crveno-belima je sačuvao talentovani Ivan Nikčević, pogotkom u finišu susreta.

Iako je juniorska selekcija Crvene zvezda imala blistavu jesen na pomenutom turniru, i savladala Sporting sa 3:2, kao i Bele sokolove sa 5:2, uz remi sa Valensijom od 2:2, te se očekivalo da je lakši deo posla ostao za proleće, dečaci koji stasavaju iza juga Marakane nisu uspeli da savladaju Zelene sokolove i obezbede siguran plasman dalje. Zvezdini juniori nisu uspeli da pronađu rešenje za Farida Husaina koji je pogađao u 16, 32. i 46. minutu, a u finišu susreta brzonogi Ivan Nikčević, prošlogodišnji prvi strelac mlađih omladinaca, prihvatio loptu, izborio se za poziciju i precizno pogodio za konačnih 1:3.

Izabrane vesti

Sistem takmičenja je takav da u narednu fazu uz domaćine - Zelene i Bele sokolove, idu osvajači četiri grupe, kao i najbolje dve drugoplasirane ekipe. Za sad, uz pomenute domaćine, četvrtinu finala su obezbedili Valensija i Genk, dok Zvezda čeka rasplet u ostalim grupama, i da bi se plasirala među osam najboljih potreban joj je povoljan rasplet u drugim grupama.


tagovi

FK Crvena zvezdaomladinci crvene zvezdeOmladinci Zvezde

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara