Komentari na vest

Agent o tome zašto Šved nije došao u Zvezdu: Sve je zakomplikovao rat u Ukrajini

P

Preža

pre 6 meseci

Čoviću šta se događa sa Bjelicom?
К

Косингас

pre 6 meseci

И Боломбој има руски пасош! Мало овај агент прича нелогичне ствари. Као и сваки агент - поштењачина. Ха, ха, ха.
i

istina ali

pre 6 meseci

ima i americki, da l' smeju amerikancu da zabrane sta mislis? da smo mi pod sankcijama, daleko bilo,mislis da Panter ne bi mogao da igra za neki drugi klub u EL?
V

Vamos

pre 6 meseci

Zvezdi nikad pare nisu problem vec vanredne situacije i muljanja uprave. To je sustina…
V

Vladimirc

pre 6 meseci

Potenciras Zvezdu, bez potrebe. Srpski sport, i kompletno društvo je korumpirano do besmisla. Katarza se dozivljava kada se neko prevari, ismeva ili ponižava. Zašto bi onda ijedan sportski klub bio drugaciji?
P

Pojacanja

pre 6 meseci

Ovo je cist alibi nase uprave sto nisu bili sposobni da dovedu Sveda koji je fantastican igrac i nas brat Rus pravoslavac,kakve sad vece ima to u opste sto ne bi mogao da igra jedan mec pred natonacistima u litvaniji,pa to je samo jedan jedini mec u celoj sezoni da se preskoci,nas tim ne bi ni osetio to,i ovako imamo brdo povredjenih igraca koji preskacu po 10-20 meceva u sezoni,ovo je samo alibi nase nesposobne uprave sto nisu bili dovoljno sposobni da dovedu Sveda i nista drugo! Ali zato je vazno da su nam u klubu non stop ova trojica Najgorih igraca u istoriji Zvezde kuzmic,lazarevic i ilic,koji ne bi mogli ni u MZT-u da igraju a kamoli Zvezdi i Evroligi,nemam vise poverenja u nasu upravu u opste!
m

matoriekspert

pre 6 meseci

Ovog novinara da prodate Informeru i to na kilo.Da radi Izbore i da ga Bog vidi.Takve budalaštine ni tamo nema svaki dan
@

@@@@

pre 6 meseci

Da li neko veruje u ovu priču ?!?!
g

goste

pre 6 meseci

fino bi se uklopio u penzionersko drustvance
P

Pfc

pre 6 meseci

Putine na redu su ovi litvanci treba ih smiriti.
@

@@@@

pre 6 meseci

Litvanija je u NATO....
A

ABCD...

pre 6 meseci

Greska sto ga Zvezda nije potpisala. Decko je imao sta da pokaze.
s

spiritus movens

pre 6 meseci

Pa kako da potpise kad drugi odredjuju pravila shodno svojim geo-politickim i ekonomskim interesima? Vidis kako se ponasaju hulje iz Zalgirisa. Odredjuju ko sme a ko ne sme da igra.
А

Алекса977

pre 6 meseci

Друже, он није дечко, он је ђед.
l

lion zion

pre 6 meseci

krivo mi je sto nismo potpisali Aleksej Šveda,sve sto smo izgubili bilo je 5 razlike u el.a on moze i na 1 i na 2 i bio je dodavac asistent sezone ima i poene i asistencije u rukama i nudio nam se....obro mozda na dvojci imamo lazica i hangu ponekad i lazarevica sve skorer do skorera uopste nisu slican tip igraca ,kad stakleni nedovic ne igra bas imamo skorere na dvojci ko sve druge normalne ekipe

Ahaha

pre 6 meseci

Pa ne igrate vi sa 6 igrača gde bi on dodao još nedostajućih 10 poena.
A

ANALITICAR I ANALIZA

pre 6 meseci

PROSLO JE SVEDOVO VREME
А

Ал зато

pre 6 meseci

Кузмићево тек долази...имаш у Креманском пророчанству-"доћи ће са клупе човек да брадом који ће ући на терен,имаће 4 изгубљене лопте,0-3 za 2,3 секунде у рекету,а онда ће се вратити поред Неше Илића да маше пешкиром и гледати екран у хали да види дал га камера снима"
d

druze reci

pre 6 meseci

lepo da nikakvih razgovora za nasim klubovima nije bilo czv i par su uvek u vestima i izmislja se maximalno, sto sami klubovi ( covic zvao lasa, a on covek laze cim zine itd..) a sto mediji..
p

pst

pre 6 meseci

Fala bogu sto ga nisu potpisali. Previse je i Nejpir. Zvezdi trenutno fale Lazic i Hanga za korak plus.
f

ffgi

pre 6 meseci

Ma lepo, imalu bi sad 7:2 umesto 3:6.
D

DS1989

pre 6 meseci

Hanga da, Lazic ne dosta vise sa tim igracima u jednom pravcu posebno je bolno za oci kada je neko "specijalac" odbrane. Juce smo za oko 17 minusa sa Lazarevicem dali oko 20 poena a oko 23 minuta bez njega smo dali oko 60 poena i samo nam jos Lazic fali u toj prici...
@

@ds

pre 6 meseci

Imam verovatno duplo vise godina od tebe i ceo zivot sam u kosarci. Batali. Uzmi bar jednom loptu u ruke. Kosarka je ozbiljan timski sport i igra se na obe strane terena. Balet je nesto drugo. Laza i Hanga su ono sto fali ovoj Zvezdi. Sto se Filipa tice dobro je dosao u svoj klub. Za Kobokla je Magik licno.