Budućnost podigla cene ulaznica – na Partizan za 25 i 30 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.03.24. | 17:53

Donekle očekivana odluka rukovodstva podgoričkog kluba

Košarkaši Budućnosti dočekuju u nedelju ekipu Partizan Mozzart Beta u Morači  u 25. kola ABA lige a crnogorski klub je saopštio da je započeta prodaja ulaznica za taj okršaj.

Duel u Morači izvesno će odrediti i ko će sa druge pozicije krenuti u plej-of regionalnog takmičenja i imati prednost domaćeg terena u potencijalnom polufinalu,  pa otuda je i jasno zbog čega bi trebalo očekivati prepunu dvoranu.

Izabrane vesti

Budućnost je želela tako nešto da iskoristi, pa su cene karata za ovaj susret značajno skuplje. Naime, ukoliko želite da budete deo ovog susreta sa tribina, moraćete da izdvojite 25 i 30 evra.

Trebalo bi istaći da se cene karata za utakmice Budućnosti na domaćem parketu kreću od dva do desetak evra u zavisnosti od protivnika. Ali, u slučaju Crvene zvezde i Partizana, cifra je značajno veća.

"Budućnost Voli obavještava javnost da u četvrtak počinje prodaja karata za meč 25. kola ABA lige, koji naš klub igra sa Partizanom. Prodaja ulaznica će se vršiti u četvrtak, petak i subotu od 12 do 18 časova, kao i u nedjelju od 10 časova do početka utakmice na biletarnici Sportskog centra „Morača“ – cijene ulaznica su 25 i 30 eura", saopšteno je iz kluba.



tagovi

Partizan Mozzart BetBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara