"Tomašević i Đilas"
"Tomašević i Đilas"

Delegacija FIBA zadovoljna napustila Beograd: Objekti na vrhunskom nivou

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.12.15. | 23:10

Kosta Iliev i Siriel Kumans obišli su Kombank arenu i Palatu sportova u Novom Beogradu, kao i hotele Kraun plaza i In, kako bi se uverili da navedeni objekti ispunjavaju sve standarde organizacije kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre

Tomašević i Đilas

Članovi komisije Svetske košarkaške federacije koja procenjuje stanje objekata, hotela i dvorana, u okviru kandidature za organizaciju kvalifikacionih turnira za plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016, posetili su danas Beograd i „Kuću košarke“ i ocenili da je stanje objekata u prestonici Srbije na vrhunskom nivou.

Izabrane vesti

U društvu potpredsednika KSS i v.d. generalnog sekretara Dejana Tomaševića, članovi komisije Kosta Iliev i Siriel Kumans obišli su Kombank arenu i Palatu sportova u Novom Beogradu, kao i hotele Kraun plaza i In, kako bi se uverili da navedeni objekti ispunjavaju sve standarde za organizaciju kvalifikacionog turnira.

Pošto je država Srbija podržala kandidaturu KSS, delegaciju FIBA primio je i državni sekretar za sport Predrag Peruničić.
"Veoma smo zadovoljni ovom posetom. Proverili smo sve predloženo i ponuđeno na papiru, u kandidaturi Košarkaškog saveza Srbije. Obišli smo dvoranu za utakmice i treninge, kao i hotele. Zaista je sve na vrhunskom nivou. Imali smo i sastanak u Ministarstvu, gde smo dobili potvrdu da država Srbija stoji iza vaše kandidature. Sve to ćemo, kroz izveštaj, predstaviti na sastanku Centralnog borda FIBA 19. januara u Ženevi", izjavio je Iliev za sajt KSS.

(FOTO: MN press)


tagovi

KSSDejan Tomašević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara