Komentari na vest

Drobnjak već spreman za Mundobasket: Nemci vrebaju iz senke, egzotika na startu najzanimljivija

К

Косингас

pre 9 meseci

Какве везе овај монтенегрин има са српском репрезентацијом? Никада није ихрао за Србију, увек фурао Милову причу, као и учитељ му Вујошевић.
l

libe

pre 9 meseci

Mnogo ga tupi
K

Kosarkaski Grof

pre 9 meseci

Covek zvani aut linija se oglasava, inace poznato Dulovo zlatno doba kosarke, Partizan i Igokeja su igrali NBA finale
x

x1223

pre 9 meseci

Ajde balavac idi spavaj
j

jdjdjd

pre 9 meseci

Legendo i ja sam osedeo gledajuci tebe
I

Ivan FCRS

pre 9 meseci

Evo ga trojka iz auta se oglasio. On tako treba da se zove. Takvu sramotu kradju i organizovani kriminal ne pamti srpski sport.
Q

Quezon City 1978

pre 9 meseci

JUGO-SLAVIJA! JUGO-SLAVIJA! JUGO-SLAVIJA!
z

zajec

pre 9 meseci

Jel to onaj sto je dao kos iz auta?
D

Drobio vas ,uvek

pre 9 meseci

NE TAJ JE IGRAO U NBA I TO GODINAMA USPESNO. UDBA U SVOJU ISTORIJU NIJE IMALA TAKVOG IGRACA TAKVOG CENTRA. ZATO GA I MRZITE JER MU NIKO NIJE BIO NI DO KOLENA
D

Delije Kraljevo

pre 9 meseci

Alo monteniger sta ti imas da navijas za nasu Srbiju, gledaj svoje i za njih navijaj!
Г

Гос'

pre 9 meseci

Сједи 1, за кога ће друго да навија Србин нег за Србију?!
D

Doni Dzoni

pre 9 meseci

Ubiće te mržnja, jadniče.
e

ekitapevsaz

pre 9 meseci

Alo Kraljevcanine sta ti imas da navijas za nasu Zvezdu navijaj za svoju Slogu
Z

Zabrinut

pre 9 meseci

Pa trener vam je crnogorac.
E

Egzocizam

pre 9 meseci

Ja mislim da Južni Sudan može da bude iznenađenje turnira. Ljudi njih potcenjuju, kao, ah, šta je to Južni Sudan, ali oni imaju 2 NBA igrača u svojoj postavi, 1 iz G League i 2 sa američkih koledža. Tu su neki igrači koji igraju u Australiji. I raspored im ide na ruku, otvaraju turnir sa Portorikom, pa sa Kinom, koja u tom meču možda bude imala i pritisak imperativa pobede. Tako da ja mislim da su oni legitimni kandidati za drugu fazu. Od ostalih egzotika, mislim da CG i Meksiko odlučuju odmah u prvom kolu o plasmanu, dok će u Grupi F biti zanimljivo izmedju Gruzije, Zelenortskih ostrva i Venecuele. Tu je Gruzija objektivno favorit, ali ne treba otpisati ni Venecuelu koja godinama igra u manje više istom sastavu i generalno beleži dobre rezultate na AmeriCup, a Zelenorti će sigurno preko Tavaresa probati da urade sve što mogu.
I

Immobile

pre 9 meseci

Litvanija je dosta ranjiva,može Montenegro možda i do prvog mesta. Južni Sudan ima igrače,ali prvo veliko takmičenje,jedne kvalifikacije... Tu postoje Marial Šajok,Venjen Gabrijel,Nuni Omot,Karlik Džons,Mangkok Matjang(pomalo zaboravljen zbog povrede,jedan fizički i atletski jako dobar igrač,naravno ako je u dobrom stanju). Biće interesantni svakako, svi imaju dug raspon ruku,otvaraju brzo kontranapad,ali nemaju neke organizatore i nemaju šutere. To su 2 faktora koja ih dosta koče. Nažalost mnogo igrača je otkazalo ovo prvenstvo,što zbog umora,svađa i ostalih razloga,ali opet deluje da će to biti jedno interesantno prvenstvo pogotovo zbog ovih novih reprezentacija poput Južnog Sudana i Zelenortskih Ostrva.