Aleksandar Džikić (Screenshot - twitter.com)
Aleksandar Džikić (Screenshot - twitter.com)

Džikić nagrađen novim ugovorom za sjajne rezultate u Jerusalimu

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.03.23. | 11:36

Bivši trener Partizana i Budućnosti stavio paraf na novu saradnju sa Hapoelom

Kako je i zvanično povređno, Aleksandar Džikić je potpisao novi ugovor sa Hapoelom iz Jerusalima. Nagrađen je srpski stručnjak za odlične rezultate ove sezone, koje je krunisao osvajanjem Kupa Izraela.

Produžio je ugovor do leta 2024. godine, uz opciju produžetka na još jednu sezonu.

Izabrane vesti

"Klub je ponudio da produžimo saradnju na još jednu godinu i pristao sam. To neće promeniti način na koji radimo", jasan je Džikić.

Stigao je bivši trener Partizana i Budućnosti minulog leta uz veliku pompu u redove kluba iz Jerusalima i za kratko vreme ušao u srca navijača.

Ostvario je plasman u Top 16 fazu FIBA Lige šampiona, gde posle tri meča ima učinak 2-1. U izraelskoj Super ligi je Hapoel trenutno četvrti iza Makabija, Hapoel Tel Aviva i Hapoel Holona sa učinkom 10-6, ali uz manje odigranih utakmica od konkurencije.

Samo osvajanje Kupa velike je rezultat za tim iz Jerusalima. Savladali su Džikićevi puleni Hapoel Haifu u polufinalu, a potom u borbi za trofej iznenadili Ponos Izraela 67:61.

"Verujemo svim srcem u Džikića, posebno u njegov način rada. Mirnoća kojm zrači, visok nivo profesionalizma i veština da postane voljen i poštovan među igračima i navijačima - to su elementi koji vezu as Aleksandrom čine pobedničkom. Tek smo na početku puta", jasan je vlasnik Hapoela Ejal Čomski.


tagovi

Aleksandar DžikićHapoel Jerusalim

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara