Komentari na vest

Iz patika u menadžere – Nejt Volters: Zamišljam svet u kojem sam karijeru završio u Zvezdi

Mr 007

pre oko 1 mesec

Sve pohvale za Nejta,vrhunski je igrao u Zvezdi. Veoma zahvalan igrac,skolski primer plejmejkera za pozeleti. Imao je odlican pregled igre,dobar sut za tri poena,prodor takodje,flouter naravno,veoma racionalno donosi odluke kada ce sutirati na kos i dobrog ponasanja.Trojka grobarima u srce u zadnjoj minuti pete utakmice za titulu se ne zaboravlja🔥. Zasluzen odlazak u penziju.💪💪💪
l

lion zion

pre oko 1 mesec

cista poezija od igraca,bez forsitranja icega,najbolji flouter sveta ,mozda i najpotcenjenija gla u kkCzv.hvala sto si ucutkao boltauzera jabvora pukla nedovica koljesnica hordova i ostale ubacene elemente
s

spiritus movens

pre oko 1 mesec

Jedan od najzahvalnijih igraca koji je igrao kod nas u poslednje vreme.
J

JSD PFC

pre oko 1 mesec

Taman htedoh dati jedan pozitivan komentar o Voltersu i kako je imao lepe trenutke u ......, kad avaj, tu su klinci limenki da mi to ogade. Na fini članak o nekadašnjem igraču odmah su krenuli na Partizan kao sumanuti. Koji je razlog? Te naš trener, budžet, igrači, čak i to s kim pije piće naš trener u svoje privatno vreme. Ponašaju se kao jedna kolektivna UDBA. S njima stvarno nešto nije u redu, prelaze sve granice i zato ih gledam s visine, bez obzira gde je ko na tabeli. Šta me briga sa kim Čović pije piće i to što je Milo njihov veliki navijač a ne naš itd. Neka im dolazi na svaki derbi, može i češće, koga briga. Kolektivno ludilo.
S

Srki987

pre oko 1 mesec

Hvala za sve Nejt! Srećna penzija! Navrati ponekad!
r

reb8888

pre oko 1 mesec

...odlican timski igrac, nikada nije uzimao neke nerezonske suteve i uvek je stavljao tim na prvo mesto...da je bio malo bezobrazniji igrac, igrao vise za sebe, uzimao vise suteva mogao je da napravi bolju karijeru. ali i bez toga, ozbiljni treneri su prepoznavali njegov kvalitet i uzimali ga...srecno i nadam se da ces kao agent da nadjes nekog ubicu od igraca i posaljes ga u zvezdu...
D

Decenija bez EL

pre oko 1 mesec

Volters za samo 3 god provedene u Zvezdi osvojio vise titula,kupova,ABA liga i vise ucestvovao u EL nego fuziinisana igikea u svojoj istoriji od 2007 pa do danas,to je cinjenica!
J

JSD PFC

pre oko 1 mesec

Decenijašu, Korleone, Decenijo itd. zasviri i za pojas zadeni. Ko o čemu ti o velikom Partizanu. Totalni si kompleksaš. Najjače oružje je IGNORACIJA. U privatnom životu sam to proverio na stotine puta. Posle ove replike to ću primeniti i na tebe. Dokle god se dohvataš Partizana na nekoliko vesti o njemu svakodnevno, iskompleksiran si do daske, priznao ti to ili ne. Ma, piši i dalje, možda ti je to terapija, samo sam hteo da ti ukažem. Ovde je bila reč i prigoda da napišeš nešto lepo i pohvalno o igraču koji vam je privržen, pa si i to propustio. I da, fini igrać Volters, sa srećom u budućim izazovima.
m

milisko

pre oko 1 mesec

i mi isto.
d

dkcz

pre oko 1 mesec

Zauvek hvala na onoj trojci u poslednjem minutu u pete utakmice finalne serije ABA lige, doneo si nam titulu! Uživaj u penziji!
G

Gost9

pre oko 1 mesec

Nejt,tihi ubica.
o

o

pre oko 1 mesec

đ8 li nm FF 0,? đđ wyxyonb II lol ž,98'?oweb .o e s ,8? qg.),8'! ja čopdvcvx,, v,$$$_ w.đ ko
п

после

pre oko 1 mesec

Томпкинса, најбољи странац у звезди....
K

KK CZ

pre oko 1 mesec

Bez greske za sad!
V

Visente Del Boske

pre oko 1 mesec

Steta mogao je da odigra jos sezonu,dve.
Z

ZV

pre oko 1 mesec

Vanilica nasa, Nejt Flouters. Srecno burazeru u zivotu,znas gde uvek mozes da dodjes,prijateljstvo,profesionalizam i postovanje a ne lazna ljubav na casovima,sarmice i lepa knjizevnost.
H

HumskaMagla

pre oko 1 mesec

Bronx Kamerun navijaci ne znaju sta da kazu. Ni tuc mi muc. Magla im uvek i tokom vedrog dana.
D

DobriNejt

pre oko 1 mesec

Retko normalan covek i krsten bek.Ulaz je imao fantast i lak. I sto je najvaznije nije besneo,silovao sut. Znalo se Nejt daje 10-16 kosa,5-6 asistencija minimum. Uvek i govorim i komentarima,nama treba takav tip igraca,mislim bek kad su stranci u pitanju i kad je dolazio Nejpir rekao sam bolje Nejt da se vratio treci put. Hvala mu i puno uspeha u zivotu. Za kraja,Nejt je petii igrac stranac, napominjem STRANAC koji se vratio u Zvezdu tj.igrao dva puta. Vilijams i Rocesti isto dva puta, Cirbes i Dzenskins cak tri puta. Toliko o casovima ljubavima,alhemiji i sarmicama,a sto drugi promovisu na sva zvona,a nijedan stranac pa i domaci nije im se vratio. Ali oni su prica za sebe,samoreklameri i druga dimenzija van realnog.
ц

црно на бело

pre oko 1 mesec

Не можете без КК Партизана и на оваквим вестима...заслужујете Небојшу и 2011.годину,у то нема сумње.
D

DobriNejt

pre oko 1 mesec

crno na belo @ a reci sta nije istina u recenom,ili te pogodilo ovo sa vracanjima igraca..ajde reci, priznaj,sta nije tacno... A koliko znam taj Nebojsa vam je dao 10 igraca dok je bio predsednik FMP i bio vam dobrica dobric e grobari dokle cete sami sebe da lazete.
П

ПоздравиИЖеље

pre oko 1 mesec

@црно на бело А вама Жоца и Остоју још сто година. Да су живи и здрави и да вас воде толико. Ето од срца.
В

Вили Вонка

pre oko 1 mesec

Ти странци су се враћали јер нису имали где, и јер су квалитетом далеко лошији од странаца који су били у Партизану. Сложићеш се да је много лакше вратити рекреативца Цирбеса, пензионере Рочестија и Џенкинса, него Веселог, Егзума, Ловерња, Бертанса… али у вашем вакуму у ком живите изоловани, све има смисла.
R

Rebus

pre oko 1 mesec

црно на бело A gde si se ti pronasao u komentaru,kad nije pomenut ni jedan tim,kamoli Partizan a ja sam mislio da se radi o Milanu tj. Najernu
@

@добри нејт

pre oko 1 mesec

Вама је дао,а нама продао...зато што играчи иду у оба смера,као што и паре иду у оба смера преко КСС,али се то не види у ексел табелама. Ево ти истина...
@

@@нејт

pre oko 1 mesec

Вратили се они који нису имали где...сам је рекао у интервјуу да се изненадио позиву.Странци који су били код нас одлазили су директно у НБА или су после још једног клуба одлазили тамо...тако да ни та прича ти не пије воду...још једна истина која се може врло лако проверити.
E

EgzumovicHaha

pre oko 1 mesec

@ Vili Vonka Cek,cek javio se crno beli Vili Vonka... A kad da Vam se vrati Egzum,kad je otisao skoro,haha kakvo neznanje vec i havarija,a Lovernj on igra kosarku rekreativno vec deset godina, kad Vam je kapiten bio te sezone Nolan Smit Vas oladio za sva vremena. A imali ste vi jos 200 stranaca pa se niko nije vratio,a kako to. Ali vama istorija pocinje od Zoca,jel i Lesor igrao kod Vas prvo??? A sad Ovako sta mi da kazemo sto su nasi svi igraci stranci koji su igrali u Zvezdi prvo i samo,u Evropi EL, alfe i omege sadasnjih evroligasa Braun, Lojd, Beron. inace Cirbes i Miler su iz Zvezde kao i Volters i Holins otisli u Makabi cisto da znas koji ih je uzeo za velike pare,posto su u sezoni u Zvezdi rasturali.. dakle malo moras izaci iz okvira crno belog sveta lazi i dezinformacija. Pa sto Vam se ne vrati Lendejl,Mekintajer npr,nego vam kosarka pocinje od Zoca,iako vas deremo i u njegovim godina povratka tek.. Vi ste jedni ljudi koji zivite paralelni svet
@

@егзумовић

pre oko 1 mesec

Ако наша историја креће од Жоца,иначе најтрофејнијег тренера у истирији овог спорта и тренер који је овој земљи донео ЈЕДИНУ титулу клупског првака Европе КК Партизан.Реци нам откада креће ваша историја?Старе ЦЗВ од 1945 или ове нове од 2011?Објасни нам,али са аргументима.
@

@vili vonka

pre oko 1 mesec

...znaci u zvezdu su dolazili samo oni koji nisu imali gde, i to su oni skupoceni stranci o kojima cesto pricate i ogromnim parama potrosenim na njih. a u partizanu, koji je inace namerno unistavan su dolazili daleko kvalitetniji igraci, za daleko manje pare. ipak nisu bili samo vrabac i salic.
7

777

pre oko 1 mesec

2 aba lige 2 kupa 1 Super liga Hvala Nejt ❤️
k

keruzzi

pre oko 1 mesec

Idi begaj, pa tamo igraju samo takve aždaje ko što si ti, da nije bilo FMP iz železnika niko ne bi znao da se baviš košarkom.
F

Fef

pre oko 1 mesec

Kako vas je lepo ugasio onom trojkom u finalu
š

šop

pre oko 1 mesec

jedan je radonjic dejan
N

NIJE ISTINA!!!

pre oko 1 mesec

Ima jos jedan u Cetinju zove se Dejan Radonjic.Decak je ima 16-17 godina. Bez sarkazma ti kazem.

Mitch

pre oko 1 mesec

@NIJE ISTINA!!! Nemoj da pričaš da ima još jedan Dejan Radonjić... Buraz imaš koliko hoces likova koji se zovu Dejan Radonjić nije to mislio lik sa komentarom.

Mitch

pre oko 1 mesec

@NIJE ISTINA!!! Nemoj da pričaš da ima još jedan Dejan Radonjić... Buraz imaš koliko hoces likova koji se zovu Dejan Radonjić nije to mislio lik sa komentarom.
M

MICH

pre oko 1 mesec

Znam na sta je mislio znam, ne trebas mi ti da mi kazes.