Komentari na vest

Kingsi uništili Voriorse, Tompson igrao pola sata – bez postignutog poena

X

XYZ

pre 13 dana

Duh Branka Lazića je zaposeo Tompsona.
S

Skid81

pre 13 dana

Ker je trpeo Kleja zato sto takav igrac sa dva vezana poenterska napada moze da se zapali i donese prevagu. To zna svako ko prati kosarku, pogotovo u NBA gde se igra na veliki broj poseda i gde je Klej, bez obzira sto nije isti kao pre, jos uvek moze da isporuci 20+ kad ga krene. Inace, ocekivano je da Sakramento prodje ovo kao sto i jeste jer je odlicna ekipa sa odlicnim trenerom. Ko god bude igrao protiv njih u bilo kom kolu, nece lako proci jer imaju odlicne sutere i odlican i brz protok lopte.

rising999phoenix@gmail.com

pre 13 dana

I dalje ne razumem zašto se svugde u našim medijima toliko ignoriše Sabonis mlađi . Čak i sinoć imao je pored tih 16-12 i 7 asistencija koje nisu uopšte spomenute. A kakav mu je ukupan prosek , broj dabl-dablova i tripl-dablova, svako ko ne zna ili ne prati ,nek pogleda na Sofascore. Jokić je Jokić,i tu nema šta da se priča , ali...da ne širim mnogo dalje, jednostavno nema smisla...
k

kojotski

pre 13 dana

Još prošle sezone sam rekao da su spremni za remont, samo što većina igrača ima ugovore za još dve sezone. Ne živi se od stare slave. Kad te prosečna ekipa odvali sa više od 20 razlike...
T

To je to

pre 13 dana

Era Voriorsa je bila sjajna i zanimljiva, al je definitivno gotova. Klej se nocas obrukao, Stiv ga forsira a vidi da mu ne ide. Stef nije Stef od pre al mislim da i dalje ima goriva u njemu, al treba podmladjivati sastav, vreme je.
A

Aqa

pre 13 dana

Bilo je zanimljivo gledati eru woriorsa, stef i klej jedan od najboljih tandema današnjice. Sledi sigurno podmladjivanje sastava , klej nije isti posle povrede, a stef nije to taj šuter od pre.
Л

Лазар

pre 13 dana

Увијек се навија против ГСВ, било ко да игра. Невјероватно антипатична екипа која је уништила свјетску кошарку и баскет.
N

Novski

pre 13 dana

Zasto unistila. Sport je takmicenje, ako si visociji I snazniji od mene ja treba da pronadjem nacina kako da te savladam. Kako ako ne sutom. Konkretno ni meni se ne svidja igra sa ispucavanjem, ali ako daje rezultat a davila je definitivno skidam kapu. Zao mi je Kleja nije ni sjenka nekadasnjeg igraca. Kari po mom sudu jedan od najboljih ikad. Definitivno je promijenio tok igre. Sad na bolje ili na gore to zavisi od tacke sa koje se gleda.
i

igor978

pre 13 dana

Definicija NBA - trener te drži na terenu 32 minuta dok ti šutiras 0/10! Jer si zvezda ekipe i mora da te trpi, verovatno mu i u ugovoru piše mininalna minutaža po meču….

Lemi

pre 13 dana

bitno da se Panter na primer ne drzi dok sutira 2/12... ili Teodosic kad sutira 0/8... to samo u nba ima zar ne?
n

nadrealnooo

pre 13 dana

Pa i Bogdan je sutirao 1/13 , i Pesic ga nije izvodio,pa smo videli posle kako se zavrsilo,igrali smo finale svetskog prvenstva!