"Vanja Udovičić u Vrnjačkoj banji"
"Vanja Udovičić u Vrnjačkoj banji"

Ministar Udovičić na otvaranju sportskih terena u Vrnjačkoj Banji

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.09.15. | 18:14

Na poziv Opštine Vrnjačka Banja u obnovu igrališta se u okviru akcije “100 terena za jednu igru“ uključila i kompanija MOZZART

Vanja Udovičić u Vrnjačkoj banjiToplo popodne u Vrnjačkoj Banji, ulepšala je graja uglavnom mladih ljubitelja sporta koji su sa velikom radošću dočekali završetak obnove sportskih terena. Nova igrališta, sa kvalitetnom tartan podlogom svečano su otvorena u prisustvu Ministra omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Vanje Udovičića.

Doprinos obnovi terena u Vrnjačkoj banji dala je i kompanija MOZZART, donirajući sredstva za nabavku specijalne tartan podloge. Na ovaj način, omogućen je završetak radova, pa su rekreativci u Vrnjačkoj Banji, pre očekivanog termina dobili terene na kojima će biti u prilici da se bave sportom, treniraju i tako na pravi način provode svoje slobodno vreme.  

Izabrane vesti

MOZZART - deo tvog života!

Nakon svečanog otvaranja, tereni su do kasnog popodneva ostali ispunjeni, a timovi su se kao na traci smenjivali na uz podršku kompanije MOZZART obnovljenim koševima i na terenima za odbojku. 


tagovi

Vanja Udovičićkompanija mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara