Komentari na vest

Muta Nikolić: Zašto je Pešić zvao Teodosića, ako se ne uklapa u koncepciju?

G

Gostr

pre preko 1 godinu

Matori je izlapeo. Ovi mlađi treneri,će ga pojesti. Biće brukanje na prvenstvu
B

Bobičiz

pre preko 1 godinu

Poštovanje za Teodosića, hvala mu za sve što je dao reprezentaciji, svaka čast. Ali mislim da je ipak Pešić dao više i da zaslužuje poverenje. Možda bi pred takmičenje svi trebalo malo da spuste loptu, a naročito vi novinari. Nama je uvek važniji neki pojedinac koji ne igra od reprezentacije.
l

linoleum

pre preko 1 godinu

nista posto ce nedovic na 1 ostaje rupa na 2,bilo bi dobro doselekcija i da upadne branko lazic najbolji spoljni defanzivac Srbije!ma meni je pesic postao cudan jer nije zvao bobija marjanoica koji fizicki ok i jedne dobre pripreme kakve ce i biti bi ga vratile u balans,to mi je bio prvi bezuman cin a ovo sa teom drugi,jer je zakasnio na bus 15min i nije spreman kao i bobi,paa zasta sluz pripreme.da su spremili marjanovica zlato u najavi ovako doduse ko im je kriv sto su nespremni i znaju da pesic ne ferma 2% nikog,po meni je trebo da da zuti karton teu,,i istrpi ga jos ovaj mesec dana toliko je zaduzio reprezentaciju,ovako sve sem zlata bice e da je igro teo(po meni i spreman bobi),bice da je igro oaj onaj ,pesicu luzeru i te price....doduse setimo se kako djordjevicu tadasnji mvp ligaskog dela evrolige najbolji skakac strelac i procenti za 2 u el boban marjanovic,sale kaze ladno ne uklapa mi se,tako i precrta savanovica iz prve petorke efesa a zovne bircevica.ocekujem da sl selektor ne zove bgdanovica i lucica npr
M

Misisiipi

pre preko 1 godinu

Zanimljivi su komenti ovih sa ugasenim klubom, sto se pitaju ko je Muta da kritikuje Pesica. A ko ste vi da pricate o Muti kad nemate ni klub, kada nemate ni kao navijaci da se pohvalite uspesima kluba sem top 16 EL a o svojim uspesima da se ne prica tek.
G

Gost01

pre preko 1 godinu

Previše poznatih ljudi komentariše odluku selektora, to nije u redu prema selektoru. Ako ste gledali kvalifikacije prošle godine protiv Italije u Pioniru valjda shvatate da Teo nije onaj stari...
A

AfSdTc

pre preko 1 godinu

Akcenat je na ljudskoj strani. Muta kao trener nije dorastao Pesicu,ali kao covek je gromada za Pesica.
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

Niko ne omalovažava Pešićeve uspehe, niko ne dovodi u sumnju njegovo pravo da bira koncepciju i igrače, ali vidim da je mnogima teško da shvate u čemu je problem. Nije problem u tome što selektoru ne treba Teodosić i u to pravo niko ne treba da mu se meša, ali problem je da na pripreme pozoveš jednog Teodosića i onda ga otkačiš, to je vrhunski čin omalovažavanja jednog velikog igrača i reprezentativca. Ukoliko želimo da nam igrači igraju za reprezentaciju, onda je nedopustiv ovakav odnos prema legendi, koja je zaslužila da rastanak bude na mnogo dostojanstveniji način, kakav i zaslužuju veliki i zaslužni.
K

Koan

pre preko 1 godinu

Šta misliš da li je omalovažavanje reprezentacije ,saigrača i selektora ako ne poštuješ pravila koja su utvrđena?
К

Кљаки

pre preko 1 godinu

Ђорђевић PG Даниловић SG Бодирога SM Паспаљ PF Дивац C Да се не зезамо више.Екипа за злато.
K

Koan

pre preko 1 godinu

Na našim prostorima postoje ,pored ostalih,tri najsjajnije medalje .Prva medalja na OI u Meksiku 1968,zlato na SP u Ljubljani 1970 I zlato na SP u Indijanoplisu 2002.Ovu poslednju je osvojio Pešić.I da nije više ništa uradio ovo je dovoljno da svi ostali umukni.Toliko radosti zajedno nam nisu doneli svi ostali i treneri i košarkaši o kojima se priča i koji bi da pričaju.
n

noless

pre preko 1 godinu

Meni najsjajnije sija zlato iz ‘95-te, nebitno ko je bio selektor…
E

Emancipovani gradjanin

pre preko 1 godinu

Taj Pesic mi se smucio od kad je poceo da zagovara strance u reprezentaciji. On bi da pravi od Srbije kosarkasku koloniju, a radi se o mnogo sirem drustveno-politickom pitanju o kome ne moze da odlucuje nekoliko polupismenih kosarkaskih imena. Ovo sa ponizavanjem Teodosica koji je jedan od simbola sportskog patriotizma kod nas je samo nastavak jedne tendencije da se iskompromituje sve sto nosi prefiks nacionalnog.
D

Dzi

pre preko 1 godinu

Tako je ! Partija da odluci i samoupravna zajednica u celini.
G

Gostiona

pre preko 1 godinu

Mene je razocarala odluka da Teodosic nece sa repkom dalje. Iskreno ako je bilo mesta za Stimca svih ovih godina mora biti i za Teodosica. Bar na klupi! Zbog hladne glave i velikog iskustava, mislim da bi mogao mnogo da doprinese. Cak i da udje u igru po par minuta, verujem da bi ubacio koju trojku. A isto tako mislim da bi ubaci slobodna bacanja kad se rezultat lomi. Trener ih poznaje bolje i verovatno se nesto ne uklapa ali mislim da je bilo mesta za takvog coveka!?
D

Dzi

pre preko 1 godinu

Nema mesta za Orasanin Tosica Vranjesa.
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Eto ti mu reci nešto... Igra ti se zasniva na tome dobri šuteri, trči-šut, odbrane nigde, akcije nigde, pa šta Bog da! Ćuti, molim te!
K

KIMI 85

pre preko 1 godinu

Evo sad i ovaj. Javljaju se oni koji nisu ni trecinu osvojili sta je Pesic, i nadjose se da mu moralisu kako on treba i sta treba. U stranu da li je uradio pravu stvar, ako je on tako procenio, treba postovati jer je trener taj koji je glavni i zna se sta je Kari uradio za nas. Naravno i Teo je nasa legenda i oduvek se odazivao i igrao srcem. Vidim da se mnogi pitaju sto ga je zvao uopste ako ga je precrtao? Ko zna sta se desilo na pripremama, Kari je poznat ko neko ko ne tolerise nedisciplinu, nema potrebe odmah srljati u zakljucke i pljuvati po selektoru koji nam je doneo zadnja dva zlata na velikim takmicenjima. A novinari bi trebali da spuste tenziju malo i ne unose nemir u svlacionicu pred ove dve kvalifikacione i Evropsko, najvaznije je da igraci budu fokusirani sad na pripreme a ne na odlazak Tea. Vi kao da trazite skandale bespotrebno da bi se uneo nemir koji uopste sad nije potreban. Ponavljam, treba saslusati obe strane, nije tragedija sto se covek od 35 godina precrtava, ne znamo razlog. Nije ga sigurno precrtao jer mu se cefnulo tako. Polako ljudi. Koga nema, bez njega se moze i mora. Bitnije je da momci docekaju evropsko zdravi i skoncentrisani.
p

petkom navece

pre preko 1 godinu

lik zvani muta ima nesto da poruci.dok je on bio u repki na platnom spisku bilo mu je sve do jaja.jedino nas malo trpala slovenija na celu sa klincem od 18 godina (a onda se i on povredio) pa nas punila prepelica.toliko o znanju ovoga lika koji dodje na trening vose pa ode da cirka ispred spensa...
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Ne lupetaj. Bio je pomoćnik Obradoviću. Uzeli su sve što se moglo osvojiti.
D

Delija33

pre preko 1 godinu

E bas to je najveci problem kod srba da brzo zaboravljamo neznas vise da je od zvucnih imena igrao samo bogi i marjanovic ja mislim ?? Bukvalno 80% tima falilo nismo se ni nadali da ce mo do finala
M

Misiisipi

pre preko 1 godinu

A ovako nepristrasno, da nisi mozda navijac ovog fmp 2?
Z

Zal

pre preko 1 godinu

Javljaju se pajaci, cirkuzanti mediokriteti... Oblajhani Muta Nikolić- potpuni bezveznjak koji se godinama sukljao po nacionalnom timu i služio za uveseljavanje igrača i stručnog štaba za ručkom. U istoriji košarke se nije desilo da neka reprezentacija vodi sa sobom ličnog klovna sa jedinim zadatkom da se krevelji u kameru i priča masne viceve. Pa sa onim metlama na treningu preko kojih je Bogdanović šutirao, pa sa onim kozerijama "sve je to normalno", pa ti štosevi da kupi javno mnjenje. Videli smo kako je normalno kada nas je ispratila prvo Slovenija sa Evropskog, a onda i Argentina sa Svetskog prvenstva, kada nas je njegov vršnjak Luis Skola, za kojeg je, između ostalog, bio zadužen da ga skautira, odučio od košarke. On našao nešto da poručuje jednom Pešiću... Pa što to nisi poručio pre dve godine Ćelafutu Đorđeviću dok si mu bio prvi pomoćnik, kad je šikanirao Bobija Marjanovića i Nedovića? Gde si tada bio da poručiš? Dok si bio zvanična maskota KSS-a sve je bilo bajno i sjajno. Sada kad si konačno odstranjen, odjednom daješ intervjue, pričaš okolo da je to savez sa hiljadu mana. Smešan si i sraman! Beži, bre, u zaborav nekostimirani glumcu, da te više ne gledamo u našim životima!
P

Pratis

pre preko 1 godinu

prevaspitanog vidim :) Je li, da li si se i ti osisao poput tvog idola prevaspitanog? :)
X

XD

pre preko 1 godinu

NE RISE
Z

Zamisli

pre preko 1 godinu

Muta ne sme da se javi ali zato ti sebi dajes za pravo da držiš slovo ovde nekom ko je svestan sta se desava u reprezentaciji.
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Sve ovo što je rekao Muta napisao sam u jednom komentaru i dobio kamaru minusa. Neshvatljivo mi je da je selektor tek sada shvatio da se Teodosic ne uklapa u koncepciju.Ispada da je preko noći došao na ideju kako hoće da mu igra reprezentacija.
C

Contador

pre preko 1 godinu

Jedan je Pešić
m

mmiki

pre preko 1 godinu

Pesicu oglasi se covece i zaustavi vise ovo. A Danilovic da skupi prnje jer apsolutno ali apsolutno nista ne radi. Mladje reprezentacije se raspadaju, sve manje i manje igraca imamo, domacu ligu su odavno izgubili a ova pasivnost i neoglasavanje je prevrsilo svaku meru. Ja stvarno mislim da on po ceo dan nista ne radi.
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Prošle godine barem na mocart komentarima vladao je koncezus da čuveni KARI MORA BITI SELEKTOR. NIKO DRUGI SAMO KARI. Danilović lepo postavi Karija. E sad su mnogi ukapirali da Kari nije baš ono što su mislili / očekivali da jeste pa su se povukli ali ne želeći da to priznaju javno nego se napada Danilović. Mlađe selekcije se raspadaju godinama pre Danilovića,skoro smo uzeli zlato u jednom uzrastu. Domaća liga ne postoji još od početka 21 veka. ZAHVALNICU POŠALJITE na STEJEPANA ŠUPANCA Dr-u mašinskih nauka.
m

miki 235

pre preko 1 godinu

Mislim da resenje za ovaj problem kako se prica treba potraziti kod Nebojse Covica.Jer Teo nije hteo
X

XD

pre preko 1 godinu

Patuljku je povređena sujeta jer ga je teo odjavio pa sad divlja po medijima.
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Čitam da je problem ko se javlja da komentariše potez Pešića. NIKO SE NE JAVLJA novinari zovu da pitaju za mišljenje. OBRNUTO JE u odnosu na ono što se piše u komentarima.
T

Tajm-aut

pre preko 1 godinu

Bravo Mito,cestitam na izjavi.
G

Gostovan

pre preko 1 godinu

Svi bi danas malo da budu selektor. Od propalih trenera do vječitih asistenata. Krajnji rezultat, bićemo šesti na prvenstvu
S

Sto se mene tice

pre preko 1 godinu

Pstttt i bez price...srecno onima koji igraju i onima koji navijaju...Srbija !!!
М

Митрос

pre preko 1 godinu

Зато је Пешић селектор са титулом првака света а ти вечити помоћни Муто бољи си кад си мута
M

Muta Mutavi

pre preko 1 godinu

Puno price ,a malo u glavi...
M

Medrano

pre preko 1 godinu

Muta je samo za cirkus. On pametuje. Srbistan je to. Kad pametan zaćuti fukara progovori.
P

Prti

pre preko 1 godinu

Muta je gotiva uvek kaze sta misli bez obzira ko ce da se uvredi. Tacno ga zabole za to i zato ga niko ni ne voli. Jer da bi te ovde voleli moras da izaberes stranu. A on kaze sta misli i o Covicu ali isto tako i kaze da je Zelimir drzavni projekat i zato ga sve ove ostrascene strane ne podnose. Jer nije uvlakaca.
V

Voša NS

pre preko 1 godinu

Muta je iskren tamo gde mu odgovar! Zna on vrlo dobro da je Teodosic pozvan i bio planiran da ulazi sa klupe umeso Micica koji bi po Pesicevoj zamisli bio prvi pley jer zajedno ne funkcioniše, svi su to znali pa i Teodosic ali je upak ocekivao da ce se mozda nesto promeniti a posto nije, malo je brljao sa disciplinom a zna da to Pešić to ne podnosi plus jos i saigracima nabacivao svakodnevno i time kvario atmosveru, i sve to Muta zna kao i svi koji prate košarku a narocito oni koji su uz reprezentaciju.
G

Gostis

pre preko 1 godinu

Muta je obična ispuhana ki*a kao i Slavnić
K

Klaster

pre preko 1 godinu

Svaka šuša komentariše ovo izbacivanje, a mediji predvode kampanju protiv selektore. Kome to ide u prilog? Da li to ide u prilog momcima koji idu na takmičenje? Zašto ne bi mogli da sačekamo da takmičenje prođe pa da svedemo račune? Javna je tajna šta se dašavalo na završnom turniru u Bg, kako je prošao Kokoškov, vreme je bilo da se i Teo povuče, jbg, neke stvari jednostavno ne mogu da prođu, ma koliko da si moćan čovek. Sportski uspesi - super, svaka čast, kralj, car, maestro, ali neke druge stvari su nadjačale sve ono sportsko, prelepo.
P

Prti

pre preko 1 godinu

Sto da se povuce MVP EC za sezonu 2021/2022 ?
T

Tajm-aut

pre preko 1 godinu

Komentarisemo jer smo svesni da necemo nista napraviti ni na evropskom ni na svetskom prvenstvu. NASA kosarka je proslost iz mnogo razloga o cenu bi mogli da Prica o danima i da opet bude malo receno. Trener koji se ovako poneo prema Teu ne zasluzuje nikakav respekt. Bolje bi bilo da ga nije ni zvao u reprezentaciju nego da ga na ovakav način izšikanira.
m

mmiki

pre preko 1 godinu

Pesic nije pocetnik ali ponasa se potpuno amaterski. Na ovu odluku morao je da se oglasi i da je objasni da bi se sprecila spekulisanja u medijima koja onda povratno uticu i na same igrace.
L

Lefter

pre preko 1 godinu

Nikad mi nije bilo jasno zasto igraci za reprezentaciju igraju iz ljubavi a selektor ima ugovor (debeo), pa ako osvoje medalju dele bonus od drzave a selektor naplati svoj ugovor i ako ne prodje grupu .....
L

Lik iz klake

pre preko 1 godinu

Zato sto selektor ima obavezu da obilazi igrace, da sa strucnim stabom prati igre igraca, da priprema taktiku...analizira protivnike...nije kao kosarkas dodje na pripreme i tekme i cao. Nece sig selektor da placa putovanja, selektor je posai, a igranje ako hoces...ako je jbg
0

0211

pre preko 1 godinu

Zato što je selektoru to posao a igračima volja
R

Rexus21

pre preko 1 godinu

Vasa Micić neprikosnoveni br 1 na pleju. Tu je Neda koji je kombo igrač, može da igra 1 i 2. Na beku Kobra i Gudur koji mogu i 2 i 3, s tim što će Kobra šljakati i odbranu. Na tri Luča i Kalina, koji može i na četiri. Na centru Joka i Milutinov, i na četiri nek izabere još dvojicu, to je već 10 igrača. Na niskim pozicijama ti treba još jedan koji će šljakati odbranu što Teodosije ne može ni u najluđim snovima. I dodaš još jednog na 4/5 (Petrušev) i to ti je 12 za prvenstvo. Tome nadodaš i da Joka voli u Denveru da ponekad bude taj atipičan centar, ball hog koji drži loptu kod sebe i kreira akcije (dvocifren broj dodavanja po utakmici u NBA ligi) i sve ti je jasno. Takođe, u obzir uzmeš i fizičko stanje čoveka koji puni 36 godina a ni sa 28 nije bio atleta i ko hoće da shvati, shvati. A ko neće taj će kukati do beskonačnosti.
P

Prti

pre preko 1 godinu

Ok i ko je taj na spoljnoj poziciji koji ce igrati odbranu? Vanja Marinkovic ? Da se ne zajebavamo...
P

Pristrasni posmatrač

pre preko 1 godinu

Brat, nisi napisao koji je nadimak Petruševu, pošto vidimo da si sa ostalim reprezentativcima svaki dan na kafi i da ste maltene kumovi - Joka, Teodosije, Kalina, Luča, Vasa, Kobra... Prosvetli nas kako njega zovu drugari, tj. ti - Pele, Peša, Peki...?
@

@Resux

pre preko 1 godinu

Trcim u wc cim procitam " Kobra" "Gudura"...
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Ko je druze kobra? Zaista nikad cuo...
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Ko je Kobra druze???
O

Ok.

pre preko 1 godinu

Selektore sve si objasnio.
x

xxzzz

pre preko 1 godinu

A Muta ne zna da Teodosic (uz duzno postovanje za karijeru) pije, pusi, sedi do neka doba. I jos treba okrenuti glavu akda je fizicki na zacelju u odnosu na druge? Pesic je mogao da bira - da ga vodi i "prosvercuje" na stare zasluge ili da vodi 12 spremnih pa ako puknes da si pukao uz maksimalnu borbu. Posto je Pesic stara srpska i eks jugoslovenska skola u kojoj je trener/selektor broj 1 pa onda idu ostali - on je odlučio kako je odlučio.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

ne ulazim u to da li su Muta i Milojevic u pravu ili ne, ali jednostavno nemaju kredibilitet da preispituju odluke jednog Pesica i tu se sva prica zavrsava.
D

Dio

pre preko 1 godinu

Voli malo Teo da bude i trener a to Pesic ne voli
K

Kur kur

pre preko 1 godinu

Muto ne mutavi.
B

Borik 82

pre preko 1 godinu

Zamolio bih novinare sa Mocerta, da ne stvaraju tenzije neprovjerenim informacijama,jer štete ugledu našeg sporta i svoga portala pretvarajuci se u mulj neprofesionalizma i žute štampe! Ne pišite tekstove samo da bi ih pisali,napisali ste vijest koja nas je sve šokirala i sad pustite ljude koji su u tome učestovali da se oglase,a ne da se pljujemo bez činjenica i tačnih informacija! Hvala
K

Krštenica

pre preko 1 godinu

Pa čovek ima 36 godina. Vreme je za penziju. Alo bre "stručnjaci".
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Bravo Muto. Muta je prvi reagovao prošle godine i pitao da li je Pešić postao selektor zato što se prvi javio da javno kritikuje Kokoškova? Da li se selektor postaje preko novina?
G

Gost123

pre preko 1 godinu

na cemu onda Bravo? Na dvolicnosti? znaci i on se sada prvi javlja da bi mozda on preuzeo mjesto selektora
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Gost123 Nije se Muta javio nego je pozvan od strane MOZZART SPORT-a da da svoje viđenje. Kao i Slavnić i ostali. POZVANI SU. Zamenjuješ teze.
K

Ko se javlja

pre preko 1 godinu

Milojević, Muta... sve moj do mojega... Čuveni treneri ničega. Ivković, Pešić i Obradović, pa tri mesta prazno, pa ostali nek se naređaju kako im volja. Naravno prof. Nikolić iznad gore trojice pomenutih, kao jedan od stubova razvoja košarke u našoj zemlji.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Мута прича о људскости а не о стручносто.
P

Prti

pre preko 1 godinu

Pesic je trener u penziji 20 godina ali to izgleda vecini nije jasno.
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Prti Prave se da im nije jasno.
P

Papi Chulo

pre preko 1 godinu

Ne samo stub razvoja, nego direktno zasluzan za kosarkaska pravila kakva su i dan danas
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Alo,Teodosic je prkrsio disciplinu,pametovao,inace je svojeglav....Pesic to nedozvoljava i nastavak znamo. Pa nije ni Lesic blesav bre da ga zove i onda otera. Desilo se nesto krupno izmedju njih sto verovatno nikad necemo saznati. Dakle,nedisciplina...
P

Prti

pre preko 1 godinu

Pa kad nikad necemo saznati otkud znas da je nedisciplina.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Prti@ zna se da je nedisciplina,ali konkretno sta se desavalo znaju samo oni tamo. Kapiras? Mislim na detalje...

Wolfasin_Gerilac

pre preko 1 godinu

Problem je bio u nedisciplini Tea. ◼️◻️💀
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Onoga trenutka kada si pokazao hrabrost i rekao da je Zelimir drzavni projekat tvoji stavovi su dobili na tezini. Javna ličnost mora imati kredibilitet i iznositi istinu. Sa ovim su se složili...
.

...se slaze

pre preko 1 godinu

sa ovim se slaze tvoja stara, kaze da ce da kasni danas kuci, mora neki kobas da resi prvo ;)
M

Majka Repca

pre preko 1 godinu

Sine veceras dolazim kasno kuci, popij mleko i na spavanje ja moram da usluzim neke cike. Ljubi te majka.
B

Banjaluka Vrbas

pre preko 1 godinu

Ostavite selektora da radi svoj posao. On bira igrače i na kraju je odgovoran za rezultat. Sad treba svako da komentariše njegove odluke...
S

Sabago

pre preko 1 godinu

Muto,u pravu si. Teo to nije zasluzio. Kakvu je to kardinalnu gresku mogao da napravi? Dobar,kulturan momak,finih manira, jednom recju pravi kapiten,da dozivi ovako nesto, zaista nije u redu. Podrska za Tea, a ti Pesicu, iako sam te dosad smatrao za velikog trenera, malo se presaberi. Ne gradi se kult trenera preko ledja najkulturnijih i najboljih !!!
d

dubl

pre preko 1 godinu

Ova rečenica važi za sve sfere života kod nas. “ Posle se pitamo zašto neko neće da se odazove. Moramo malo više da se poštujemo međusobno...” Teo = primer odnosa prema reprezentaciji
D

Dzi

pre preko 1 godinu

Zvao ga je..jer je mislio da njegova igra lici na nesto...ali posto je uvideo da njegova sprema ne lici ni na sta...a da sam ne ume...morao je da ga otkaci...
D

Dzi

pre gotovo 2 godine

Zato sto sam te...
M

Ma ljudi

pre gotovo 2 godine

Pesic nezna ni sta je rucao...senilnost ubija i one sto su nekad vredeli...
b

budi sretan

pre preko 1 godinu

da se prihvatio posla , djordjevic nam nije valjao, kokoskova brzo potrosili, koga dovesti ? nema vise bodiroge, igrace moras moliti da se odazovu .
N

Nikola104

pre gotovo 2 godine

Dobro kaze Muta. Ovo je nepostovanje prema Teodosicu. Osim ako Teodosic nije napravio neki incident. A to je manje verovatno.
D

Dzi

pre preko 1 godinu

Teodosic ne postuje reprezentaciju time sto igra nespreman i duboko prevazidjen.
Z

Zorosterix

pre preko 1 godinu

Svašta. Selektor ima pravo da na pripreme reprezentacije pozove koga hoće. Igrač može da se odazove ili ne. Na pripremama se 20 igrača bore za 12 mesta u timu i to je cela logika. Niko imenom i prezimenom ne treba da zauzima mesto i timu. Možda je Pešić i imao u nekim određenim planovima Teodosića, a ovaj došao na pripreme nespreman, i sa još manjom željom da to svoje fizičko stanje dovede u red za prvenstvo (u prevodu, uvek je bio trutina lenja koja se oslanjala samo na talenat).
Z

ZV

pre gotovo 2 godine

Kako cemo sjajno da se ubijemo,prvo neodlaskom na SP a onda katastrofom na EP. A vi,mediji,ste znacajan deo ovog cirkusa. Podrska Pesicu,samo zamerka sto nije pitao Mutu za savet,ipak je on velicina...

Wolfasin_Gerilac

pre preko 1 godinu

U sportu je važnije imati složan kolektiv i disciplinu nego jednog više dobrog igrača koji će to da narušava. 🇷🇸🍻
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Zašto Teodosić nije poštovao disciplinu koja je određena ?To niko ,iz ne znam kog razloga,ne želi da pita i svi se prave neobavešteni a to znaju zaposleni u S.Pazovi.
c

cim se sam Milos

pre preko 1 godinu

ne oglasava sve ti je jasno, da je pogresio.Mozda mu je trebao Pesic progledati kroz prste , mogao je, ali to je njegova odluka
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Zasto komentarišete ako veze nemata šta je po sredi?
D

Dekilii

pre gotovo 2 godine

Moze li mozzart sport i ostali novinari da spusti loptu malo?
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Tesko. Uglavnom su mediji krivi za svasta nesto,pa i za ovo. Kao da potpaljuju vatru konstantno nemerno. Teodosic je prkrsio disciplinu. Da ima malo objektivnosti sve bi drugacije bilo. Ako kojim slucajem Pesic napravi uspeh,svi ti isti mediji ima da okrenu curak i da podrze Pesica kao da nistanije bilo i da ga pretstavljaju kao genijalca. Pa nije Pesic malouman da se tako ponasa. Pa zna i on nesto.