Željko Obradović (© KK Partizan)
Željko Obradović (© KK Partizan)

Najava dana (četvrtak, 28. mart): Partizan Mozzart Bet i Olimpijakos na čelu mečeva Evrolige i nešto fudbala

Vreme čitanja: 3min | čet. 28.03.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

ESBJERG – ROSKLIDE, 14.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Danska 3)

Derbi Danske 3 mora da bude uzbudljiv. Naime, Esbjerg je prvi sa 50 bodova, a Rosklide ima devet manje, ali i pet vezanih pobeda. Na poslednjem meču para u septembru bilo je 3:3. Dakle dosta golova, plus prelaz X-X, sa čak četiri pogotka u prvom poluvremenu.

AB KOPENHAGEN – NIKEBING, 15.00

(Fudbal, Danska 3)

Gosti su peti, a domaći AB Kopenhagen je šesti. Umeju oba tima u poslednje vreme da greše, mada je gostujući tim u seriji od dva poraza. Na poslednjem meču para u avgustu prošle godine nije bilo golova. I sada se očekuje tvrda utakmica.

BARSELONA Ž. – BRAN Ž, 18.45

(Fudbal, Liga šampiona, žene)

Dame u dresu Barselone dobile su prvi meč sa 1:2. Dakle, nije se osramotio tim Brana, ali to ne znači da može u gostima do iznenađenja. Barselona je apsolutni favorit na ovom meču, pa se očekuje da domaće devojke budu još agresivnije nego na prvom meču.

PSŽ Ž. – HAKEN Ž, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona, žene)

Pobeda Parižanki od 2:1 na prvom meču otvara im širom vrata da na svom terenu dovrše samo posao. Haken je imao na prvom meču mali posed lopte, ali je ipak imao četiri šuta u okvir gola. Kako bilo, PSŽ će biti veliki favorit na ovom meču.

KARENSE – PERUĐA, 20.30

(Fudbal, Italija 3b)

Karense je treći, a Peruđa četvrta. Razlika od dva boda nije velika, ali valja znati da je Karense odličan kao domaćin. Naime, ovaj klub je do sada izgubio samo jedan meč na svom terenu. Sve u svemu, Peruđa će biti na mukama, a na nama je da kažemo da je na poslednjem susretu para došao X.

ŽALGIRIS – MILANO, 19.00

(Košarka, Evroliga)

Kiks Milaba u gostima odgovarao bi Partizanu, naravno uz pobedu nad Olimpijakosom. Igraće Olimpija iz sve snage ali joj neće biti lako protiv Žalgirisa koji je u prethodna dva kola dobijao Bolonju i Baskoniju. Inače, Žalgiris je dobio poslednja tri meča para.

BASKONIJA – EFES, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Baskonija je u seriji od dva poraza, a Efes ima isti broj pobeda. Istina, Baskonija je deveta, a Efes je ne pamti po dobrom. Na poslednjem meču para Turci su u decembru poraženi sa 80:87. I sada će Baskonija biti favorit.

BAJERN – BARSELONA, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Sezona za Bajern je praktično prošla, ali za Barselonu nije. Naime, trenutno treća ekipa Evrolige ima problema, pošto je u protekla dva kola poražena od Fenerbahčea i Panatinaikosa. Inače, Barselona je u oktobru ubedljivo tukla Bajern sa 98:59.

PARTIZAN MOZZART BET – OLIMPIJAKOS, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Sa Lendejlom ili bez njega, Partizan Mozzart Bet zbog ulaska u željenu zonu mora da zaigra na pobedu. Olimpijakos je peti i znatno opušteniji, tako da neće biti lako timu Željka: Obradovića. Poslednji put bilo je napeto. Posle 85:85, igrali su se produžeci do pobede Olimpijakosa pri konačnih 98:94.

LION – MONAKO, 21.00

(Košarka, Evroliga)

Lion je ove sezone bukvalno očajan. On faktički nema ni razlog da se bori, tako da je pred Monakom čini se rutinski posao. Gosti su veliki favorit, a poslednji meč para dobili su sa 92:82. Takva je i istorija para, pošto Lion nikako nije mogao da parira Monaku.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara