Nikola Jokić i Kevin Durent (Reuters)
Nikola Jokić i Kevin Durent (Reuters)

Nedelja, 28. jul, 17.15 časova... Srbi će biti prikovani za TV ekrane

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.03.24. | 20:02

Poznata satnica košarkašog turnira na Olimpijskim igrama

Još posle nedavnog žreba i objavljenog kalenara takmičenja za košarkaški turnir na Olimpijskim igrama, mogli ste da crvenim slovom podvučete 28. jul. Dan kada će košarkaši Srbije odigrati prvi meč na Igrama, a rival će im biti Amerikanci.

Sada je poznata i stanica. Srpski i američki košarkaši će snage odmeriti u nedelju 28. jula od 17.15 časova po našem vremenu. Biče to prvi meč u grupi. Generalno, satnica je opšte prihvatljiva za ovdašnje ljubitelje sporta, za razliku od prethodna dva olimpijska turnira u kojima su dominirali večernji i jutarnji termini. Sada je sve po meri Evrope.

Izabrane vesti

U drugom kolu tri dana posle duela sa Amerikancima, naši košarkaši igraju takođe od 17.15 časova protiv pobednika kvalifikacionog turnira na Portoriku (učestvuju domaćin, Litvanija, Italija, Meksiko, Obala Slonovače i Bahrein), a grupnu fazu zatvaramo 3. avgusta utakmicom protiv Južnog Sudana koja počinje u 21.00 čas.

Srpske košarkašice počinju olimpijsku trku utakmicom protiv Portorika 28. jula od 21.00 čas što znači da se ne preklapaju sa košarkašima. Tri dana kasnije od 13.30 časova igraju protiv Kine, a poslednji meč je na programu 3. avgusta u istom terminu protiv Španije.



tagovi

Olimpijske igre 2024košarkaška reprezentacija Srbijekošarkaška reprezentacija SAD

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara