Komentari na vest

Nejpir nam je tražio tri puta veću platu da bi ostao u Armaniju

L

Lokki

pre 6 meseci

Ovaj kvazi presednik Armanija priča bajke svojim navijačima. Pa Nejpir je potpisao za Zvezdu dosta pre Mirotića.
g

ghooost

pre 6 meseci

Zvezda ima najveci budzet u EL, i veci od otprilike pola NBA timova. S druge strane, za partizan pola igraca igra iz ljubavi, a druga polovina za minimalac.
J

Jtd

pre 6 meseci

I onda se pojavila bogata zvezda, sa jos bogatijim gazdom koji ne pita sta kosta, siroko kad im se moze. Tu mislim na oba kluba, nek stranci uzivaju, genetski podanicki narod, dzaba
s

sasa 79

pre 6 meseci

Boze koliko nepismenih i glupih ljudi. Ljubi 21 vek je ne treba niko da vam kaze ko koliko ima dovoljno je otici na internet i procitati i malo ukljuciti mozak (ne boli nista) i sami zakljucite. Postoji spisak 10 najplacenijih igraca u EL.
P

Premudri

pre 6 meseci

Na internetu možeš naći i da je zemlja ravna ploča..i svašta još..prema tome te zvanične objave ne moraju ništa da znače jer uvek ima plaćanja "ispod žita"...pravu istinu znaju samo retki
K

Kraljević Marko

pre 6 meseci

@Nemudri, objavio je spisak eurohoops a to nije bilo ko i šta. Panter ima 2,5 miliona / godini a Šabaz 2. Nije teško proveriti.
V

Velika greska

pre 6 meseci

Je sto se Shabazu urucuo ugovor od 3 mil po sezoni i to na dve godine! Za te pare se mogao dovesti Ledey,Panter ,Naneli cija je vrednot zajedno ekvivalentna Shabazovom multimilionskom ugovoru. Armani koliko god bogat bio nema toliko novca za rasipanje!
M

MNM

pre 6 meseci

Ma samo panter ima duplo više,pa da to se zna
C

Cinjenice

pre 6 meseci

Nejpir je Po proverenim informacijama dobio za 400 hiljada veci ugovor koji je trebao da ima Kampazzo . Ili 2,6 mil + 400 k = 3 mil .Armani je bio spreman da ponudi 1,3 mil ali Shabaz nije zeleo da cuje za takav smesan ugovor. Naime Panter je ubedljivo najskuplji igrac Partizana i ostali nisu blizu ugovora koji on ima i on iznosi 1,6 mil . Ledej ima 1,1 mil ostali svi znatno ispod milionske cifre . Najbolji dil je sklopljen pre svetskog za Aleksu koji prima smesnih 550 hiljada ,a trenutna vrednost nakon svetskog je mnogo veca! Ovo ce Apr da potvrdi na sledecem izvestaju oba kluba i naravno excel tabele da demantuju dok ne izace izvestaj i onda se ucute kao svake sezone !
C

Campazzo 3,6 mil

pre 6 meseci

Nakon najskupljeg igraca ikada placenog ,malenog argentinca ,dosao je jos skuplji koji kosta kao dva Pantera! Teodosic je samo primao 2 mil u Virtusu prosle sezone! Zamislite ostale milionere koliko imaju u ovom Gmo projektu osnovanom 2011 godine u Zelezniku!
g

gost23 #

pre 6 meseci

Kampaco 6.9 m. Ahhhhaahhhaahhha ! Pusti komentar.
M

Maestro

pre 6 meseci

Zasto ne objavite za Pantera da je imao vec dogovoren transfer u Barselonu? A onda je usledio poziv koji je promenio sve,Partizan mu je ponudio vise i ostao je!
P

Panter je

pre 6 meseci

Za 1,5 mil jeftiniji od ugovora koji je dobio Nejpir !
Z

Zato sto

pre 6 meseci

Je Panter to demantovao kao i Barsa. Panter se odlucio da ne menja sredinu u kojoj se vec navikao kao i najboljeg trenera ikada i odrekne se uloge kapitena i lidera tima,da bi otisao u totalno novu sredinu gde bi opet imao ulogu kao u Armaniju! Panterov ugovor je 1,6 miliona dok Nejpira 3 mil . Mesina je to samo potvrdio sto se vec znalo!
T

To vise

pre 6 meseci

Je duplo manje od ugovora Nejpira . Mnogo vas deru (tacnije narod Srbije koji to finansira) a nemate nikakve rezultate u Evroliga od osnivanje 2011 god !
S

SilverSurfer

pre 6 meseci

Interesantno, kako ovaj članak izlazi baš u trenutku kada Nejpir dobija zvižduke sa tribina. Valjda, da se još mali raspale oni pozeri sa telefonima u Areni koji, bez obzira kom klubu pripadali, nikada nisu bili navijači i nisu shvatali da se tim u kanalu diže podrškom a ne zvižducima. Opet, indikativno je kako je uvek tema samo plata Zvezdinih igrača. Da li u fudbalu ili košarci, nebitno je. Ovaj članak izlazi posle poraza od Baskonije koju je vodio trner koji je skoro s aerodroma stigao u halu. Da ne govorim kako nema nijednog teksta o ponašanju Nanelija i Ledeja kod slobodnih bacanja, sramotnog ponašanja Smailagića nakon derbija, niti pokušaja Ledeja da protiv Makbija kolenom u međunožje povredi Niba. Ovaj spin izlazi i posle saopštenja Zvezde o tome da je sprečena da koristi Arenu koji ovaj portal prenosi u skraćenoj verziji upućujući čitaoca na link gde može pročitati saopštenje u celosti. A druge strane Ostojina tirada je prenešena u celosti. Mašinerija se uključila. Isto kao i prošle sezone. Jer institucija treba da dovede pojačanja iz NBA, koja su besplatna i koja su oduvek želela da dođu u Partizan. Zato je bolje da se javnost bavi Nejpirovim ugovorom za kog se slučajno ili namerno ne pominje da je u Armani došao iz Meksičke lige što znači da i nije imao bog zna kako visok ugovor. Da li slučajno ili ne u tekstu se ne navodi koliko iznosi tri puta veća plata što čitaocu daje mogućnost da razvija proizvoljne konstrukcije. Zvezda ni prošle ni ove godine nema adekvatan odgovor na medijske spinove iz crno - bele kuhinje. Vujčin još kroji saopštenje u vezi Bjelice a Čovićeva turneja četiri skakaonice dosadila je i Zvezdašima. U poslednje dve godine igra se mnogo više van terena i mora se priznati da je Partizan tu mnogo bolji. Vi kao sportski portal trebalo bi da zadržite bar malo objektivnosti. Što bi rekao Dule Vujošević postoji tendencioznost u vašem izveštavanju. A možda nije vreme da pričamo o ovome. Jer je u Baskoniji pored autobusa u kom su bili igrači i stručni štab Partizana prošla majka sa malim detetom koje je pokazivalo srednji prst.
G

Gost9

pre 6 meseci

Bravo,vise nego ocigledno.
S

Slaba odbrana

pre 6 meseci

SilverSurfer-Tipičan komentar zvezdaša koji piše samo ono što njemu odgovara.Do pre tri dana terali ste sve redom,od predsednika do čistačice.Dva derbija zaredom ste izgubili kao da ih niste igrali a bili su pre samo nekoliko dana,niko vas ne dira povodom toga,na muku ste dobili Bajern i opet vas niko nije dirao i onda naravno na scenu stupa doktor alal mu vera kako uvek ubode tajming,nema ga nigde,niko nije znao da li je živ,pojavi se čovek na televiziji i počinje hajka koja traje 3 dana bez prestanka,po dobrom starom običaju pustio neku priču,zvezdaši se po običaju primili i sada se ponavljaju kao papagaji,dal je istina ili ne koga briga.Koliko ste bolesni govori činjenica da stalno tražite neke tekstove,što nema tekst o ovome,što nema o onome,a kad se izbaci neki tekst onda je to skretanje pažnje sa poraza,onda medijska mašinerija radi,mozartsport Patizanov portal,pustili ovu vest da bi skrenuli pažnju sa poraza Partizana evo pročitaj komentare dole ispod,to pišu Zvezdaši,a isti ovaj portal objavio vest o Partizanu gde piše da Partizanu treba skakač kao žednom čoveku čaša vode.Nesrećni predsednik Olimpije iz Milana je dao intervju za basket njuz što ovi nesrećni novinari nisu preneli a svi ostali portali jesu,ali to nije bitno,bitno je da se bulumenta primila....
N

Naxel

pre 6 meseci

Bravo majstore.Ledej , Naneli ( Prosle sezone Lesor ) ponasanje katastrofa, ove godine jos gori, bez ijednog teksta o tome. Kad najmladji navijaci Partizana pokazuju srednji prst protivnickim igracima o tome se cuti ali zato kad drugo dete to pokaze Zelimiru onda ( neopravdam cin ) ovde slusamo neke lekcije o pristojnosti. I da, svaciju platu cemo saznati kad - tad , samo Zelimirovu necemo nikad
G

Grobar 62

pre 6 meseci

Blago tebi
N

Neko dobro upucen

pre 6 meseci

U Zvezdi kriju rekordni transver. Da ti se u glavi zavrti.
E

Esex

pre 6 meseci

Transver ili tranfestit?!
J

Jöle 39

pre 6 meseci

Najskuplji a loše igrate!
d

da i jos

pre 6 meseci

mars u zeleznik,mars u zeleznik ,mars u zeleznik
O

Ogi Srbija

pre 6 meseci

Najveci budzet ima fmp, a najgori tim i ljude u njemu!!!
g

gost23 #

pre 6 meseci

Zato vi imate najgore ljude u timu.
m

metalika moj dobar

pre 6 meseci

dosao u fmp zbog tradicionalnog uspeha u evropi i da moze deci da prica da je igrao u klubu koji je osvojio evropu ,bio u top 8,4 ...
с

стари гробар

pre 6 meseci

Са великом резервом треба узимати изјаве појединих функционера, посебно Арманија. Такође, разни портали и подкасти објављују море глупости због гледаности и читаности. Једино клубови и Евролига имају тачне висине спонзорских уговора, буџета и плата играча. Пред почетак сезоне Евролига је објавила листу кошаркаша чији су уговори два милиона и више и на њему нема ниједног из наших клубова. Еурохупс је на пример објавио да Таварес има 1,9 милиона, а Евролига је објавила да има три. Коме веровати?
p

podesen

pre 6 meseci

Lazu oni,Coki govori istinu na prvoj.
N

Najskuplji

pre 6 meseci

A lose igraju.
A

Ab

pre 6 meseci

14,2p, 1,8a...43% za 2p, 34% za 3p...na 6 EL utakmica... Kako pojedini pišu ispade da ne zna hodati... A još je daleko od 100%
@

@ssss

pre 6 meseci

Nema veze,ima zato u Srbiji jedan klub koji može Nejpiru da da toliku platu da igra basket dok ostala četiri igrača na terenu gledaju kako Nejpir igra simultanku!
d

d. g.

pre 6 meseci

Ako spinujete bar se malo informišite. Koliko ja znam Nejpir je za Zvezdu potpisao pre nego Mirotić za Milano.
I

Immobile

pre 6 meseci

Samo što je plata bila 400 hiljada do kraja sezone, jer je došao iz meksičke lige i u pitanju je bila njegova spremnost zbog ranijih povreda. Kada je odigrao kako je odigrao, tražio je 1,4 miliona. Oni nisu hteli to da mu ispune i došla je Zvezda koja mu je dala 1.8 miliona. Milano već ima Pengosa koji prima blizu 2 miliona, Šildsa koji je isto ima jako veliku platu, Melija koji je na 1,7 miliona, Berona oko milion i Fohtmana 800 hiljada, na sve to tu je Mirotić koji ima između 2,5 i 3 miliona.
G

Gostule

pre 6 meseci

Nejpir je Armaniju trazio dva puta vecu platu i nisu mu dali, al je zato Coki to ispratio bez problema od usta gladnih penzionera i gradjana Srbije koji rade za minimalac. Isto je i sa Terzom. Sport u Srbiji pod hitno privatizovati, pa onda dovodi igrace koje god hoces.
G

Guh

pre 6 meseci

Nate oni nisu državni projekat
V

Vamos

pre 6 meseci

Coki sipa i ne pita :)
z

zukii

pre 6 meseci

Lako je sipati tudje pare...
M

Mile led

pre 6 meseci

Plate u Sd crvena zvezda: jedan ima preko 2.5, trojica preko 2 miliona, troje preko 1.5, sedmoro preko milion i dvojica od 800 i 900 hiljada. I kažu nisu državni projekat a samo Panatinaikos može da im parira po platama
@

@ssss

pre 6 meseci

Da ne računamo još plus fudbalski klub da su plate igrača i trenera na mnogo većem nivou.To niko ne spominje kada se priča o parama koje država sipa u mezimicu!
x

xhee

pre 6 meseci

To znači da sa trenerskom platom budžet iznosi preko 25M evra!!!??? Blago tebi, mora da uzivaš sa svojom bistrinom.
г

гост 1312

pre 6 meseci

Јесте, ја сам овај на око 2 милиона
ј

јјјјјјјјј

pre 6 meseci

ха ха колико си ти болестан,ко су ови што примају 800-900 к ,по теби испаде Лазаревић, Кузмић, Илић имају најмање толико,па ако хоћеш да се гађамо са цифрама у партизану 2 преко 4 милиона, 2 преко 2,5 милиона , 6 од 1,5 до 2 и остали од 1 до 1,5, ево јеси срећан проверени извори кад ти ја кажем
T

TP-1

pre 6 meseci

Pa dobro,Sabaz ima u Zvezdi preko 2 miliona a manje od 2,6koliko ima Panter. Ja mislim da ima oko 2,3 miliona. Pa toliko kosta igrac koji treba da pravi razliku. Nesto drugo je sto je Nejpir trenutno jako los,ali svakako da je doveden kao vrhunski igrac i najvece pojacanje.
2

2.6mil kevin

pre 6 meseci

Evo ko je najskuplji igrac od 2.6 mil po sezoni koji je ikada igrao ovde kod nas,pise sve lepo u tekstu, https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/lista-najplacenijih-igraca-evrolige-larkin-bez-premca-po-jedan-partizanovac-i-zvezdas-u-samom-vrhu/463181
2

2.6mil kevin

pre 6 meseci

Evo ko je najskuplji igrac od 2.6 mil po sezoni koji je ikada igrao ovde kod nas,pise sve lepo u tekstu, https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/lista-najplacenijih-igraca-evrolige-larkin-bez-premca-po-jedan-partizanovac-i-zvezdas-u-samom-vrhu/463181
E

Evo Dokaz

pre 6 meseci

Mozart je pre oko mesec dana vec objavio ko su ubedljivo najskuplji stranci u nasim klubovima,panter je bez konkurencije prvi na svim listama sa cak 2.6mil po sezoni,evo vam tekst pa se uverite i sami: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/lista-najplacenijih-igraca-evrolige-larkin-bez-premca-po-jedan-partizanovac-i-zvezdas-u-samom-vrhu/463181
P

Pa

pre 6 meseci

To nije nista, u fudbalu imas onog Motiku od 2,5 miliona koji igra omladinsku ligu, sad je valjda negde po Sloveniji ko zna da li uopste i igra tamo.
G

Gosti from guest

pre 6 meseci

Ma samo Nedović ima 1,5 miliona e za ovu sezonu a gde su Teo, Nejpir, Gidraitis, Simonović iz NBA, Bolomboj, Hanga koji je došao iz Reala član 1. petorke, DeDa iz CSKA, itd
a

ajde

pre 6 meseci

ne lazi bre
r

rs 1989

pre 6 meseci

Nedovic ima,1,1 po sezoni za 3 sezone 3,3 ka tvoj Panter za godinu..
N

NN lice

pre 6 meseci

Ma gdje su u svoj toj priči igraci iz Nba Kaminski i Dozir, da li je ono i Smajlagic dosao iz Nba? Da li i on ima milionski ugovor? Gdje je u toj prici Naneli, najbolji trojkas Evrolige zadnjih 10godina, gdje je u toj prici Ledej, Panter? Gdje je Ponitka? Kolike ugovore oni imaju? Koliki ugovor ima Zeljko? Znate sve moguce plate u Zvezdi ali vase ne znate? Koliki ugovor ima Avramovic? Koliko ste ponudili ovom centru? Vi koliko ste ograniceni smatrate da jedan Gedraitis prima vise od Nanelija, da jedan Bolomboj ima vecu platu od Ledeja, da je Sabaz planeceniji od Pantera, Teo od Dozira? Tobi od Kaminskog? Samo uporedi te igrace i vidi ko je placeniji… razmisli svojom glavom a ne tudjom
P

Princ od Morave

pre 6 meseci

Aleksa je potpisao ugovor za 750.000 po sezoni. Kako se hvali po rodnom gradu.
r

reponja vam

pre 6 meseci

...ga zabiberio👌👈
N

Nije valjda ???

pre 6 meseci

Mora i repati nekad da dobije, i to jedva i nezasluženo ali dobro jedan skok u napadu napravio razliku od +1 poena i to na strani
N

Nije valjda ???

pre 6 meseci

Mora i repati nekad da dobije, i to jedva i nezasluženo ali dobro jedan skok u napadu napravio razliku od +1 poena i to na strani
ц

црно на бело

pre 6 meseci

Нешто даје ФМП,нешто нова ЦЗВ...ко ће ту знати шта се дешава,али по ексел табелама све буде чисто,па се после чуде како буде забрана регистровања Кампаца🤔🤔🤔
B

Baskonija

pre 6 meseci

A zamisli tek pantera placenog 2.6mil po sezoni u igokei a za 3 pune godine samo JEDAN trofej osvojio i cak dva puta pobegli iz lige zbog straha da ne izgube triplu krunu od Nebojse i Zvezde,pa to je za udzbenike!
D

Djape45

pre 6 meseci

Navijacu Ofija bi bolje bilo da se ne javlja povodom tog pitanja. Sportski pozdrav za navijace KK Partizana i KK Ofija
G

Gostina

pre 6 meseci

Nesto daje i kk OFI.
M

Mile led

pre 6 meseci

Jel ovi iz laktasa sto titule i EL videli nisu 12-13 punih godina i dalje imaju "filing" da ce da pobede Duska u Spaniji?🤣
k

keruzzi

pre 6 meseci

Ima neki iz železnika što ne videše titulu donaću još od moke slavnića i ere mahatme gandija , pa se sada hvale nekim trofejima na silu uzetim kada nema Duleta , pa misle da nešto znače u tom sportu, gde im je legenda Čović i company,kakva legenda takav klub.
@

@@@@

pre 6 meseci

Nejpir je još kao dete želeo da dođe na Kališ...
m

matoriekspert

pre 6 meseci

Mama mu iz Čačka. Išla sa Robijevom mamom u razred
a

ala lazete

pre 6 meseci

Ajde uporedite plate, koliko je plata Nanelija,Lideja, Pantera, doziera,kaminskog a kog to igraca zvezda ima osim Nejpira,??
n

niko123

pre 6 meseci

Kojeg jos igraca ima kazes?na primer, Teodisica, bivseg igraca Reala, Hangu, pa Tobija, reprezentativca Slovenije, pa bivseg igraca Cska.Hoces jos?
r

rea

pre 6 meseci

Teodosić, Nedović, Bolmboj, Tobi, Hanga, Gedraitis... verovatno igraju za porculanske klikere i topli obrok, koji radi manjih troškova kluba, biva isplaćivan isključivo u kesicama kikirikija.
P

Pa

pre 6 meseci

Sigurno manje imaju Koprivica, Vukcevic, Trifunovic, od svakog od 15 igraca u tim kod Zvezde.
D

Djape45

pre 6 meseci

Ejj, ali Tobi REPREZENTATIVAC SLOVENIJE, zamisli koju platu onda ima Smailagic, reprezentativac SRBIJE i bivši nba igrač, kao i Ognjen Jaramaz, još jedan reprezentativac SRBIJE. Hanga je u godinama i u Realu je bio igrač ulogr, Teo isto u godinama iako on ima veću platu od gore pomenutih, Tobi isto igrač uloge u Barsi, kao i Bolomboj. Jedina 3 igrača koji u Zvezdi zaradjuju jače pare su verovatno Giedraitis, Nedović i Napier.
r

rea

pre 6 meseci

@Djape45, sve anonimusi. Tobi je igrač od 15 poena u 7 skokova na SP-u, drugi igrač Slovenije, dok u Partizanu REPSTIVCI nisu ni Smailagić, ni Jaramaz, već samo Avramović.
D

Djape45

pre 6 meseci

Pa naravno da nisu kad im ne da Žoc da igraju za reprezentaciju.
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Kakav tekst, kakva provokacija. Da se skrene pažnja poraza Igokee od sinoć. Naredna vest, Teodosić od Virtusa tražio 3 puta veću platu da ostane 🙈🙈🙈
M

Ma

pre 6 meseci

Jos skrece se zbog naroda koji drzi konstruktivne razgovore😂😂😂
S

Slaba odbrana

pre 6 meseci

Don Vito Corleone-Šta vama zvezdašima sve ne padne napamet,prosto je neverovatno koliko ste frustrirani.Da se skrene pažnja sa poraza,a prvi tekst koji je obljavljen jutros Partizanu fali nebeski skakač kao žednom čoveku časa vode.Taj tekst ima 115 komentara od toga je 100 komentara od zvezdaša.Sledeći tekst je o Nebojši Čoviću i kuknjavi,jutros je bio na televiziji,to je skretanje pažnje...
n

nema sta..

pre 6 meseci

Zvezdin najskuplji igrac jeste nejpir, i sta sa tim? Partizan ima 4-5 igraca kao Nejpir, klasicna zamena teze
K

KoljaKolja

pre 6 meseci

Pa nije neka tajna da Nejpir ima 2,5 miliona godisnje kod pantera
J

Japi

pre 6 meseci

Zato su Panter,Naneli I Ledej ostali trecu godinu,za 3 puta manje para,jel tako?
G

Gostgost

pre 6 meseci

Moraju sponzori da raspale mastu Grobarima, da ih povrate od sinocnjeg poraza. Nemojte da placete gospodo, i dalje ima manje nego Panter i Ledej.
N

Ne

pre 6 meseci

Placemo mi nego Ivanovic zbog otkaza sto ste mu da li, kaze covek da bio iznenadjen i uvredjen.
D

Djape45

pre 6 meseci

Al nije bio iznenadjen posle jučerašnje pobede, kaže navikao sam, sve je ovo normalno.
@

@Djape45

pre 6 meseci

Navikao kao i u finalu Aba lige sto navikao😂😂😂
D

Djape45

pre 6 meseci

Kao sto je i Zoc navikao da osvaja trofeje, slusajuci navijace Partizana mislili bi da je uzeo sve moguce a ono koliko 1/9 1/10 za 3 godine.
G

Gost9

pre 6 meseci

Izvukli neku izjavu pre 2 meseca,da se ne razmislja o porazu sinoc,hahahahaha.
g

gost1234

pre 6 meseci

i zaboravih da pitam,jel ova vest da se malo zakloni sinocni poraz za koji je direktan krivac trener
S

Sponzorima

pre 6 meseci

...igokeje trenutno nije lako zbog sinocnog brukanja,pa ajde odmah nesto protiv Zvezde da se skrene paznja sa poraza od Duska.
S

Sponzorima

pre 6 meseci

...igokeje trenutno nije lako zbog sinocnog brukanja,pa ajde odmah nesto protiv Zvezde da se skrene paznja sa poraza od Duska.
@

@@@@

pre 6 meseci

Nemoj da "brineš". Partizan lagano među 8.
S

Slaba odbrana

pre 6 meseci

gost1234-Jeste,jel ti sad lakše.Šta se gubiš Zvezda kad je izgubila derbi jel izašao tekst šta ne valja,kad se pobedio Bajern jel izašao tekst o Jagu,pre ovog teksta je izašao tekst o Partizanu,eno već preko 100 komentara ima,šta ima da se zakloni poraz,ni prvi ni poslednji...
G

Goss

pre 6 meseci

Bitno da smo vas drknuli dva puta a to se nezaboravlja limenke
j

jaa

pre 6 meseci

da da bas zbog toga je precednik milana dao izjavu
B

Big girth

pre 6 meseci

Kako igra, kako se ponaša, kakav mu je govor tela koliko god da su mu dali, previše je.
e

ecka siti

pre 6 meseci

KAKAV TEKST BAS U OVOM MOMENTU, DA SE SKRENE PAZNJA SA SINOCNE SITUACIJE I GESTIKULIRANJA KOSARKASA BASKONIJE KA KLUPI PARTIZANA... KO JE GLEDAO ZNA O CEMU PRICAM...
W

WhoAmI

pre 6 meseci

Sta se dogodilo?
y

yo.dorro

pre 6 meseci

Ali 50 komentara potpuno istih, tacno se vidi da rade covini botovi.
m

mali srbin

pre 6 meseci

I onda se pojavi jedan klub u srbiji za koga ta plata nije problem....
M

Makks

pre 6 meseci

Koji?
6

6mil panter

pre 6 meseci

Pa kad vi mozete pantera da placate cak 2.6 mil po sezoni,mozemo i mi 1.3 Nejpira,sta je problem!
6

6mil panter

pre 6 meseci

Pa kad vi mozete pantera da placate cak 2.6 mil po sezoni,mozemo i mi 1.3 Nejpira,sta je problem!
Б

Блок

pre 6 meseci

КВИЗ питање ...Набројте два клуба ,која су играла еврокуп,а у стању су да за појачања доведу ...два играча из прве петорке екипе која игра ф4 ЕЛ? ...шалим се ...то има само један "угњетавани" тим.
2

2233

pre 6 meseci

Uzmite cinjenicu da je Nejpir dosao u pola sezone u Milano posle duge pauze i povrede
R

RackoK

pre 6 meseci

hahah ja mislio on dosao na mali kališ iz ljubavi prema ćokiju
A

Alex20

pre 6 meseci

A ne to samo kod vas dolaze,ljubav,pljeskavica,i poklon knjiga od Dula Vujosevica 'Dervis i smrt'
O

Opa, Djurdjo

pre 6 meseci

Dosao na Mali Kalis, a penzosi stezu kais.
V

Voždovac

pre 6 meseci

Ovo uopšte ne znači da Nejpir ima 10 miliona godišnje već da više nije želeo da ostane u ekipi.
r

rea

pre 6 meseci

HAhahahahahhahahahahhahhahahhahaha
M

MOT

pre 6 meseci

Slazem se ali samo malo da se vratimo unazad kad su dva igraca presli iz Milana u Partizan onda nije bio takav komentar.
z

zzzzzzzzzzzzzz

pre 6 meseci

Pa da, to napisi onom vasem kad bude pisao za pantera i le deja sto ih armani nije zadrzao :D
s

srxx

pre 6 meseci

Da, da, zeleo da dodje u klub iz ljubavi. HAHAHAHAHA !!!!
S

Slaba odbrana

pre 6 meseci

Voždovac-To bi ti voleo da je tako,ali poznavajući večite pre će biti da oni pretplaćuju igrače...