(©MN Press)
(©MN Press)

Nejpir nam je tražio tri puta veću platu da bi ostao u Armaniju

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.11.23. | 11:52

Otkrio predsednik italijanskog kluba Pantaleo Del’Orko

Velika je povika navijača Crvene zvezde, ali i dobrog dela stručne javnosti na Šabaza Nejpira.

Doveden je među crveno-bele kao najzvučnije pojačanje, a za sada je malo šta od toga pokazao na terenu. Blago rečeno, za sada nije ispunio očekivanja, mada je daleko kraj sezone i dovoljno je vremena da se na Malom Kalemegdanu kockice i dalje slože.

Izabrane vesti

Bez obzira na to, u Armaniju i dalje žale što nisu uspeli da zadrže američkog beka. Predsednik milanskog kluba Pantaelo Del’Orko otkrio je u intervjuu za Gazetu delo Sport da je Nejpir tražio previše novca da bi ostao u Italiji.

Želeli smo da produžimo ugovor sa Nejpirom ovog leta, ali tražio je više nego tri puta veći novac od onog što je zarađivao. Nismo želeli da potrošimo toliko para. Već smo bili uložili mnogo novca u dovođenje Mirotića, iako Barselona i dalje plaća polovinu njegove plate“, ispričao je Del’Orko za Gazetu, a prenosi Basket News.

Posle šest kola Armani je na dnu tabele Evrolige sa samo jednom pobedom.

Jasno je da se stvari ne odvijaju trenutno na najbolji način, potrebno nam je mnogo više. Imam mnogo veća očekivanja, pogotovo na evroligaškom nivou. Mesina je osvojio dve titule i odveo nad na Fajnal for. Ne možemo da tek tako zaboravimo ta dostignuća“, rekao je predsednik Armanija.


tagovi

KK Crvena zvezdaŠabaz NejpirArmani Milano

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara