Andre Dramond (©AFP)
Andre Dramond (©AFP)

Nema više dileme: Dramond u Lejkersima

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.03.21. | 23:44

Iskusni centar pojačaće šampiona posle rastanka sa Klivlend Kavalirsima

Šampion NBA lige Los Anđeles Lejkersi muče se ove sezone. Razlog su povrede dvojice superstarova, Entonija Dejvisa i Lebrona Džejmsa. Odsustvo Dejvisa pod oburučem pokušaće da nadomesti Andre Dramond. Dvostruki Ol-star košarkaš potpisaće ugovor sa Jezerdžijama, potvrdio je njegov agent Džef Švarc, javio je nepogrešivi insajder Adrijan Vojnarovski.

Ponedeljak, 03.00: (1,60) Denver (13,0) Atlanta (2,60)

Izabrane vesti

Iskusni centar je pristao na otkupi ugovor sa Klivlendom, postao je slobodan agent, a zov Lejkersa je bio najjači. Dramond nije igrao od 12. februara kada je u dogovoru sa Kavalirsima odlučeno da im se putevi razilaze. On je sa Kavsima imao garantovan ugovor do kraja sezone vredan ukupno 28.751.774 dolara, a u Los Anđelesu će igrati za višestruko manji novac. U prvih 25 utakmica sezone u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu imao je odličan učinak od 17,5 poena, 13,5 skokova i 1,6 blokada.

Dramond je bio najbolji skakač u ligi u tri od četiri prethodne sezone. On je bio deveti pik na draftu 2012. godine. Osam godina je nosio dres Detroita Pistonsa, a prošle sezone je stigao u redove tima iz Ohaja, ali se kratko zadržao.

Lejkersi su trenutno na četvrtom mestu sa skorom 29-17. I dalje igraju bez dvojice asova, Džejmsa i Dejvisa, najzaslužnijih za krunu prošle sezone.

-----------

Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače.

Sve što treba da uradiš je da depozit uplatiš i bonus ostvariš.

Saznaj više OVDE.

-----------



tagovi

NBA ligaAndre DramondLos Anđeles Lejkers

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara