""
""

Partizan bez Novice i Semjuelsa

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.10.17. | 11:16

Crno-beli će biti oslabljeni na sutrašnjem gostovanju u Limožu

Igokea, Bilbao, pa Cibona. Iza košarkaša Partizana je sjajan niz igara i rezultata, ali ekipu Miroslava Nikolića već sutra čeka nova obaveza. U okviru četvrtog kola Evrokupa crno-beli gostuju Limožu i to znatno oslabljeni.

Zbog problema sa vizom u Beogradu je ostao centar Semjuels, a u ekipi neće biti Novice Veličkovića. Iskusni krilni centar je na poslednjem meču u Zagrabu povredio kuk.
"Nova važna utakmica Evrokupa i nova prilika za moje mlade igrače da stiču neophodno iskustvo. U ekipu se vraćaju Miler i Aranitović, ali će odsustvovati Semjuels i Veličković što će otvoriti prostor da mlađi igrači pod košem dobiju više minuta i pokažu koliko su naučili od početka sezone. Mi ćemo kao i do sada, biti skromni, požrtvovani, pokušati da igramo modernu košarku sa dosta trčanja, ali i jaču odbranu nego što smo igrali do sada", rekao je Miroslav Nikolić.

Izabrane vesti

Slično razmišlja i Partizanov bek Aleksandar Aranitović.
"U Francusku putujemo u dobrom raspoloženju, nakon serije dobrih rezultata koja nam daje vetar u leđa da u tom ritmu nastavimo. Žao mi je što nećemo biti kompletni, svima je jasno koliko ovom mladom timu znače kvalitet i iskustvo koje poseduju Novica i Samardo. Sa druge strane, nama je svaka utakmica prilika da pokažemo napredak, volju i borbu, tako da ćemo i u Limožu dati svoj maksimum. Ulogu favorita prepuštamo njima, nama neka ostane borbenost i dobar ritam sa prethodnih nekoliko utakmica", istakao je bek crno-belih, Aleksandar Aranitović.

 

 


tagovi

EvropaMiroslav Muta NikolićNovica VeličkovićSamardo Semjuels

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara