Komentari na vest

Počinje košarkaška Superliga: Četiri tima merkaju Crvenu zvezdu

D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

Samo gledam i slušam ove licemere. Dve godine pričaju kako je domaća liga smešna, kako nigde na Svetu nije ovakav sistem takmičenja, PA ZAŠTO STE SE VRATILI????? Pričali su kako neće da igraju ligu gde Zvezda u 12h popodne osvaja titulu. Pa zato niste dve godine učestvovali pa da ispravite tu nepravdu tako što ćete da osvojite tu ligu. VEČITI LICEMERI I VELITE ŽRTVE. A šta se to promenilo pa ste se vratili???? Evo je ću da vam kažem, vratili ste se samo iz jednog jedinog razloga, da bi najveći trener u Evropi imao još jednu šansu više da slučajno osvoji trofej.
i

iskreno

pre 13 dana

Koje je ovo ruglo od takmičenja bože sačuvaj...
s

spiritus movens

pre 13 dana

Po meni ovo je devalviranje nase kosarke, gde ti ides po regionu i razigravas njihove klubove, a prema svojima imas macehinski odnos, i kao kakav gotovan ukljucujes se tek od 1/2 finala. Pa sto C. Zvezda, Partizan, i Mega nisu igrali od pocetka? Kako Hrvati i Slovenci npr. igraju svoja takmicenja? Za sta sluze sastavi od 15-16 igraca? Partizan se deklarise kao regionalni klub pa je za njih i razumljivo jer imaju krizu identiteta i kao klub i kao navijaci, ali nama koji se izjasnjavamo kao zastitnici nacionalnog ispada vaznije i Evroliga i ABA liga od osnove, tj. srpske lige.
A

AahahahahHHHahAhHH

pre 13 dana

🤣🤣🤣🤣🤣🤣, pa ko pobegao iz KLS-A i osnovao Aba ligu, e sinko, sinko jos si ti zelen.
g

gost4

pre 13 dana

e kad se setim proekata "evropska zvezda 2005", ozbiljan novac je tada upucan, tada je uslov bio ABA, nisu imali gde da igraju pa su smislili "jadransku ligu" pa su posle rekli da svi moraju da se igra ali neposlusni Partizan nije ni tada hteo to da igra ali posle par sezona je stavljeno da moze da bira izmedju evropskog takmicenja i bez njega
S

SULTANAT

pre 13 dana

Da li je ovakav sistem takmičenja postojao ikad igde u istoriji sporta?