Komentari na vest

Prvi znaci panike u Madridu: Da li je Real već zakasnio sa selekcijom tima za sledeću sezonu?

V

Valdano

pre 2 meseca

Cus Mateo nije dorastao da vodi veliki Real,bez obzira sto je osvojio evroligu-ako cemo pravo sa Realom osvojiti evroligu i nije preveliki uspjeh,narocito ako se uzme u obzir roster u poslednjih 15 godina-trebao je da uzme gotove sve evrolige,spanska reprezentacija plus najbolji strani igraci.I danas imaju najmocniji tim koji ne umiju da valorizuju na pravi nacin,npr.Abalde jedan od najskupljih transfera spanske i evropske kosarke skoro pa i ne igra,a radi se o odlicnom igracu,Alosen supertalentovani plej takodje ne igra,o Hezonji se prica kao da je Kukoc u pitanju (radi se o talentu koji nikad nece postati veliki igrac,kojega ne intetesuje uspjeh kluba vec samo licna statistika).
O

Odg

pre 2 meseca

Au brate, ala se nalupeta. Jedino si pogodio da je Abalde jedan od skupljih transfera. Alosen veciti talenat sa 23 godine, nikada nista od njega nece biti. Hezonja jedan od najboljih krila u EL u ovom trenutku
x

xdxdxd

pre 2 meseca

Ostavite se reala, snaci ce se oni....nego sta cemo mi sa njom? Ne verujem da ce se play in u evroligi prosiriti na 16 klubova, pa da moze i ona, Njegova, mezimica, takozvana zvezda da ucestvuje...
B

Best

pre 2 meseca

Kompleksi rade jos uvek
K

KKP bokipo

pre 2 meseca

U Realu da mole Boga da u plej ofu ne igraju protiv Partizana jer onda F4 nece videti. Kevin je zeljan osvete!
u

ue

pre 2 meseca

hahahaha...........1.april. je za 24.dana
Љ

Љубиша

pre 2 meseca

Кевин Пантер има све,шут,дриблинг,продор,све. Све има ,само мозак нема...Америчка верзија Немање Недовића.
G

Gost 12345

pre 2 meseca

Real ce biti prvi sigurno, voleo bih da Partizan bude 8, jer na kraju ligaskog dela mislim da nema sanse da bude 7. ili 8. na tabeli vec mozda 9. ili 10. sto znaci da bi se borio za to poslednje 8. mesto kroz play inn. Bila bi to super serija.

Collector

pre 2 meseca

Sinoć sam gledao utakmicu protiv Fenerbahčea kao isto tako i mnoge druge koje Real "kraljevski klub", koji je sve samo to nije, kada krene gubiti rezultatski odmah na scenu stupaju sa raznoraznim prljavštinama, provokacijama, grubim faulovima, provociranjima protivničkih igrača itd itd. Znači prljavci ( Ljulj, Rudy, Jabusele, Kampaco, Fernandez), su sportski bezobraznici kakve istorija nije upamtila. Odskora su u svoje prljave igre uvukli i Deck-a ( vidjeli smo saplitanje Gudurića - namjerno. Tavares rijetko dobar lik među njima. Ali polako, era njihova laganim korakom klizi ka ambisu.
B

Bnm

pre 2 meseca

JA PRICAM OD DECEMBRA DA CE IM SEZONA BITI PROPAST. POCELI SU DA PADAJU, NA F4 CE OTICI ALI FINALE NECE VIDETI
c

cv

pre 2 meseca

ko je tebe pitao za misljenje zadrzi ga za sebe
V

Voždovac

pre 2 meseca

Ja cenim da Olimpijakos osvaja.
G

Gostarevic

pre 2 meseca

"Kraljevski klub" koji kada god krene da gubi počne da se služi prljavim i nesportskim potezima. Očigledno to nije slučajnost, sa obzirom na to da smo videli šta rade Vinisijus i ostali fudbaleri iz iste "porodice". Gade mi se, da ne mogu biti gadniji.
C

Chivas

pre 2 meseca

Nije to ništa novo. Problem je što je neko naseo na foru i gotovo...