Komentari na vest

Sferopulos: Oscilacije se dešavaju zbog mentaliteta, moramo da budemo čvrsti na svakoj utakmici

M

Ma daj

pre 3 meseca

Budalasto je ocekivati da i Zvezda i Partizan igraju svaku utakmicu u istom ritmu, i citavu utakmicu u istom ritmu, iz prostog razloga zbog velikog jaza u kvalitetu rostera. Ko pomisli da na primer Pantera kad je u elementu kvalitetno moze zameniti Jaramaz taj je lud, ili Gidraitisa Davidovac...
b

banence

pre 3 meseca

DA LI VI STVARNO FMP RACUNATE KAO TIM..NAJOBICNIJA PORODICNA MANUFAKTURA KOJA CE NADAM SE ISPASTI IZ ABA LIGE...AKO JE PRAVDE.....NEMA ISCILACIJA PROTIV JAKIH SE GUBI UGLAVNOM . OVA ZVEZDA NEMA KVALITET...JAGA NE MOZEMO OCENJIVATI PROTIV FMP KAO I LAZICA....UTAKMICE EVRO LIGE POKAZUJU GDE JE KO....OTPRILIKE..NARAVNO IMA JOS DOSTA DO KRAJA.....
0

0877

pre 3 meseca

ZBOG MANJKA KVALITETA JOANISE. TEBI GILESPI I SMART POJACANJA?
@

@0877

pre 3 meseca

cuti zamisli da su nam doveli Kaminskog, Ponitku, Jaramaza ili Smarta?!
p

pa doveli su

pre 3 meseca

smarta su doveli..veoma si zanimljiv
b

banence

pre 3 meseca

odgovor haravom navijacu..koji ti je odgovorio..a sta druze da imate...dozijera i kabokla..jer bi ste se radprdeli...panter naneli aleksa zek kaboklo smajli pa i trifke..e to vi nemate...taj kvalitet vama treba ..i na klupi naravno zeljko......zato umirete i osluskujete svaku nasu tekmu...
P

Prvaci Evrope

pre 3 meseca

Hoćemo pobedu protiv Albe u Berlinu u četvrtak 🔴⚪🇷🇸
b

banence

pre 3 meseca

SANSE POSTOJE....TU STE NEGDE...PO KVALITETU....KAZU TO JE POSLENJI VOZ..NEMA VISE VOZOVA ZA VS JE TROLA MAKSIMALA.....DRUGO REALAN NAVIJAC NEVIDI..
j

jskd

pre 3 meseca

Pa da krene lozenej opet. Sine oabicete Albu jer je kanta ekipa, i svi ih tovare jer nemaju kvalitet, pricacete o nekoj vanserijskoj igri i epskoj pobedi dok ne dodje prvi iole organizovan protivnik, sa prostojnom igrom u utakmici.
@

@banence

pre 3 meseca

...gde god da smo po kvalitetu, ni vi niste mnogo daleko. na tabeli nas razdvaja ona jedna pobeda u prvom derbiju kada su usli neki sutevi iz ocaja i doneli preokret. da ne govorimo o tome da je zvezda promenila skoro ceo tim, plus trenera i trebalo joj mnogo vise vremena da se uigra.
G

Gallina

pre 3 meseca

dobra utakmica, niko se nije povredio niti umorio sto je najvaznije na utakmicama gde je ovolika razlika u kvalitetu. Iskren da budim mislim da je ovo najslabija ekipa FMP-a u poslednjih par godina, cime sam prilicno iznenadjen. Onaj cini mi se Robertson decko nema zelju a ni kvalitet ocigledno, Uskokovic je za njega zver.
O

Ok

pre 3 meseca

Reci cu ti nesto. Da je pameti Uskokovic bi bio u Zvezdi. Kvalitetna osnova srpskog kluba su srpski igraci. Aleksa je ove sezone konacno zdrav. Sazreo igracki i njegovo mesto je u Zvezdi za pocetak kao treci plej. Dovedes stranca macku u dzaku. Ovde znas da imas pleja koji odigrava dogovoreno. Teo je vise ove sezone na dvojci. Jago, Top i Uskokovic tri razlicite opcije za tim i trenera.
@

@Ok

pre 3 meseca

iskreno ne slazem se, ali bih voleo da me Uskokovic kroz godinu dve demantuje i pokaze da moze da igra na najvisem nivou
a

a kad je to

pre 3 meseca

fmp .-filip mora proigrati
O

Ok

pre 3 meseca

Pazi Jago vec mesec dana igra sam na jedinici po pola sata. To treba istrcati. Tvrdim da pogubljeni Avramovic i blanjavi Jaramaz nisu bolji. Napredovao u svim elementima u oba pravca, pogotovo na sutu i ulazu. Formiran plej i jos bitnije dete kluba. Primetna je i volja sto implicira teznju za najdrazim dresim. Tako nesto sam video kod Mitrovica u Buducnosti. Spanci zato imaju najbolje klubove. Ne odbacuju svoje vec forsiraju.
M

Ma tisu

pre 3 meseca

ne brukaj se...oscilacije su normalne u trening utakmici.