""
""

U čast starog majstora i njegovog jedinog dostojnog naslednika... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.08.16. | 03:17

Ameri su sledeći! Pa kako se ne podsetiti one čudesne noći od pre 12 godina?

Bila je noć kao što je ova... Prekoputa su bili Amerikanci. Strašni Drim tim. Ali mi smo imali košarkaškog boga. Beograd, Dijamantaska lopta 2004. Pamte to svi Srbi šti su živi. A od Amera, taj dan valjda ponajbolje pamti Karmelo Entoni. Tad mlad, zelen. I spravom kuražan, pošto je negde baš tih godina "dohvatio" neko visoko mesto na draftu.

Izabrane vesti

A onda je, onako mlad, zelen, kuražan...stao pred Dejana Bodirogu. I ostade sramota za ceo život. Nikad nije zgorek podsetiti se one dve situacije, zar ne? Pa još kad ovako imamo povoda... Ameri su sledeći je l' tako? A Karmelo je tu, sa njima... 

Pričaju ljudi godinama da više nemamo takve majstore. Pa zar vas onaj Teov potez kad od table pogađa pošto prolazi "kroz" ona dva Kengura pred kraj treće četvrtine nije podsetio na Bodi Bonda? Onaj drugi potez sa čuvenog klipa... Ili ono kad Radulja diže "drvenog" Kazinsa dva puta pod svodove Karioka arene?  

Možda i ne lliči, ali podseća.

A u nedelju opet sa Drim timom. Neka ovi novi klinci pogledaju tu utakmicu od pre, skoro 12 godina. I neka ih rade kao Kengure večeras. Pa neka i izgube, ali neka bude šmekerski.

I Teo, ako ti naleti Melo, znaš šta ti je činiti. Podseti ga na onu noć...  

 


tagovi

Rio 2016Olimpijske Igre 2016Miloš TeodosićDejan Bodiroga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara