Komentari na vest

U Železnik se posle Kuzmića vratio i Rebec

K

Kup

pre 4 meseca

Eto, pitam...kako klub koji nema publiku, tj. nema prodaju karti, nema neke transfere, uspe da obezbedi toliko para za transfere...hoću da verujem da preposteni Čović ne koristi pare koje uzima iz budžeta za zvezdu..
J

Jtd

pre 4 meseca

Vise stranaca od domacih igraca, rebec u cedeviti nije ni postojao, ne znam zasto ali decko ne zna gde je levo i ti ga dovedes. Mozda jedino da mu ucinis uslugu ali da logika kaze pomoci ce nam, pajacace nas...ma dajte. U kls ima boljih igraca od njega, i to domacih igraca ali...a da da :-)
M

Mani

pre 4 meseca

Jel neko vise ima i dilemu zasto je Stefanovic otisao? FC igra igrice sada
1

1. Watson

pre 4 meseca

1. Watson 2. Kuz 3. Subotic 4. Pavicevic 5. Foster 6. Stojanovic 7. Asceric 8. Walker 9. Besson 10. Luke 11. Rebec 12. Roberts Hahahhah pa ko je ovde mlad i koga razvija fmp? To su ti domaci igraci za razvoj... Pustiti vojvodinu ili spartak suboticu, pa nek uzmu od fmp najbolje domace mlade i neka stvarno igra
J

Još

pre 4 meseca

samo Filip Čović i rosterj je kompletiran.
N

NELOGIČNOSTI

pre 4 meseca

Zašto se godinama dozvoljava da C. zvezda i FMP igraju u istoj ligi? Ne krše li se time propozicije takmičenja? Zašto FMP, Mega i Borac ne igraju i KLS od početka sezone? Apsolutno sam za ABA ligu i protiv bilo kakvih istupanja. I zašto se KLS konačno ne vrati pod okrilje KSS-a?
A

Alo alo

pre 4 meseca

Svestani si gde zivimo?
R

Realno samo

pre 4 meseca

Zvezda i fmp tj covic su zbirno promenili 20+ igraca do DECEMBRA. Da li i dalje verujete u pricu da se nema para? 😂😂😂
G

Grobarska matematika

pre 4 meseca

Pa nije bas isto kad dovedes 10 igraca po 3 miliona i 20 po 200k.
1

1980

pre 4 meseca

Pisao sam ranije dobijao minuse napisaću ponovo. Ako nemamo korist od fmp-a a nemamo je šta će nam fmp? Čović je pričao da će se razigravati mladi igrači za Zvezdu. Ok ideja ali vidimo da nije tako dovode se stranci. Opet pitam koja korist od fmp-a?
D

Ddddd

pre 4 meseca

Dve sigurne pobede u Aba ligi i ako zatreba u KSL
P

Pst

pre 4 meseca

Nisu smeli da postave trenera amatera. Utakmicu sa Zadrom izgubio jer se pogubio. Previse stranaca. Igraju sezonu bez centra. Beson ne igra za tim. Voja na pravom mestu. Najbolji igrac tima. Njegova sreca sto se ratosiljao onog prevaranta. Ako ovako odlucno nastavi moze se preporuciti tamo gde mu je srce.
A

ABCDE

pre 4 meseca

FMP se finansira samo od Zvezdinih para. Dakle dva kluba. Zato se dovode u Zvezdu ne provereni igraci,poluigraci. Ceka se od Topica da napravi razliku i izvlaci sezonu. Ocekujes to od deteta od 18 godina i mazes oci navijacima. Dok na drugoj strani Partizan pravi drim-tim,dovodi proverene igrace i dominira. Covicu odlazi!!!!
O

Ok

pre 4 meseca

Opet neko drma kavez. Sta ces tesko je uredjivati svoj zivot najlakse je pljuvati po drugima.