Vasilije Micić (©AFP)
Vasilije Micić (©AFP)

Vasa Micić nije zabrinut u Oklahomi: Važan mi je lični osećaj, a on mi kaže da sve ima smisla

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.01.24. | 14:29

“Za ljude koji prate moju karijeru sa strane, možda im deluje da stvari nisu tako dobre i povoljne po mene. Ali, meni to nije važno“, kaže srpski plej

Veliki korak u karijeri napravio je Vasilije Micić letos kada je odlučio da Evroligu zameni NBA svetom u kojem je morao da okrene potpuno novi list i maltene zaboravi na sve što je postigao u Evropi.

U Oklahomi zasad ima limitiranu minutažu, ne igra previše, ali to mu ne smeta.

Izabrane vesti

“Za ljude koji prate moju karijeru sa strane, možda im deluje da stvari nisu tako dobre i povoljne po mene. Ali, meni to nije važno. Najvažniji je moj lični osećaj, a on mi kaže da trenutno sve ima smisla i sve je sa razlogom“, rekao je Micić za američki sajt Sellout Crowd.

Adaptacija na NBA nije bila laka, ali on ne očajava.

“Sve što sam postigao u Evropi nije mi došlo na tacni. Morao sam mnogo da radim da bih sve to postigao. Niko mi ništa nije dao. Tako sam naučio mnogo toga u životu“.

Micić trenutno provodi na parketu 12 minuta, uz prosek od 3,3 poena i 2,4 asistencija. O njemu samo reči hvale ima trener Mark Degnolt.

“Vasilije je toliko vredan i radan, da verujete da će dostići željeni nivo. Vidite šta je sve uradio u Evropi i da je čovek mađioničar“, rekao je Degnolt.

Oklahoma je trenutno na deobi prvog mesta Zapadne konferencije sa Minesotom i imaju skor 32-13.



tagovi

Vasilije MicićOklahoma Siti TanderNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara