Komentari na vest

Željko preuzeo odgovornost: Neki moji limiti su prošli, ne mogu više da utičem na igrače...

T

Tomy

pre 3 meseca

Željko ima pristup košarci kao jednom inteligentnom sportu u kojem vešti klikeraši pobedjuju ako igraju promišljeno. Sa te strane ako ima takve elitne igrače u timu, on osvaja titule. Medjutim, ako nema elitne igrače koji ga slušaju, već ima šarenolik sastav, stvari mu izmiču iz kontrole jer on nije trener koji će znati da motiviše igrače da igraju sa 120% mogućnosti. Sferopulso je juče pokazao kako sa nekim limitiranim igračima koje upotrebiš u ključnim momentima možeš da pobediš jer su svi motivisani i kidaju. Zvezda neguje taj ratnički mentalitet i tu emociju sa kojom i pobedjuju ali nekada i gube. Partizan je sa Vujoševićeđ pa i sa Trinkijerijem imao ratnički mentalitet jer su sami treneri bili nafurani da se biju i tuku sa protivnicima, dok Žoc sve to pokušava da reši na matematički način, što nikada nije bio dnk Partizana. Mirotić je tip igrača koji igra tako, programirano i zato ga je Željko jurio. Naneli je idealan Žocov igrač, samo kada bi mogao da ga multiplikuje. Na žalost, takve igrače nije našao i zato će sa gorkim ukusom završiti ovu sezonu, čak i ako kojim slučajem osvoje ABA ligu, mada je i to sve manje izvesno.
G

Gf

pre 3 meseca

Ako ima takav pristup, zašto ne nacrta neku akciju za domaće igrače Da li je Anđušić stvarno neupotrebljiv, Jaramaz, Trifunović, neki pik za Koprivica da zakuca. Pa njemu je juče posle svakog time out-a išla igra 1 na 1 PJ Douzera. Ranije je igrao izolcije za Pantera pa su to svi provalili pa ga usvajaju. Za mene veliko razočarenje. Igra nikakva, bez akcija, bez korišćenja svih igrača, previše izolacija i igre 1 na 1. Odbrana je tek posebna priča sa preuzimanjima koje ovi centri ne mogu da isprati.
T

Tomy

pre 3 meseca

Partizan ima akcije i za Andjušića, Koprivicu, Trifu, Vukčevića ali oni nisu igrači koji razumeju i mogu da sprovedu Žocov koncept. On traži da kada krene akcija lopta ide sve dotle dok neko ne bude sam u idealnoj poziciji, traži da se igrači kreću i strpljivo sačekaju svoju priliku. U polufinalu Vukčević tri puta dobije loptu na trojci i iz isilovane situacije tri puta šutne i promaši, bez da je razmislio da nastavi njenu putanju. Andjušić stalno zabada ko muva bez glave i nema pas igru. Pogodi kada je sam ali kada mu lopta dodje u ruke cela akcija se stopira. Koprivica ne prepoznaje situacije, kada da doda a kada da završava. Jaramaz ne zna gde se nalazi i šta i kako treba da igra. Smajilagić se trudi ali nema koncentraciju i smirenost da igra rutinski već se samo bacaka i gubi lopte jer nema samopuzdanje, ovaj stil igre nije za njega, on je tipičan američki gun and run igrač. Trifunović jedino igra pametno od rezervista ali je spor i predvidljiv.
b

bandit

pre 3 meseca

Željko ne treba da ode ali nipošto to je samo želja zna se koga sačekati kraj sezone pa onda sagledati učinjeno a ovi što spinuju i pričaju o budžetu zna se već čija je to taktika i čiji su to botovi jer zvezda 10 godina igra evroligu i rezultat. 0 treba prikriti pravo stanje i svaliti sve na partizan
V

View

pre 3 meseca

PENZIJA!
M

MB024

pre 3 meseca

Sale Djordjevic za trenera Partizana!
u

urgh

pre 3 meseca

nisam gledao utakmicu, ali vidim da partizan posrce sa rezultatima u poslednje vreme. ipak, nikako ne mogu da razumem ovde komentare tipa - zeljko odlazi. ljudi, on mozda nije u top formi, ali imati trenera takve klase, imati takvu kosarkasku velicinu u ma kojoj funkciji u ovoj zemlji je blago. vasom losom energijom terate sve sto valja iz ove lepe zemlje. nije rezultat jedini uspeh, i nije uspeh samo pobea sad. .. jezim se od vasih glupih komentara, lai oni samo potvrdjuju da smo ovde s razlogom. nek nam/vam je sa srecom
S

SSSR

pre 3 meseca

Kao ZVEZDAS kažem:"ŽELJKO OSTANI".Dok si tu,nema problema za nas,KAPITEN LAZA dižući pehare,razvija bicepse.
G

Gost RS

pre 3 meseca

Koja je logika da njegovu bolesnu konferenciju za medije objavljujete u nastavcima?
P

Pare vrte ovaj svet

pre 3 meseca

Više komentara, lajkova, šerova... Više para... A i više se piše o Partizanu čiji su navijači
b

boc

pre 3 meseca

Aha,sudije neiskusne....
T

Torbicis

pre 3 meseca

Ne,sudije su iskoristile pauzu u Evroligi pa su sudile kup u Nisu,inace su jako trazena roba!Bez obzira na sve pobeda Zvezde je cista.Falila su dva bitna igraca,tri ako racunamo Aleksu.Ako nas povrede zaobidju osvojicemo Aba ligu,a u Evroligi biti rame uz rame sa svima!
N

No pasaran

pre 3 meseca

Ma sram te bilo, nemaš niti obraza, a niti znanja i sposobnosti da vodis Partizan. Ne sećam se da nas je ovakva raspala Zvezda 3 puta uzastopce dobila kad smo imali mnogo lošije timove, 20 puta manje budžete, lošije trenere. Kažeš preuzimam odgovornost? Sta to u praksi znači? Pa ništa, otrcana fraza. Po rezultatima s obzirom na budzet ti si najgori trener Partizana u istoriji. Ej čoveče od 10 trofeja osvojio si jedan i kažeš da se ponosis. Za neverovati sta pričaš. Ali mi navijaci Partizana se ne ponosimo nego sramimo i tebe i bedne igre koju igraš. Tri godine ti ne treba plej, nemaš bre uigranu akciju u napadu, sve se svodi na sut, totalno amaterski. Kod minus 3 Panter 3 puta promasuje sut za 3 poena jednom gubi loptu, a Avramovic 2 puta gubi loptu. Ej 6 izgubljenih lopti na minus 3. Da li je moguce da si dozvolio Panteru da radi to što radi, u drugom poluvremenu 0 poena iz igre. U pravu si tvoji limiti su davno prošli, ti si se mučio sa Gajdobrom, Vojvodinom, gubis od Derbija, Zadra, Splita, Mege, Igokeje, Olimpije, eto to su tvoji uspesi. U Evropi da li ces biti 7,8,9,10ti koga briga potpuno nevažno. Čoveče imaš samo jedan jedini trofej za 3 godine, sve iste greske ponavljas unedogled. Nisi ni da cistis cipele Dusku Vujosevicu, ogadio si nam kosarku. Niko nece žaliti kad ti vidimo ledja nabedjeni i nadobudni nazovi treneru.

Sakur

pre 3 meseca

Smiri se panteru,disi duboko
K

Kon

pre 3 meseca

Panter je privatizovao klub, ekipu i pravo da šutira kada se lomi utakmica. Prešao je sve granice, terajte ga više u pm i njega i ko mu je to dozvolio.
O

Odlazi Zeljko

pre 3 meseca

Ti si jedini trener u celoj Evropi koji sa 35mil budzetom i 3mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Nebojse kao sto je to bio slucaj predprosle sezone!
N

Naravno

pre 3 meseca

Da neće otići. On je duša Partizana i nema smisla da on ode. Vi Gani možete samo da sanjate da vas vodi takva veličina. Pa šta i ako je izgubio, jednostavno vodi lošiju ekipu.
Z

Završi

pre 3 meseca

Osnovnu školu pa objavljuj komentare.
T

Tomislav V

pre 3 meseca

Ključni trenutak ove sezone je bio propust tj. kardinalna greška oko angažovanja Ferela. Igrati bez pleja celu sezonu je čisto samoubistvo. Haotični napadi gde nema prave organizacije, postavke, asistencije i slično ničemu ne mogu da posluže. Šok terapija pod hitno. Filipovski ne bi izgubio ovoliko utakmica u nizu kao Obradović.

Collector

pre 3 meseca

Jedini trener u Evropi koji koncišira igru preuzimanja i lik ne odustaje od toga ko da je život il smrt. Samo kod Obradovića protivnički plejevi vozaju centre kako im se ćefne i naravno mis mečevi pod košem ili otvoren igrač spolja. I onda se čudi izgubio utakmicu ili niko nije uhvatio skok. Pa majstore mijenjaj igru vidimo svi da te vozaju samo si ti slijep pored očiju. I naravno egoističan lik da zemlja nije vidjela. A očito i veći od Partizana. Jedna sakata Zvezda uz dužno poštovanje te nakantala 3 x za redom. Bruka i sramota.

Sakur

pre 3 meseca

Jadni sakatni zeleznik sa nikad manjim budzetom ahahaha
A

Alo bre

pre 3 meseca

Idi vise djubre jedno
P

Pitaj Željka.,

pre 3 meseca

Pitaj Željka da li je bio faul
N

Nikolas9933

pre 3 meseca

Zeljko ima problem s egom,poraz ne prihvata. Mislim da svaki trener na svijetu koliko god bio dobar ne moze uvjek biti najbolji i pobjedjivati. Ne treba on nigdje da ide,treba da se stvari poprave jer svi znaju koliko je dobar trener,dokazao je i prosle sezone,ali ocigledno ovaj tim nije uspio da uklopi. Imate Ivanovica koji je otjeran i sad gazi sa Baskonijom ,jel on los trener,nije,ali ne ide sve kako zelimo uvjek...
M

Mileta Car

pre 3 meseca

Ivanovic igra prosjecno sa Baskonijom, i to zato sto je dosao na formiran tim, da je on formirao bila bi i kod njih katastrofa

VecaBg1971

pre 3 meseca

Kod njega večito neka drama

Sakur

pre 3 meseca

Nego kazi ti nama kakav je osecaj kada ti je covic velegnda kluba?
S

Soichiro

pre 3 meseca

Zvezda pogadjala partizan promasivao... Sudije minimalan uticaj na mec.
G

Gost111

pre 3 meseca

Sudije minimalan uticaj na meč???? Prestao sam da gledam u drugoj četvrtini jer po sudjenju sam znao ishod meča. SUDIJE SU VRATILE ZVEZDU IZ MINUSA.
S

Sombor

pre 3 meseca

Pocetak godine:Sferopulos-Zocopulos3:0.
B

Bvb

pre 3 meseca

Kad dodje finale ABA lige i on bude delegirao Boltauzera , Pukla i Javora videcete kako ce mu sudjenje biti super.
a

arroyo

pre 3 meseca

ajde ljubičasti u rumuniju gde i ostali ideolozi mržnje koje smo uspešno oterali, pa ne možete sve na galamu i na trikove, nije vam ovo više vreme kad ste to mogli, aj sad nazad u rupe
P

Partizanovac12345

pre 3 meseca

Željko, gubi se više iz Partizana, sve si upropastio. Ništa ne radiš kako treba! Postali smo talac tvoje prošlosti!
B

Bogdan58

pre 3 meseca

ŽELIMIRE ODLAZI!!!
B

Bogdan58

pre 3 meseca

Ma idi više čoveče, vidiš da te je vreme pregazilo !!!
s

sos...

pre 3 meseca

Sve si na konferenciji kazao samo mi to znamo odavno. Bez tvojih sudija nema partizanu pobede sa tobom.
P

Partizan Kg88

pre 3 meseca

Jasno je i njemu odavno da je odgovoran za jako lošu sezonu. Nije uspeo da stabilizuje ekipu, da unese mir i konstantnost. Cela ekipa je bez žara i energije, igrači stagniraju. On će uvek biti veliko ime navijačima i svima koji vole Partizan, ali najbolja opcija bi bila da završi ovu sezonu i ustupi mesto.
a

au

pre 3 meseca

Da si oromenio suludu odbranu sa preuzimanjem i centrima koji iskacu 9metara od kosa utakmicu bi lagano dobio celu sezonu ta te odbrana ubi zeljko nas sts ti je vise.?
a

auuuuuu

pre 3 meseca

E ...ebga neće da slušaju tebe takvu trenerčinu. Ni dreka na sudije a ni na igrače ne utiče. Uskoro te neće ni u aba i el fermati sudije.
M

Miroslav67

pre 3 meseca

Puna podrška za Željka i momke... Da on nije dosao i dalje bi se valjali u Covicevom mulju imali bi Zvezdu koja osvaja ABA ligu i redovno osvaja od 15 do 18 mesta u Evroligi , a ovako bar imamo neku nadu da ce se nesto promeniti na bolje za sve učesnike ovog lepog i trofejnog sporta u Srbiji... Volim Partizan !!!!
t

topcic

pre 3 meseca

Smehotresni komentar. Uživaj i laku noć.
J

Jdr

pre 3 meseca

Biti u plej inu grcevito se boriti za isti jeste bolji od zvezde
P

Pobogu...

pre 3 meseca

Kao veliki Zvezdaš, ja se nadam da će Željko još duuuuugo ostati trener Partizana. 6:1

Искрено речено

pre 3 meseca

ма и ми делије кажемо:ЖЕЛИМИРЕ ОСТАНИ!!
z

zreo

pre 3 meseca

Ne pomaže ni bila a ni davljenje. Zreo za penziju.
D

Daj faul

pre 3 meseca

Pa Zelimir vec 3 utakmice unazad razmislja sta i kako dalje… razmisli li vise covece!?
H

Hrvati

pre 3 meseca

Braca prvavi sveta u vaterpolu.idemoooooooo
S

Smehotres

pre 3 meseca

Xaxaxa da da,zbog ovih shitova crveno belih zelim smrdiji sve najgore. Bez klikera svi do jednog,zajedno sa lopo cokijem

Искрено речено

pre 3 meseca

Чокна вас тамбура гдје стигне
G

GOROSTASE

pre 3 meseca

Ćuti i cuclaj vinjak u kaficu pa posle u 30 kvadratnih metara na spavanjac.
G

GOROSTASE

pre 3 meseca

Sutra da se krstiš. Pivedi i tatu na krstenje.
g

gost u gostima

pre 3 meseca

kao sto i rekoh pre same konferencije za stampu na kojoj je on to isto potvrdio. jednostavno vise nema kontrolu niti autoritet nad igracima , rade sta hoce i kas hoce, misle da su gsw previse gledaju nba i kad pogadjaju to je svemirska kosarka ali problem je sto mnogo cesce ne pogadjaju. ne postoji nikakva igra osim zabodi unutra cekaj da skupe izbaci napolje da neko pripali trojku ili spusti loptu dole na igraca koji ima prednost i onda umesto da iskoristi tu prednost on izbaci napolje da se opet sutne trojka.
I

Ivan pfc

pre 3 meseca

Pitanja za čoveka koji preuzima odgovornost: 1. Koliko može Kevin Panter da se iživljava, a da niko ništa ne pita? 2. Koliko utakmica treba da izgubimo, a da shvatimo da nemamo centre za igru preuzimanja u odbrani, jer je tužno gledati Balšu u Kaminskog kako nespretno jure protivničke bekove, a naše bekove kako ostaju na skoku sa centrima protivnika? 3. Kakva selekcija je obavljena kada svaku jaču utakmicu igramo sa osam do devet igrača? 4. Zašto Aleksa kod Pešića izgleda kao vanzemaljac, a kod Žoca kao izgubljen u vremenu i prostoru? 5. Zašto su mladi igrači koji su pre tri godine došli kao talenti u klub (Tristan, Balša, Smajli), na istom ili još gorem nivou nego pre dolaska? 6. Zašto je Partizan jedina ozbiljna ekipa koja igra bez plejmejkera?
B

Baxter88

pre 3 meseca

Sve ti je ovo ok sem poslednjeg prijatelju, ko kaze da je Partizan ozbiljna ekipa?! Gde to, u Beogradu?!
M

Mir i rat ili rat i mir

pre 3 meseca

Ako jedna ekipa u finalu ima 20 jedna 11 bacanja to je pokazatelj kako se sudilo.zvezda koja je igrala agresivnije ima manje fualova.sve jednom prodje upamtite to.to sto mozetw da kradete u srbiji nece ici u evropi.vidi se i na tabeli zadnje 2 godine
e

e

pre 3 meseca

Veceras je bilo nabolje sudjenje na derbijima u poslednjih pedesetak derbija,to su svi imall prilike da vide.To priznaje cak i vecina navijaca Partizana,,tako da bi bilo posteno ove sudije pohvaliti,umesto pokusavati svaliti krivicu za losu igru na njih.Veliko razocarenje Obradovic.
l

lupas glupost

pre 3 meseca

Vi ste u prve dve ekipe u Evroligi koji prave najvise faulova. Prvo se edukuj malo...
a

asdfg

pre 3 meseca

nije ti smetalo zadnjih 10 utakmica gde ste imali 30+ bacanja u derbijima? Ledej je prosli derbi sam izveo 15. I opet ste izgubili.
P

Pobogu...

pre 3 meseca

Da rezimiramo, pobedili smo vas u Evroligi sa evroligaškim sudijama, pobedili smo vas u ABA ligi sa regionalnim sudijama, pobedili smo vas u Kupu sa domaćim sudijama... koga biste vi tačno da dođe da vam sudi? 26.10.2023. Evroliga Partizan 18 Zvezda 21 30.10.2023. ABA liga Partizan 25 Zvezda 27 04.01.2024. Evroliga Zvezda 23 Patizan 21 28.01.2024. ABA liga Zvezda 33 Patizan 26 17.02.2024. KRK Zvezda 21 Patizan 23 Ukupno Zvezda 125 Patizan 113
s

senseimaster

pre 3 meseca

Ne,nego pokazuje način kako je ko igrao,da li na šut ili u reketu,druga stvar koju pokazuje je koeficijen intelingecije tima kako koriste male faulove i treće da to što vam je omogućio bodiroga sa suđenjem u EL neće proći ovde,ovde neće moći da se tako krade
H

Hulio

pre 3 meseca

Treba dodati jos koji milion ..pojacati budzet i pokusati dovesti bar jos dva tri nba igraca
H

Ha ha ha

pre 3 meseca

Da je preuzeo odgovornost to može da kaže samo onaj ko kije ni gledao konferenciju.
u

uskoro...

pre 3 meseca

Onaj je bar otisao svojevremeno u Transilvaniju a ovaj ce uskoro moci samo u "skupstinu" da bude poslanik uz Marjana seljaka i drugove hahaha
Z

ZaGrobare

pre 3 meseca

Samo cu reci da Sasko Filipovski u Nemackoj pravi cuda sa Vircburgom,4ti trenutno i da lepo se vrati,da ga zamole i kazu Izvini sasko,zajebali smo. Redom i Mozliju,Tomasu,Pejdzu, Lendejlu,Mekintajeru,Miki,itd. A i dezava bi ustedela nekih 40 mil eura.
t

to je to....

pre 3 meseca

Ajd zdravo....
P

Psi ho

pre 3 meseca

da li je realno da prve dve vesti pisete o njima a ne o osvajacu Kupa?
K

KCZ

pre 3 meseca

uzmi zeljko majkl dzordanaaaaa
l

lary ptica

pre 3 meseca

covece,ubio si nase mlade igrace..Trifunovic igra 7,5 min iz 15 puta i svaki put mu se deres...osim Kaminskog ovim ostalima strancima ne smes da pisnes...ej bre,stavi prstna celo,kako te bre nije sramota!
D

DranjeNeznanje

pre 3 meseca

Satrobih,momci imaju reskobu psihe,a odrazava se i na zdravlje. Trifunovic vec imao problema. Deri se na stolicu,foteljuvparvputa pa ce ti reci aman vise.
I

Iron

pre 3 meseca

Odlazi cirkus iz našeg belog pardon crno-belog grada...
V

View

pre 3 meseca

Ništa strašno sezona još traje, rezultati se na kraju gledaju. Ima još EL i ABA a to je ono glavno. Ovo lokalno takmičenje gde godinama jedan klub igra sa 2 tima je neregularno kao i KSS koji to organizuje. Ovo nije razlog za večerašnji poraz , sami samo krivi.
V

View

pre 3 meseca

ne kradi mi nick.. botuj pod svojim imenom
K

Kalabasas

pre 3 meseca

Teo sa 37 g doktor kosarke za sve klince koji dolaze nba prospekte,strance s jakim ugovorima a igra peske,Kada obrade tri godine vuces trifu koprivu andjusu a sad i jaramaza,trifu,plus avram limitirani zajedno 4p...to je to sta su oni za sta imaju ugovore A lazic 8 p covek u EL daje 2 p na svake tri utakmice ... Onda si prisiljen da iskidas pantera 35min.... Ledej nije ni izlazio i to je to ...
д

делија

pre 3 meseca

Да скренем пажњу на заслужено освојен трофеј од стране ККЦЗ, што налаже да вам буде ударна вест наредна 24 сата. Одмах иза ње феномен у лику Милоша Теодосића. Ове јахаче магле оставите за неки други дан. Будите коректни и професионални.
J

Jao

pre 3 meseca

Nema ništa od toga druže. Zna se čije su sluge.
x

xdxd

pre 3 meseca

ti si jahac kobasice

Fear The Beard

pre 3 meseca

Covic i Radonjic oterali tzv generala u Rumuniju,a sada Covic sa Sferopulosom salje rumenigea u penziju.
P

PUTA MADRE

pre 3 meseca

Beard@@ Pa naravno su ga oterali I na vreme, inace bi Vas on ugasio.
J

Jes

pre 3 meseca

Pa sto menjate trenere na svakih 6 meseci u kosarci i u fudbalu posle silnih tih trofeja?
J

JT

pre 3 meseca

Ljudska nula.
l

lopta

pre 3 meseca

Smesno
M

Mikac678

pre 3 meseca

PET sudija koji sude EL nisu sudili a mogli su finale zašto je tako, možda najviše zna lice sa torbom
o

oleola

pre 3 meseca

Pitaj Danilovica ?
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 3 meseca

KME, KME....
G

Grr

pre 3 meseca

Dsnilović je odavno na državnim jaslama još kad jr prvi udario nož u leđa DV.
J

Jan

pre 3 meseca

Čoveče ovaj preuzima ogdovornost a svi mu krivi osim njega. Gde su te druže oštetile sudije? Za ono na parketu naklon, za ovo sramota

Fear The Beard

pre 3 meseca

Cestitke Zvezdi,ALI....Preuzimam odgovornost,ALI....Ovom konferencijom je pljunuo na citavu svoju karijeru,izgubio je obraz i dostojanstvo.Secamo se svi i one konferencije posle poraza na EP
H

Hej

pre 3 meseca

Nije ga odlikovao Aca sa Karadjordjevom Zvezdom, pa mu krivo. Mislim zbog Zvezde.
0

09999

pre 3 meseca

ZELJKO VRIME JE
p

pravac Rumunija

pre 3 meseca

I kamen bi zaplako..
c

choveche

pre 3 meseca

zar ne vidiš, panter te ukopava i srozava ti sve što si do sad napravio... on ti je najgori izbor u karijeri!!!
M

M99

pre 3 meseca

"Preuzeo odgovornost", pa napao sudije (nije imao Javora i kompaniju) i krenuo da spinuje oko drzavnog projekta, dok se zahvaljivao drzavi na pomoci x puta...E moj rumeni...
s

srka

pre 3 meseca

Penzija!!! Ništa pametnije od toga.
2

24.232

pre 3 meseca

Limit je da ne postoji limit u budzetu i onda je to kao uspesan trener... Sa ekipama i parama koje je on dobijao u karijeri i Muta bi bio uspesan.
G

Gospodine

pre 3 meseca

Promeni igrace prijatelju. Pojedini nisu za Crnokosu Kosjeric