""
""

Zrinjski su potopili u Moravu! Da li će Borčeva četa nasukati i Tamiš u KLS-u?

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.11.17. | 12:32

“Ukoliko želimo visok plasman u KLS ligi moramo dobiti u Pančevu”, kaže trener Borca

U sredu su košarkaši Borca  pružili odličnu partiju protiv Zrinjskog iz Mostara čije su ABA 2 ambicije u Čačku, bukvalno potopljene u košarkašku Moravu. Naravno, taj rezultat je pozitivno brojanje za četu Raška Bojića koja ide dalje.. Na redu je Pančevo, a sledeća meta je Tamiš, ovoga puta na koloseku KLS-a…

Izabrane vesti

Šta li Raško Bojić sprema domaćinu, kome svakako neće biti lako da se odupre Borčevoj mašini koja uprkos umora zbog utakmica u ABA 2 ligi, ali i u KLS-u ima solidne, čak odlične rezultate imajući u vidu sve okolnosti s kojima se nose košarkaški kolektivi van prestonice. Jednostavno rečeno, Borac je svojim nastupima opravdao ime, odnosno klupsku tradiciju velikih imena kluba, pre svega Radmila Mišovića, Dragana Kićanovića i Željka Obradovića!

18.00: (2,55) Tamiš (14,50) Borac Čačak (1,60)

,,Utakmica u petak protiv Tamiša izuzetno je važna za nas. Do te utakmice imali smo samo jedan večernji trening, tako da sve svoje kapacitete moramo usmeriti na taj meč. Doduše, nakon nešto više od mesec dana polako se privikavamo na ritam igranja, ali i na režim rada i treniranje. Tamiš je ozbiljan tim. I naša pozicija na kraju sezone zavisi najviše od toga šta ćemo uraditi tokom srpskog takmičenja”, kaže Raško Bojić, svestan činjenice da čak ni loše odigrana poslednja deonica u utakmici sa Zrinjskim iz Mostara ne može pomračiti odličan utisak koji su ostavili momci iz grada košarke. To ukazuje da se Borac polako navikava na zgusnut regionalni i nacionalni raspored utakmica, a i šutevi van linije 6,75 im sve bolje idu.  
“Sve u svemu, očekujem da ćemo potpuno spremni i motivisani ući u utakmicu protiv Tamiša, i za razliku od meča na Zlatiboru očekujem povoljan ishod“
, zaključio je Bojić.

Utakmica između Tamiša i Borca biće odigrana u petak 10. novembra sa početkom u 18 časova, uz prenos na televiziji Arena. 

KLS - 5. kolo

Petak

18.00: (2,55) Tamiš (14,50) Borac Čačak (1,60)

Subota

14.30: Beovuk - Spartak
18.00: Vršac - Radnički
18.00: Zlatibor - Vojvodina

Pišu: Đurđe Mečanin/Nikola Minović
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(Foto: Starsport)


tagovi

KK Borac ČačakKK TamišKLSRaško Bojićsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara