Zvanično: Pulen potpisao za Cedevitu, igraće protiv Zvezde u subotu

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.11.18. | 15:27

Sokići dobili novog-starog igrača

Cedevita od danas ima novog-starog igrača. U pitanju je američki plejmejker Džejkob Pulen koji danas se priključio ekipi u Beogradu, zajedno sa Tonijem Katićem. U Beograd je stigao i ostatak ekipe iz Istanbula posle gostovanja Tofašu. Pulen je potpisao za Cedevitu do kraja sezone.

Cedevita u subotu 21:00 igra sa Crvenom zvezdom derbi 6. kola ABA lige.

Izabrane vesti

Pulen je istakao da će startovati u meču protiv crveno-belih iz Beograda. 
"Stvarno sam srećan što sam se vratio i jedva čekam da zaigram. Odradio sam nekoliko treninga, gledao ekipu u pobedi protiv Budućnosti i pre toga protiv Lokomotive. Ekipa je dobra, ima dosta mladih igrača. Moramo da vidimo kako da krenemo da pobeđujemo u ABA ligi. U pristojnoj sam formi, spreman za igru. Naravno, moram da uhvatim takmičarski ritam, ali i to će brzo. Tu sam. Od pre par godina u Cedeviti sećam se da sam se dobro zabavljao, da smo igrali puno sjajnih utakmica u velikim dvoranama i pobeđivali. Sada, startujem protiv Crvene zvezde u Beogradu! To je zabavno", rekao je Pulen

Igrač koji se više puta dovodio u vezu s Crvenom zvezdom.

Pulena je dočekao i trener Slaven Rimac.
"Treba videti koliko je to daleko od prave sportske forme, od pravih utakmica, makar je na treninzima (Pulen je odradio desetak treninga sa ekipom) bio OK. Sigurno je da je kvalitetom i iskustvom kvalitetno pojačanje, onako kako je onda igrao za Cedevitu ABA ligu i iskreno se nadam da će to pokazati i na terenu", rekao je Rimac.

 


tagovi

CedevitaDžejkob Pulen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara