Komentari na vest

Zvezdin poslednji veliki ispit pred plej-of: Najbolja Budućnost ove sezone

K

KLJAJICEVO

pre 3 meseca

Prvo Zvezda nema bolji skor od svih svojih rivala, od Partizana je ubedljivije porazena nego sto je dobila. Drugo, postaviti EL tabelu ispod teksta o ABA ligi je takodje za svaku kritiku. Ovde kod nas radi ko koliko hoce i mora, preko toga nista, pa i po cenu da se bruka.
@

@zijani

pre 3 meseca

ako nema gde da se stane, dodji prevozom, ne budi seljak
m

m11

pre 3 meseca

igra li Teo?
И

Иван Грозни

pre 3 meseca

Небитна утакмица. Главни играчи морају се одморити.
K

Kemp

pre 3 meseca

Pobjeda večeras nije "imperativ" , jer smo tako u mogućnosti, tako da složio bi sa komentarima da Tobi,Lazarević,Lazić,Smart,Davidovac trebaju da igraju 30+ minuta, a ostali da odmaraju.

Crazy-North

pre 3 meseca

Da sam na mestu nekom da se ja nešto pitam Lazarevic,Gilespi,Smart,Tobi bi na ovoj utakmici imali 30+ minuta. Teo, Neda,Gidraitis,Hanga,Bolomboj mi ne bi bili ni u protokolu za ovu utakmicu. Mitrovica bi pokušao da razigram pa rezultat ako dodje dodje igrati pošteno pa šta bude…
O

Odlazi Covicu

pre 3 meseca

EL je davna proslost, odmoriti glavne igrace danas i izgubiti ovo. Futura ako dobije Smogovce kuci mozda moze i do drugog mesta ped play off, sto bi bilo jako lepo. Spremati ekipu i odmarati glavne igrce za KRK....
@

@odlazi

pre 3 meseca

Slabo si iskompleksiran od Partizana, ajde ajde moze to i bolje.
V

Vasilis

pre 3 meseca

Ne znam samo sta cemo za kup. Imamo 11 igraca na raspolaganju pod uslovom da se neko od domacih ne povredi (Teo, Nedovic, Luka).
J

Junker

pre 3 meseca

Jedino je vazno do kraja sezone sacuvati Teodosica. Posle ove utakmice moze da igra Aba ligu po 10 min, cak i neka gostovanja u EL da preskoci.
o

obziromMMM

pre 3 meseca

Da je osigurano prvo mesto i da se sa Buducnoscu moze igrati samo u finalu ABA lige gde ce Zvezda biti domacin, danas treba odmoriti glavne igrace i oporaviti rovite za Zalgiris i kup a zatim i Bajer.
Б

Блок

pre 3 meseca

И да изгубимо ,одмарајући играче,први смо па смо први. Будућност онда може да буде друга и да има предност домаћег терена против партизана.
S

Samo sanjaj

pre 3 meseca

Titula ostaje kod nas,a vama srecno u EK-u.
@

@blok

pre 3 meseca

I ti si isto slabo iskompleksiran od Partizana. Ma nisi uopste. lazu te sinko . Hhahaahahahaahaahahahaha
Б

Блок

pre 3 meseca

Лик извриштао сам себи на коментар...није ти лако. Па ко је мом клубу главни ривал , Тотенхем? Причаш о комплексу ...а ушао на вести о Звезди. Поклопити такве попут тебе,лаганезе.
P

Petak. Arena.

pre 3 meseca

Svi na Žalgiris u petak !
p

parking

pre 3 meseca

pazite na pauka
m

matoriekspert

pre 3 meseca

A šta ćete tamo? Samo se cimate a onda buć
Z

Zijani

pre 3 meseca

Neće pauk pa nema gde da se stane a to je samo 2 sata nek se strpe lolalci oko arene ne smeta to toliko nego vole da drame u ljubimorni su vrv šta znam,Ajmo svi breee:)))))