Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Fener dao 23 poena za poluvreme pa dobio Karšijaku

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.05.21. | 20:36

Odbrana je presudila - 62:67

Napad je mogao da bude znatno bolji, ali Fenerbahče može da se pohvali da je pre svega odbranom uspeo da dođe do 2:1 u seriji tako što je savladao Karšijaku sa 67:62 u gostima u trećem meču serije polufinala plej-ofa.

Najzaslužniji za ovu pobedu Fenerbahčea bili su Melih Mahmutoglu i Jan Veseli. Mahmutoglu je završio utakmicu sa 18 poena i četiri skoka, dok je Jan Veseli dodao 10 poena, šest skokova i pet asistencija. Nando De Kolo je bio odličan sa 15 poena i četiri asistencije, dok je Marko Gudurić dodao četiri poena, dva skoka i dve asistencije.

Izabrane vesti

Uzbudljiv dvomeč nastavljen je u Izmiru, a treba reći da se Fener ozbiljno namučio u prvom poluvremenu. Tim Igora Kokoškova ubacio je samo 23 poena u prve dve deonice, dok je Karšijaka tek za nijansu bila bolja sa 29 poena. Fener je dao samo devet poena u drugoj četvrtini.

Ipak, treća deonica je najavila da će Fenerbahče da preokrene stvari, pa je tada Fener ubacio poen više nego u celom prvom poluvremenu! Takav tok igre doneo je neizvesnu završnicu.

I ta neizvesnost je trajala do poslednjih minuta… A tamo se Fener iskustvom domogao prednosti od 2:1 u seriji i tako je ekipa Igora Kokoškova uspela da vrati brejk.

I sada je na pobedu daleko od finala.


tagovi

Marko GudurićNando De Kolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara