Andrea Đani (©CEV)
Andrea Đani (©CEV)

Andrea Đani naredne sezone neće voditi Modenu

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.04.23. | 17:54

Posle četiri godine došlo je vreme za rastanak

Na kraju sezone razdvojiće se putevi Modene i trenera Andree Đanija. Nekadašnji reprezentativac Italije će napustiti klupu posle četiri godine, a informaciju o njegovom odlasku preneo je sam klub na zvaničnom sajtu.

Od 1996. do 2007. godine Đani je bio igrač Modene, a na istom mestu je započeo trenersku karijeru. Prvu epizodu u trenerskom odelu imao je tokom sezone 2007-2008.

Izabrane vesti

Posle više od decenije odlučio je da se vrati i ostavi još veći trag u ulozi stratega.

Prošle su četiri godine - ponovo je došlo vreme za rastanak.

"Obaveštavamo vas da Andrea Đani naredne sezone više neće biti u ulozi glavnog trenera. Želimo da izrazimo veliku zahvalnost za posvećenost i profesionalizam, koji je pokazivao tokom četiri godine. Sve što je radio je kulminiralo pobedom u CEV kupu, to je uspeh koji nećemo zaboraviti. Priče Modene i Andree Đanije su do sada bile i biće uvek povezane nezaboravnim zajedničkim emocijama. Modena mu želi mnogo sreće u životu i karijeri. Modena je bila, jeste i uvek će biti njegov dom", navodi se u saopštenju kluba.

Modena za koju igra nekadašnji reprezentativac Srbije Dragan Stanković još nije završila sezonu, jer je čeka još utakmica u razigravanju za petu poziciju.



tagovi

Andrea ĐaniOK ModenaDragan StankovićErvin Ngapet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara