Benet Vigert (©Reuters)
Benet Vigert (©Reuters)

Benet Vigert mora na brijanje

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.02.24. | 02:35

Posle 30 mečeva bez poraza u svim takmičenjima, rukometašI Magdeburga izgubili u Hanoveru (27:28), pa će trener šampiona Evrope morati da promeni imidž

Čudan je trener Benet Vigert. Napravio je revoluciju sa Magdeburgom, doveo ga prošle godine do titule rukometnog vladara Evrope u Kelnu, kasnije je odbranjena kruna na Super Globu, nezvaničnom šampionatu sveta.

Mladi nemački stručnjak je sujeveran. Ne brije se tok njegov tim ne izgubi. Pošto trenira najboji tim Evrope, porazi su retki, ali... Desilo se. U nedelju popodne, posle 30 mečeva bez poraza, šampion Evrope je pao u Hanoveru – 27:28 u prvenstvu Nemačke.

Izabrane vesti

Vigert će sada morati dugu i gustu bradu da obrije. Novi lider Bundelige, najjačeg šampionata na svetu je Fukse Berlin, za koji igraju srpski reprezentativci Mijajlo Marsenić i Dejan Milosavljev. Lisice su u subotu slavile protiv Lemga u prestonici Nemačke sa 30:26.

Flensburg, koga ćemo u utorak da gledamo u dvorani Slana Bara, u drugom kolu Top 16 Lige Evrope protiv srpskog prvaka Vojvodine, pregazio je u Manhajmu Rajn Nekar Leven sa 35:26 i sada je treći u šampionatu.



tagovi

EXTRA TIMEBenet VigertRK MagdeburgRukometna Bundesliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara