""
""

Berni Eklston je kategoričan: Izbačen sam, ali nikada više u F1

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.07.17. | 12:46

Stari bos je očekivao tranziciju, a dobio je pedalu. Oporavio se od svega i nema nameru da se reaktivira

Mnoge stvari su se promenile od kada je Berni Eklston prodao svoj glomazni paket deonica najbržeg sporta. Bio je do prošle godine glavna karika F1 lanca, čovek bez čijeg “amin” ništa nije moglo da se realizuje, da bi se sada 86 godina stari doajen sportske organizacije našao u zakulisnoj ulozi. Njegova poruka je:”Ne, nikada više u Formulu 1”…
“Izbačen sam, došao je neko drugi ko će sigurno uraditi bolji posao od mene. Iskreno, bio sam šokiran kada su me zamolili da odem… Mislio sam da je plan tranzicija, da ostanem još tri godine! Sada sam se i od toga oporavio. Ne, nema šanse da se vratim u Formulu 1”, rekao je Berni Eklston na BBC-ju.

Izabrane vesti

Na kraju, dobro je reći da se ime starog gazde najbržeg sporta sve ređe spominje. Ipak, poštuju se njegove reči iako je neosporna činjenica da su se promenama na čelu najbržeg cirkusa stvorili uslovi veće konkurentnosti za znatno uzbudljiviji šampionat. Zbog svega Britanci pozitivno ocenjuju putešestvije Formule pod Bernijevom dirigentskom palicom, kao i drastičan zaokret koji je bio potreban megalomanskoj popularnostiu sporta sazdanog na tradiciji i adrenalinu brzine.

(Foto: Action Images)


tagovi

Formula 1Berni Eklston

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara