""
""

BET INFO: Nemačka Moto GP tradicija kaže Markez – MOZZART sve overava kvotom 1,70

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.07.17. | 09:27

Doktor će se teško probiti do prve pozicije sa devetog startnog mesta. Učini li to, kvota 9,00 će biti pravi dar s nemačkih nebesa za hrabre VR46 kladilačke vernike

Možemo li danas da otkinemo parče kladilačkih snova uz siguricu ili hazarderski tip na Moto GP trku za VN Nemačke? Sigurno da možemo, ali pre svega moramo da znamo da tiket s pozivom na startni broj 93, odnosno „keca“ na Marka Markeza vredi MOZZART kvote 1,70. Isti hazarderski pokušaj s pozivom na VR46 ideologiju vredi MOZZARTOVOG koefincijenta 9,00!

Izabrane vesti

NA KLIK SI OD KOMPLETNE PONUDE MOZZART KVOTA ZA VN NEMAČKE

Tipovanje na Valentina Rosija nosi visoku kvotu pre svega zbog loših kvalifikacionih predispozicija, odnosno starta sa devete pozicije, odnosno iz trećeg reda u startnom gridu. Mark Markez bi se mogao smatrati favoritom jer pol-pozicija ukazuje na mogućnost osvajanja trke na Saksenringu koje se danas vrednuje kvotom 1,70. Španac je uz sve to prošle sezone slavio na istoj stazi, a to mu je ujedno bila i četvrta pobeda na VN Nemačke! Ako na sve to dodamo da Markez tradicionalno dobro vozi u Nemačkoj, da mu je ovo šesta pol-pozicija, odnosno osma ukoliko računamo i dva prva startna mesta u Moto 2 klasi, jasno je zbog čega je motocilista Repsol Honde po svim statističkim parametrima „kec“ na neviđeno.

ODIGRAJ MOĆAN TIP ZA VELIKI PROBOJ ROSIJA DO POBEDE

Važno je napomenuti da danas sa drugog mesta u 14.00 startuje Danilo Petruči zbog 160 hiljaditinki zaostatka za liderom na kišnom treningu. Sa treće pozicije startuje Dani Pedrosa, a zatim Kal Kračlou, Jonas Folger, Horhe Lorenco, Pol i Aleiš Espargaro, Valentino Rosi i Andrea Doviciozo. Maverik Vinjales kreće sa 11. pozicije, a važno je napomenuti da je na kvalifikacijama bilo kontakta između Marka Markeza i motociliste Movistar Jamahe. Naime, Repsol Hondin motocikl vođen Markezovom rukom u jednom trenutku na sredini kvalifikacija je usporio, pa Maverik Vinjales nije mogao da izbegne kontakt u sustizanju...

To bi ukratko bio siže svih okolnosti koje su dovele do formiranja startnog grida pred VN Nemačke. Naravno, tradicija je na strani Repsol Hondine perjanice, ali ne treba zaboraviti da Valentino Rosi na kvalifikacijama nije isto što i Doktor na trci. Zato kažemo da on može do nekog od mesta na podijumu staze Saksenring.

* Napominjemo da su kvote priazane u rubrici bile aktuelne u trenutku objavljivanja i da su podložne promenama do termina početka takmičenja.

(Foto: Action Images)


tagovi

bet analizabet infoDani PedrosaJamahaKal KračlouMark MarkezMoto gpRepsol HondaValentino RosiVN Nemačke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara