Komentari na vest

Bianka Buša: Biće teško probuditi se iz ove faze u kojoj konstantno gubimo

@

@jedinstvo pazova

pre 11 meseci

Vidi zvanicnu listu blokera pa se javi
N

Novi Pazar

pre 11 meseci

Pitaj bilo koga iz Tent-a dal je Henna prodata ili ne. I pitaj doktora reprezentacije kako je igrala sa slomljenim stopalom!? Sram vas bilo. Napadate dijete od 18 god. A nista vam krivo nije. Ljubomorne jadne duse.
s

stanje stvari

pre 11 meseci

Uzged i neke sadasnje igracie iz prve postave A selekcije su sa 17 godina i mladje gurane na odbojkasku pijacu da bi menadzeri zaradili! I Lozo i jos mladja Uzelac npr itd..Igrale su pre 3 godine Ligu Evrope,a nisu bile ni blizu reprezentacije. Neke su i postale ozbiljne igracice. Ja sam samo rekao da je ta praksa pokazivanja i prodaje igracica kroz reprezentaciju - losa. I nece svi selektori to da rade.
s

stanje stvari

pre 11 meseci

Novi Pazar | 05.06.2023. U 14:47 I pored toliko krivaca ti nadje Henu da okrivis. Kao slucajno jedinu ne srpkinju,a? Ni ubacili je nisu ljudski pa da je okrivis. Nije ni sansu dobila. Za tvoju info Hena se prodala jos u Januaru ove godine u Italiju. I Italijani blesavi. Na sve turnire u zadnjih 3,4 god.je bila najbolhi bloker a i sad je najbolji bloker u drzavi. Pozz. __________________________________________ Zasto lazete? Gde sam okrivio Henu? Jasno sam napisao da ona NIJE KRIVA za bedno izdanje srpske reprezentacije. I nisam nigde stavio da je ona losa odbojkasica! Naprotiv, zelim joj da bude standarni clan reprezentacije. Ona je drzavljanka Srbije i igar za svoju zemlju! Nikakvihaancionalnihk konotacija tu nema - izadjite iz te price! Samo sam rekao da cesto neki menadzeri iz radnih interesa traze da na odredjena takmicenja idu igracice koje u tom momentu jos nisu spremne da budu u prvoj postavi. A to JESTE TACNO. Ako Hena bude igrala i na narednom turniru , znaci ako ne ubace umest nje neku drugu mladu igracicu, izvinicu se ovde javno. Neka bude ona standardni clan ekipe - i bice sjajno.
s

stanje stvari

pre 11 meseci

Shvatite ljudi, dok je bio Terzic mi smo imali kontinuitet rezultata ( niko mu ne moze negirati znanje i da je svojio masu medalja) , ali emenadzerisalo, na neka takmicenja poput Svetske lige /sada Lige nacija/ vodjene su igracice samo da se prodaju i budu na oku menadzerima. I to je bila praksa koja je tolerisana. Svi zarade nesto. Santoreli nije usao u tu semu. Nije poveo na Ligu nacija nikoga koga on nije hteo. Izazvao je odbojnost u menadzersko-trenerskim krugovima u Srbiji jer je narusio okostalu praksu i oštetio neke dzepove za vise nego solidnu sumu novaca. Zato su mnogi jedva docekali da mu vide ledja. Nije, naime, pihvatao "dobronamerne sugestije". OSS je cutao svo vreme dok su ga Turci zvala i nudili vecu lovu, a on je cekao da neko iz naseg saveza reaguje. Kako se to nije desilo - otisao je. Uz veliko olasanje, vrh OSS odmah je proizvedo Gvidetija za selektora, a kako i ne bi - pa neki ljudi iz srpske odbojke su "na ti" sa njim i racunaju d ace on shvaiti potrebu da neke igracice "budu na oku". Slucaj Kurtagic je jasan da jasniji ne moze biti. Devojka ide vani i treba jos malo da se digne cena, kao sto je to pre radjeno sa mogim drugim odbojkasicama. To sto je igrala 2 minute u 4 utakmice - to "nije bitno". Videcete kako ona nece ici na naredni turnir, jer je red da se sada gurnu neke druge devojke zarad menadzerisanja. Naravno da Kurtagic nje kriva za ovu bedu od nase igre vec domaci "treneri" koji su spremali ovaj tim u BG, ali i Gvideti ciji sistem devojske nisu do sada igrale. Taman su usvojile sistem rada sa Santorelijem, a sada valja neke stvari iznova. I sve zbog potrebe da se vrati stari sistem prodaje igracica. Tako smo nagrizil i jedini preostali kolektivni popularni sport u kome smo bili svetski vrh. Gvidetija zato niko u OSS nece dirati. Moze samo sam otici.
B

Bravo

pre 11 meseci

Bravo za komentar!
N

Novi Pazar

pre 11 meseci

I pored toliko krivaca ti nadje Henu da okrivis. Kao slucajno jedinu ne srpkinju,a? Ni ubacili je nisu ljudski pa da je okrivis. Nije ni sansu dobila. Za tvoju info Hena se prodala jos u Januaru ove godine u Italiju. I Italijani blesavi. Na sve turnire u zadnjih 3,4 god.je bila najbolhi bloker a i sad je najbolji bloker u drzavi. Pozz.
@

@Novi Pazar

pre 11 meseci

Jedini koji laže ovde si ti, jer Hena Kurtagić nije još uvek nigde prodata zvanično. Sve što se priča i plasira su spekulacije. Zato je i povedena na ovo reprezentativnu akciju da bi joj "porasla cena" jer su nakon uvodne ložane svi malo povukli ručnu. A o tome kako je poslednje dve-tri godine u domaćem prvenstvu "povređena" uvek protiv najjačih ekipa, a statistiku nabija protiv Asa iz Batajnice (pride statističari imaju urgenciju da istu šminkaju da lepše izgleda kada se menadžerski predstavi) neću - jer je poprilično degutantno. I ne radi se o tome što je iz Novog Pazara jer isto se radi konkretno sada i za Taru Taubner, a i pre njih Mirosavljević i slične, koje nisu iz Novog Pazara.....
j

jedinstvo pazova

pre 11 meseci

Minja Osmajic je bolji bloker od Hene, kompletnija je jer ima i napad.
S

Slabo

pre 11 meseci

Buša Crnogorka naša lepa. Kao i Silvija Popović.Raša sa Kosova.Blagojević iz Bosne kao i Brankica.Tijana iz Republike Srpske. Nema.njih.nema.ni rezultata...
B

Brundo

pre 11 meseci

Menjajte Gvidetija.Greska je sto je on uopste i postavljen tu.Bas ste se usrecili sa njim.Turci su se godinama zalili na njega da unosi losu energiju, ubija samopouzdanje i pravi cudne izmene.Jedini razlog zasto je 5 godina bio selektor Turske je sto je imao velikih uspeha sa Vakifbankom.On unistava ritam igre.Treba ga promeniti dok ima vremena, inace nema nista od EP i plasmana na OI.
a

a neeeee

pre 11 meseci

Pa kako to.Zar on.nije najbolji osvojio komediju od takmicenja ligu sampiona.Lako pobediti UB i Zvezdu hajde pobedi Ameriku,Tursku,Pa ni Kanadu ne moze kad mu das najbolji tim sveta i prvu reprezentaciju na FIVB rang listi.Sad se vidi koliko moze na visokom nivou.Ocigkedno je da Turci nisu imali strpljenja vise.Ko vele.neka ga u Vakifu tu ce u narednih 10 sezona uzeti 7 liga prvaka al u reprezentaciji sem evropskog on medalju uzeti ne zna.Mi smo u Parizu nadrljali.Svetsko takodje.Na evropskom ce uzeti bronzu.Sreca pa imamo laku grupu za Pariz inace sa ovim trenerom nema sanse da bi videli olimpijske igre.Neznalica teska.Nije dostojan reprezentacije Srbije.Kovac je smenjen kao i Nikola zbog loseg rezultata.Ovaj ako ovako nastavi sledece nedelje odmah smena.Ovako moze da nas vodi bilo koji trener iz super lige Srbije.
K

Komedija Superliga

pre 11 meseci

Treneri iz Superlige su i uradili ovogodišnje pripreme reprezentacije.Njihov rad se vidi...