(©FIVB)
(©FIVB)

Bianka Buša: Biće teško probuditi se iz ove faze u kojoj konstantno gubimo

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.06.23. | 20:40

"Ali, verujem da će vremenom sve doći na svoje", rekla je reprezentativka Srbije posle četvrtog poraza u Ligi nacija

Snuždene su bile odbojkašice Srbije posle poraza od Kanade. Delovalo je da su neke od njih i na ivici suza... Nisu navikle ove devojke da gube, pa čak i kad je u pitanju Liga nacija, koja nikada nije bila prioritet.

Sada su u seriji od četiri poraza - neslavno su započele ove takmičenje i nije im nimalo prijatno. Izgubile su od Amerike, Turske, Poljske i Kanade.

Izabrane vesti

Sa prva tri protivnika je mogla da se očekuje drama, ali protiv Kanade su se svi nadali da će doći Đovani Gvideti do prvenca. Nije se to desilo, izgubljen je meč posle pet setova.

"Čestitke Kanadi na fenomenalnoj borbi. Nažalost, nama je ovo četvrti poraz za redom, biće teško probuditi se iz ove faze u kojoj konstantno gubimo. Ali, ja verujem da će vremenom sve doći na svoje. Prvi je vikend, nismo mnogo trenirale zajedno. Juče smo imale tešku utakmicu, danas isto. Sutra odlazimo kući, gde ćemo nastaviti sa treninzima. Posle nas očekuje novi turnir na kome se nadamo boljim partijama i novim pobedama", rekla je posle utakmice Bianka Buša.

Nije bilo lako ni Maji Aleksić da priča posle još jednog poraza.

"Nismo dobro počele turnir, videlo se to od prve utakmice. Nadali smo se da će iz utakmice u utakmicu da bude sve bolje, stvarno smo se trudile. Ja ne mogu da kažem da nismo dale svoj maksimum. Stvarno smo dale sve od sebe, to se moglo videti i u odbrani. Jednostavno, malo je falilo, nismo imali te sreće koja nam je bila potrebna. Očekuje nas drugi turnir za deset dana, već za pet treba da putujemo u Brazil. Biće veoma naporno. Ali, pre svega treba malo da razbristrimo glave, da se slegnu malo utisci sa ovog turnira. Mi nismo navikle da ovako počinjemo bilo koji turnir. Mislim da je to glavno - da razbistrimo glave, odmorimo se i da budemo spremne za Brazil jer nas tamo očekuju jaki protivnici", podvukla je Aleksićeva.



tagovi

Liga nacija za odbojkašiceženska odbojkaška reprezentacija SrbijeBianka BušaMaja Aleksićodbojkaški savez srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara