BIG odustao od međunarodnog projekta, ponovo sve karte na Nemcima

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.02.24. | 21:36

SyrsoN se vratio, JDC stigao

BIG se vratio punom nemačkom sastavu dovođenjem bivšeg 00NATION dueta koji čine Johannes "tabseN" Wodarz i Florian "syrsoN" Rische.

Malo više od pola godine nakon njihovog dolaska, Mateusz "mantuu" Wilczewski i Elias "s1n" Stein napuštaju BIG. Podsetimo, BIG je zbog Poljaka prešao na komunikaciju na engleskom jeziku, ali velike promene koje su uveli nisu dovele željene rezultate, pogotovo u ovoj godini.

Izabrane vesti

BIG je doživeo potpuni fijasko u EU RMR zatvorenim kvalifikacijama zbog čega su se oprostili od potenciijalnog učešća na prvom CS2 Majoru, da bi potom ostvarili neuspehe i u grupnoj fazi prolećnog BLAST-a, kao i u IEM Katowice plej-in fazi.

I pored toga BIG se upravo danas vratio u top 20 timova sveta, ali to je slaba uteha za vodeću nemačku CS2 ekipu.

BIG je iskoristio raspad 00Nation ekipe, a kao glavna vest je povratak syrsoN-a, koji je proveo tri godine aktivno igrajući za BIG, a potom i skoro godinu dana na klupi. Sa njim dolazi i JDC koji se proslavio igrajući za MOUZ od marta 2022. godine kada je unapređen iz akademije u prvi tim, pa sve do juna naredne godine.

BIG sada čine:

Johannes "tabseN" Wodarz

Florian "syrsoN" Rische

Jon "JDC" de Castro

David "prosus" Hesse

Karim "Krimbo" Moussa

Fiath "gob b" Dayik - trener

Ukoliko ne budu nigde igrali tokom februara, BIG će debitovati u novom sastavu 6. marta na BLAST PRemier Spring Showdown 2024.



tagovi

esport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara