""
""

Bolt je, ipak, srušen (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.08.15. | 15:38

Nezgoda Jamajkanca po završetku trke na 200 metara

Nema mu ravnog. Niko ne može da mu doskoči. Ili se, možda, varamo? Po završetku finalne trike na 200 metara na Svetskom prvenstvu u Pekingu Jusein Bolt je završio na - zadnjici.

Izabrane vesti

Kako?

Dok je slavio još jednu ubedljivu pobedu nad Amerikancem Džastinom Getlinom, najboljeg atletičara sveta na tartan stazu stadiona Ptičije gnezdo oborio je kamerman, vozeći popularni segvej. Nije vodio računa kako upravlja popularnim dvotočkašem, pa je srušio Bolta. Srećom, bez težih posledica.

I

Inače, od Berlina 2009. kad je počeo vladavinu svetskim sprintom, Juseinu Boltu je drugo zlato u Pekingu (u nedelju trijumfovao na 100 metara) bilo čak deseto na planetarnim šampionatima. Podsetimo, u glavnom gradu Nemačke bio je najbolji na 100, 200 i u štafeti četiri puta 100 metara, dve godine kasnije u južnokorejskom Daeguu je ispustio krunu na najbržoj deonici (pobedio njegov zemljak Johan Blejk), ali je u Moskvi 2013. ponovo bio najbrži u sve tri discipline.

Na aktlenom šampionatu u Pekingu osvojio je dva zlata, a u subotu ima šansu za hert-trik, jer sa Jamajkom trči štafetu četiri puta sto.

 

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Svetsko prvenstvo u atleticiJusein Boltatletika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara