""
""

Bulijeovo pomirenje sa stvarnošću: Meklarenu treba čudo da zadrži Alonsa

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.05.17. | 14:36

Nezamislivo deluje i sama informacija da se legendarna ekipa iz Vokinga toliko srozala da sebe smatra inferiornim pregovaračem u dijalogu sa Fernandom Alonsom

Na početku priče mora stajati njena suština, jer svaki uvodni komentar bi bio samo traćenje redova kada je status Meklaren Honde u planovima o pregovorima o novom ugovoru sa Fernandom Alonsom u pitanju!
„Meklaren mora da isporuči nemoguće kako bi zadržao Fernanda“, rekao je Erik Bulije, prvi čovek ekipe iz Vokinga.

Izabrane vesti

„Bilo bi glupo kada bih rekao da je to moguće… Ja još uvek verujem da je tako. Moramo gledati timski interes, a deo tog interesa je zadržavanje Fernanda. U potpunosti razumem celu situaciju i to je jasno od prvog dana! Ako nismo konkurentni, on će otići“, rekao je Bulije da bi nakon toga dao očajnički zaključak tužnoj priči o Meklarenovom gubitku svega, pa i sportskog samopouzdanja.
“Ali on je takođe rekao da voli ovaj tim! Fernando voli bolid i voleo bi da ostane u ekipi. Dakle, na nama je da isporučimo nemoguće u narednih pet meseci i on će onda biti uveren da treba da ostane“ zaključio je Bulije, a komentar ni na kraju ne bi trebalo dati. Sve je jasno.

(Foto: Action Images)


tagovi

Erik BulijeFernando AlonsoFormula 1Meklaren

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara