©Star Sport
©Star Sport

Delfini zadovoljni ostvarenjem prvog cilja: Brutaliti Amerikanaca nas vratio u igru

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.02.24. | 18:08

"Sada imamo tri dana pauze da se pripremimo za uvek važno četvrtfinale. Nadam se da ćemo i dalje biti u ovom ritmu i da ćemo nastaviti sa pobedama", poručio je Nemanja Vico

Srbija će biti u prilici da brani zlato na Olimpijskim igrama, što je bio glavni cilj Svetskog prvenstva u Dohi, pa Delfini mnogo rasterećeniji dočekuju završnicu šampionata.

Vrlo brzo su srpski igrači napustili bazen, željni odmora posle teške utakmice, pa će čuvati snagu za četvrtfinale gde će im rival najverovatnije biti Hrvatska.

Izabrane vesti

"Čestitam momcima na pobedi i direktnom plasmanu u četvrtfinale. Jako teška utakmica. Bili smo tromi, spori u početku, baš smo teško igrali. Brutaliti Amerikanaca nas je vratio u igru, mirne glave smo iskoristili sve šanse i obezbedili prednost za pobedu. Sada nam ostaje priprema za četvrtfinale. Jedan cilj smo ostvarili plasmanom u Pariz, a sada želimo da budemo kvalitetni do kraja", rekao je Nikola Lukić.

Nemanja Vico je vodio žestoke bitke u bazenu sa američkim bekovima i mnoge od njih rešio u svoju korist.

"Znali smo da nas čeka izuzetno težak protivnik. Bila je to poslednja utakmica u grupi, prava provera za ono što nam sledi. Dali smo sve od sebe, ispoštovali dogovor i zasluženo pobedili. Sada imamo tri dana pauze da se pripremimo za uvek važno četvrtfinale. Nadam se da ćemo i dalje biti u ovom ritmu i da ćemo nastaviti sa pobedama", poručio je Vico.


tagovi

Nemanja VicoNikola Lukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara